Gå til innhold

Dagens Trening


Markus
 Del

Anbefalte innlegg

  • 2 uker senere...
  • 1 måned senere...
  • 4 uker senere...

22 minutter siden skrev nichb:

Noen som har no oversikt på hvem som er på trening om dagen? Er Rusike og Valencic å se? 

De har ikke vært der man, tirs eller tors. 

Lenke til innlegg
Del på andre sider


3 timer siden skrev guttensindet:

Hvordan er treningstidene om dagen?

Oppmøte kl. 10.15 tirsdag-lørdag denne uken. Kan bli endringer. 

Lenke til innlegg
Del på andre sider


1 time siden skrev ingo:

Det har vært høyt tempo og høylydt temperament i øktene de siste dagene, akkurat som det skal være. Kassi er bedre enn noensinne, det sier ikke lite. "I en klasse for seg utpå der", sa en av trenerne i dag. Laget "hans" (de spiller tre faste lag - de blå, de hvite og de gule) vinner nesten hver gang og dette er blodig alvor. Lumanza ser fit ut, må ha gått ned mellom 5 og 10 kilo. Emil herjer han også, og av de øvrig ser Amakvah, Hanche og Solheim bra ut, Oliver er minst like energisk som før og Vetlesen slåss som et vilt dyr og hater å tape. Markus i kassa er strålende. Så blir det spennende å se Roman Gall i morra, sportsdirektør Bjarmann har store forventninger. Uroen er jo spissplassen. Azemi var sjuk i forrige uke og ser blek ut, Kinoshita er aktiv og påskrudd, men misser mye. En ti-måls mann inn, så kan det bli virkelig morsomt i år. Vi har jo nesten alltid hatt en sånn; Fodstad, Belsvik, Daniel, Veigar, Dio, Ohi og Boli. Vi trenger en spiiiss!!

 

Trenerteamet er jo så godt skrudd sammen som et team kan være; alle kjenner hverandre og de driver tempoet og vinnerviljen i hver eneste økt. Snakket med Janne, han stråler og sprer glede samtidig som  han legger lista høyt. Og så er det en del unggutter som tar steg nesten fra trening til trening. Peder Vogt og vårt svar på David Luiz (Marius Lundal?) er blant disse. 

Flere av disse oppdateringene, Ingo! Deilig :)

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Greit nok om man kan spe på med en til spennende spiss. men jeg er aller mest nervøs for det skadeutsatte forsvaret vårt med det tette kampprogrammet som kommer. Ser gjerne inn en til midtstopper. 

Lenke til innlegg
Del på andre sider


13 timer siden skrev ingo:

 "Azemi var sjuk i forrige uke og ser blek ut, Kinoshita er aktiv og påskrudd, men misser mye. En ti-måls mann inn, så kan det bli virkelig morsomt i år. Vi har jo nesten alltid hatt en sånn; Fodstad, Belsvik, Daniel, Veigar, Dio, Ohi og Boli. Vi trenger en spiiiss!!"

Det var vel ønsket at Filip Valencic skulle være den 10 måls mannen som klubben trenger, etter "herjingene" i finsk fotball. Får bare håpe at han har holdt seg i form og ikke kommer tilbake 5-10 kg over matchvekt!

Når det gjelder Matthew Rusike (når han en gang måtte komme tilbake på banen) tror jeg ikke vi kan forvente så mange mål fra han. Ingen typisk målgjører, 7 mål på 36 kamper i Allsvenskan, 8 mål på 54 kamper i ABSA Premiership. Men det som overraker meg mer er at han kun har 5 assist på totalt 127 kamper! Ikke oppløftende det akkurat.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


2 timer siden skrev SAU:

Jeg anbefaler alle som har anledning, til å dra å se på en av treningene. Det føltes nesten som å være på kamp igjen. De spilte med 10 mann på hvert lag og i 3 × 20 minutter med HØY intensitet. 

Nå gleder jeg meg enormt til eliteserien er i gang igjen. 

Er det satt opp treninger til helgen?

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
 Del

Dagens Trening
×
×
  • Opprett ny...