Gå til innhold

Stabak.no


Totto
 Del

Anbefalte innlegg


Dere uten adblocker vil etterhvert erfare at toppbanneret på stabak.no fra tid til annen er dobbelt så stort. Dere vil også merke at hele bakgrunnen er klikkbar, sammen med annonsen. Dette har vært planlagt i NTF en stund. De har også planlagt å komme med annonser som trekker seg ut og nedover kantene på siden, altså som et stort bakgrunnsbilde.

 

980x300 pixler annonseplass, som så langt er "solgt" til

 

1. Offisiell klubb-app, eiet og drevet av NTF = Ingen inntekt

2. 2 for 1 på bortetur, drevet av NTF og Widerøe = Liten inntekt

3. 20 % på overnatting ifm bortekamp, drevet av NTF og Choice = Liten inntekt

 

4. Klubbens egne reklame = Ingen inntekt

 

(det har vel vært et par annonser for Billy også en periode, men pt. er det kun de fire over)

 

 

Dere med adblocker, her er hva dere går glipp av:

 

nyannonse.PNG

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Dere vil også merke at hele bakgrunnen er klikkbar, sammen med annonsen. Dette har vært planlagt i NTF en stund. De har også planlagt å komme med annonser som trekker seg ut og nedover kantene på siden, altså som et stort bakgrunnsbilde.

 

Håper klubbens neste nettside blir uten sånn tullete bakgrunn som skal ta opp 50% av skjermen. Har aldri skjønt vitsen med å skyve sideinnholdet nedover der ingen scroller i stedet for å gjøre det lett synlig i full skjermbredde. Noen ganger sørger trender for at utviklingen tar et skritt tilbake...

Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • 3 uker senere...
  • 1 måned senere...

Styreleders uke

 

Sportslig suksess - deilig!

I disse dager er det usedvanlig herlig at det går så bra sportslig. Det går faktisk så bra at Stabæk har sin beste sesong i historien når vi ser på alle lagene vi har i de ulike årgangene, begge kjønn inkludert. Som dere har sett gjennom en annen artikkel på vår hjemmeside - vi vinner turneringer, vi ligger i toppen på alle tabeller og vi opplever en fantastisk energi på og rundt Nadderud. Så hvorfor denne suksessen nå på den sportslige fronten? Svaret er hardt arbeid over lang tid, det er den eneste formelen til suksess. Selvfølgelig hjelper det med talent og flaks, men intet slår hardt og systematisk arbeid på alle fronter. Og dette skal vi fortsette med, promise!
I parantes: Gutta slo Hødd, min statistikk holder, dvs Stabæk på seniornivå har enda ikke tapt i 2013 mens jeg har sett på.
Denne gangen ønsker jeg å gi en spesiell honnør til arrangørene av junior elite cupen for 98 og 99 årgangen. Arrangementet var i stor grad foreldredrevet og jeg er imponert over den innsatsen dere foreldre og foresatte nedlegger. Når vi i tillegg får tilbakemelding fra deltakende lag om at turneringen ble prikkfritt gjennomført samt at Stabæk vant G 15 klassen, vil jeg si grattis til dere alle og takk for super innsats.
Rettssaken er inne i sin andre uke og jeg vil fortsatt avholde meg fra å forhåndsprosedere saken. Men det er på en måte befriende at saken endelig får en balansert fremstilling ved at alle involverte får anledning til å komme med sin versjon. Så får vi se hvordan det går til slutt. For øvrig tyder mye på at saken blir noen dager kortere enn antatt all den tid noen vitner er frafalt.
Jeg har forstått at mange reagerer på enkelte medias dekning av saken. Det er ikke vanskelig å være enig i dette, men i min verden blir det feil av meg som tillitsvalgt å kommentere dette noe videre nå. Men det ligger vel i kortene at det vil bli en gjennomgang etter at dom er falt, så vi får se nærmere på form og innhold da.
Vi har allerede påbegynt reforhandlinger av våre sponsoravtaler og vil holde på med dette til langt ut på høsten. Men vi har alltid plass til flere sponsorer så kjenner du noen, ta kontakt med oss.
Til slutt en oppfordring: Chixa spiller sesongens viktigste kamp fk lørdag kl 1900 på Nadderud, mot LSK. Vinner vi den kampen så…. Derfor viktig at vi har med den 12. spilleren, dvs massiv støtte fra et fulltallig publikum. Så møt opp for å gi jentene all den støtte de kan få, da er jeg sikker på at de yter enda litt mer enn vanlig!!! Og ref noen avsnitt over, jeg skal på kampen…
God blaa uke!!

