Gå til innhold

I A Olsen


Anbefalte innlegg


30 minutter siden skrev tobb:

Skal finstad ta over? Virker sånn i mangelen på gode kandidater?

Finstad har vært intervjuet x flere, han skal vel inn i en rolle rundt den nye sportssjefen! Men er kommet inn for å kunne hjelpe til med å føre arven videre!

En meget god taktisk manøver i mine øyne.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


På 7.10.2010 den 12.07 skrev Slum:

 

På 7.10.2010 den 13.19 skrev @ringo:

Hepp,

Det er en god nyhet...

angående resten av saken har jeg kun en kommentar.

Auda...

@ringo

 

På 7.10.2010 den 13.44 skrev AndersBD:

Hvorfor så negativ, Ringo?

 

På 7.10.2010 den 13.48 skrev geirti:

IA har vel i det minste ikke bevist sin ukunnskap innen dette området? Han er velkjent med Stabæks spillestil, samtidig som han er selve definisjonen på oppriktig og lojal. Dette kan de bli veldig bra?

 

På 7.10.2010 den 17.16 skrev @ringo:

Hepp,

Hva er det Don Ø i FCK sier?

- Fotball er altfor viktig til å overlates til foreningsmennesker???

Kameraderi er en ting, og for å dra en liten digresjon først. Denne høsten har det vært mye snakk om hvorfor norsk ligafotball har tapt terreng internasjonalt. Av alle absurde ting later det til at antallet lag i serien ender opp som svarteper. Jeg mener svaret på det problemet er så åpenbart og jeg forundres stort over at ingen i det hele tatt har streifet innom det i debatten så lang. Et hint - Jeg hørte forleden at tippeligaen har den laveste gjennomsnittsalderen på hovedtrenere i europa - kvaliteten er deretter. Det er altfor kort vei fra aktiv spillerekarriære til jobb som hovedtrener eller leder i norsk fotball. Jeg mener også det er grunn til å stille et kritisk lys på trenerutdanningen til NFF. Halv-meritterte svenske trenere har hatt det veldig enkelt i TL de siste sesongene. Jeg sier ikke at alle unge trenere er dårlige trenere, det finnes alltid unntak som bekrefter regelen. Men skal norsk fotball ta et steg videre må de først begynne å rekkrutere de riktige trenerene og da vil jeg anbefale å se seg langt utenom NFF utdannede tidligere landslagsspillere med mer eller mindre suksessfulle proffkarriærere bak seg. De kan sikkert funke utmerket som spillerutviklere, men finn noen med pondus og gråstenk ved tinningen og lang fartstid som hovedtrener. Samme gjelder sportslig administrative ledere.

Hvilket bringer meg tilbake til IAO. Hva har han egentlig som skulle gjøre ham kvalifisert til å inneha en slik stilling i Stabæk? Dette lukter rimligste løsning lang vei. Han var også innvolvert i endringene i det medisinske apparatet og det er vel også grunn til å stille spørsmål rundt hvordan disse ble gjennomført - Kanskje særlig med tanke på personalbehandlingen. Nei, jeg tillater meg å være skeptisk.

Han får overbevise først! Så skal heller jeg bite i meg skepsisen hvis det viser seg at jeg tar feil.

@ringo

@ringo var ikke alene om å være skeptisk da IA ble ansatt som Sportssjef.

Og Finstad er vel ikke noe mindre kvalifisert enn det IA var da han ble ansatt for ti og et halvt år siden?

Lenke til innlegg
Del på andre sider


I Stabæk tar man vare på sine egne. Det gjelder selvsagt også Finstad. Lukter praksis lang vei.

Store fordelen er at man ikke nødvendigvis trenger å ansette en sportslig leder som kjenner Stabæk eller norsk fotball. Tipper vi har landa på en utelandsk kandidat, burde stemme greit med uttalte mål om å rekruttere fra utlandet. Det norske markedet er blytungt for Stabæk. Det finnes ikke mange norske tilgjengelige kandidater som har et nettverk av kontakter utenfor Skandinavia.

Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • 3 år senere...

IA vil alltid være en legende. Men han er ikke mannen vi trenger videre. Neste sportsjef er trolig den som skal lede oss stabilt inn mot nye Nadderud. Ikke være et yo-yo lag som spiller rykker ned, rykker opp og kjemper stort sett om å ikke rykke ned igjen.

Vi må treffe godt, kanskje Bob kjenner noen som er gira og perfekt for jobben?

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Paracet er også legende, men ikke alltid.

Uansett. Jeg tipper Bob ikke gidder å være med på det "vi er en selgende klubb" opplegget, hvor vi fortløpende kvitter oss med alt som kan holde oss borte fra bunnstriden. Jeg må si jeg er drit lei av det selv også.

Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • 2 uker senere...

Det minner om kabal. Stokke litt, før man deler ut de samme kortene på nytt.

Jeg har hørt rykter (fra Hilde Håve) om at Lars Hjort skal ta over for Tunold etterhvert, og at Tom Schelvan blir ny sportssjef. Håper vi får Ulrichsen til å investere i ny stadion også.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Jaja, det blir nok bra, dette også. Det har jo sine positive sider. Det er muligens enklere å eksempelvis håndtere det økonomiske ved overganger når man ikke er ansatt i klubben.

@kkh94 må finne frem regnearket sitt med alle signeringene IA stod for under sin forrige periode i klubben. Jeg skulle gjerne bidratt selv, men husker dessverre ikke mer enn 2% av dem. Det er sikkert bare hjernen min som prøver å beskytte meg.

Når begynte forresten konsulenter å få egen tråd under "Stabæk i Eliteserien"? @Slum er åpenbart ikke så streng lenger.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


1 time siden skrev atleten:

https://www.budstikka.no/siden-hosten-2010-har-inge-andr-olsen-hentet-88-spillere-til-stabak-vi-har-rangert-alle/f/5-55-856091

Siden høsten 2010 har Inge André Olsen hentet 88 spillere til Stabæk – vi har rangert alle

image.thumb.png.bded9c38ed7ff797f4cbd4696c5b3d94.png

Noe var bra, men det meste han prøvde på var bare pengesløseri. 

Fontanello som nr 20 av 88 sier det meste…

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
 Del

I A Olsen
×
×
  • Opprett ny...