Gå til innhold

I A Olsen


Anbefalte innlegg


Dette blir gøy for IAO!

Takk for en veldig solid innsats, uten deg hadde neppe Stabæk vært en toppklubb i dag, som flere er inne på.

Nå er jeg spent på hvor klubben går videre. Har tro på at vi kan treffe så godt at ny sportsdirektør blir en forsterkning, uten at jeg vet hvem det skal være umiddelbart.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


24 minutter siden skrev Marius:

Har en liten bønn til @ingo, @Jon og de andre som driver med styre og stell: 

Kan dere sørge for at IA er tilstede på første hjemmekamp slik at han kan få hyllesten han fortjener? 

Sjølsagt. God idé. 

Lenke til innlegg
Del på andre sider


1 time siden skrev Ace:

Lever Hall of fame fortsatt? IA må jo være selvskreven der. Den jobben han har gjort i Stabæk kan ikke overvurderes. Uten IA hadde Stabæk neppe vært en toppklubb i dag.

Som spiller var han ikke viktig nok. Tar vi inn ledere i HoF må han kanskje legge opp som sportsdirektør først? Og tar vi først inn personer i kategorien "leder og spillererfaring" så er det kanskje en viss 3.divisjons-spiss som bør foran i køen?

Lenke til innlegg
Del på andre sider


5 minutter siden skrev ingo:

Hall of Fame er ikke forbeholdt spillere. Man skal "bare" ha gjort en ekstraordinær innsats for klubben, på en måte som aldri blir glemt. Og man kan ikke få den så lenge man fortsatt er aktiv i klubben. Jeg har som personlig mål å bli innvalgt om en 15 års tid...

ikke statue? 

Lenke til innlegg
Del på andre sider


1 time siden skrev ingo:

Hall of Fame er ikke forbeholdt spillere. Man skal "bare" ha gjort en ekstraordinær innsats for klubben, på en måte som aldri blir glemt. Og man kan ikke få den så lenge man fortsatt er aktiv i klubben. Jeg har som personlig mål å bli innvalgt om en 15 års tid...

Er det da du endelig legger comebackdrømmen på hylla?

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Derfor valgte Inge André Olsen Aalborg

Inge André Olsen sier han har ambisjoner om å gjøre den beste vinteren noen gang før han forlater Stabæk til våren. 

– Det var en totalvurdering. Jeg har vært veldig lenge ett sted, det gjør det vanskelig å forlate Stabæk. Det har vært noen muligheter tidligere i Norge som jeg ikke har tatt. Da det dukket opp noe utenfor landegrensene var det spennende, sier Inge André Olsen til Budstikka. 

Onsdag morgen ble det bekreftet at Inge André Olsen forlater Stabæk etter 22 år og blir sportsdirektør i danske Aalborg 1. april 2020. 

– Både en vanskelig og hyggelig prosess. Det er hyggelig at noen setter pris på det du har gjort og vanskelig å gå fra Stabæk og mennesker du er glad i.

Han sier størrelsen på klubben (Aalborg), timingen og måten Stabæk er stilt sportslig, gjorde at det er et greit tidspunkt for ham å prøve noe annet. 

Olsen sier Aalborg nok er en større klubb enn Stabæk og at han går til en klubb som har ambisjoner om å ligge i toppen i Danmark.

– De har virkelig vist at de ønsket at jeg skulle ta den jobben. Det er en klubb som skal utvikle spillere, over halve spillerstallen har de utviklet selv, de har en sterk identitet på Nord-Jylland og ønsker å bygge klubben videre opp.

Olsen innrømmer også at han opplever at Aalborg har solide økonomiske muskler.

– Det er litt annerledes organisert enn i Norge. Det er en børsnotert klubb, med et styre på toppen som er investorer. 

41-åringen sier han har hatt ambisjoner om å vinne noe med Stabæk og når han nå forsvinner til ny klubb kommer han til å gå "all in" for å bidra til at den skal vinne noe. Som spiller drømte han om å prøve seg i utlandet. Nå blir det altså i stedet som sportsdirektør. På spørsmål om han har ambisjoner om å klatre ytterligere steg til enda større klubber, svarer han litt kryptisk. 

– For en måned siden visste jeg ikke om dette. Noen ganger er det uforutsigbart også. Det var enklere å ta steget ut av landet nå med tanke på hvor mange år jeg har vært i Stabæk. 

Han sier at han i dag bruker tid på å kommentere Aalborg. Resten av vinteren vil han ha fokus på å gjøre Stabæk best mulig rustet til neste sesong. Det var ingen stor diskusjon om å avslutte før oppsigelsestiden på tre måneder. 

– Det beste jeg kan gjøre er å avslutte tiden i Stabæk på best mulig måte og levere bedre enn noen gang i i vinter. Det er målet mitt, sier Olsen. 

Han forteller at prosessen med Aalborg har gått så raskt at det er mye praktisk han ikke har rukket å se på, som for eksempel om han skal bo i Danmark alene eller om familien skal flytte etter. 

– Nå har vi sett på hva som er riktig for meg i min yrkeskarriere. Barna mine går på skole, så vi får se på hvordan dette blir. 

Thomas Jasper i Nord Jyske Medier følger Aalborg svært tett. Han sier klubben drives etter samme forretningsmodell som Stabæk og er nødt til å selge spillere for å få balanse i budsjettet. 

– De er ute etter en sportsdirektør med stort nettverk som er dyktig på å selge spillere. Det har vært problemet de siste årene at de ikke har solgt nok spillere, sier Thomas Jasper og legger til at tidligere Viking-spiller Allan Gaarde var sportsdirektør i Aalborg, ikke klarte å selge spillere i sommer og mistet jobben i oktober. 
 

Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • 2 måneder senere...
  • 2 uker senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
 Del

I A Olsen
×
×
  • Opprett ny...