 

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Legger merke til at de siste sakene som ligger på siden har blitt kommentert av folk som ønsker å vite hva som skjer med follokampen og at det er spillere tatt ut på landslag.

Kan ikke en som har tilgang til stabak.no (alltidblaa??) skrive noen kjappe ord og legge ut sånn at folk utenfor forumet får det med seg?

Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • 2 uker senere...

Styreleders uke:

 

 

Ankefristen utsatt - er det mulig!

Som muligens noen har fått med seg har politiet i Asker & Bærum ennå ikke oversendt dommen til statsadvokaten. Dette betyr at dommen ikke regnes som forkynt og at ankefristen på 14 dager ikke har begynt å løpe. Nå vil ankefristen under ingen omstendighet overskride 4 uker fra dommen ble avsagt, men dette betyr at treg saksbehandling vil medføre ytterligere belastning for de involverte. Jeg synes dette er veldig trist og vitner om manglende menneskelighet fra politiets side. Dessverre er det lite vi kan gjøre med dette, utover å gi vår fortsatte støtte til våre venner.
Sportslig går vi spennende tider i møte nå. Gutta har nå en 5 poengs luke i forhold til direkte opprykk til Tippeligaen så her blir det nerve helt inn. Chixa er i tilsvarende situasjon samt at de skal spille semifinale mot LSK på Nadderud 6. oktober. For G 19 og J 19 har det buttet litt (begge ute av NM), men vi skal ikke glemme at sesongen under ett har vært veldig god. Så har vi G 16 i NM-finale og det blir spennende!
For øvrig har vi noen spennende prosesser på gang på flere områder, men det er litt tidlig å si noe mer. Jeg skjønner det er litt kleint å skrive dette, men da vet dere i hvert fall at det jobbes!
Til slutt en oppfordring: Nå må dere møte opp på kamper utover høsten og ta gjerne med en venn eller 10. Støtte fra tribunen er uvurderlig og betyr garantert noen ekstra poeng!!!
Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • 2 uker senere...

Styreleders uke

 

For en helg - og interne prosesser

For en helg sportslig!! Først vinner gutta 4-1 over Sandefjord lørdag etter en sterk avslutning og så følger Chixa opp på søndag med 4-3 seier i semifinalen i NM over LSK etter et drama i 4 akter (omganger). Herlig!! Dette betyr for gutta at de holder sin direkte opprykksplass og det blir noen spennende kamper utover høsten. For jentene betyr dette cupfinale 23. november på Ullevaal samt at det også her blir en spennende serieavslutning. Og det er jo akkurat sånn som dette vi vil ha det, gode sportslige prestasjoner med masse fest og spenning. Kanon!
Som jeg har vært inne på tidligere i denne spalten, høsten er også tiden for prosesser omkring sportslige forhold. Dette er noe som skjer i alle fotballklubber om høsten og Stabæk er intet unntak. Vi, som andre klubber, jobber fortløpende med disse prosessene, det være seg prosesser knyttet til trenere, spillere på vei inn, spillere på vei ut, re-engasjeringer, trenerkabaler etc. Dette er tidkrevende prosesser hvor mange skal konsulteres og ikke minst mange har meninger. Min oppgave blir å sørge for at prosessene blir gjennomført på en profesjonell og riktig måte, for alle involverte parter. I den sammenheng er det også viktig at vi tar den tiden vi trenger, slik at beslutningene som kommer ut av prosessene, blir så gode som mulig.
Som for alle bedrifter, herunder Stabæk, må og skal slike prosesser være interne inntil en beslutning er fattet. Så skjønner jeg at fotballverden er noe annerledes og at "suget" etter informasjon er høyere. Vi har også noen medier som følger oss godt opp i disse dager omkring disse spørsmålene. Imidlertid, både av hensyn de involverte og ikke minst fordi vi ønsker gode prosesser, vil vi etterstrebe å holde prosessene internt. Dette kan sikkert føre til spekulasjoner om både det ene og det andre, og vinklinger som ikke nødvendigvis er helt korrekte. Men dette får vi leve med, viktigste for meg er at vi i "styre og stell" gjør en så god jobb som mulig slik at vi er best mulig forberedt for sesongen 2014.
Denne uken er dead-line for overgangssaken i forhold til anke, torsdag 10. oktober er D-dag. Jeg håper og tror fortsatt på at saken ikke ankes og mitt stalltips er at dette blir gjort kjent en dag eller 2 før fristens utløp. Så vi får følge med…..

 

Lenke til innlegg
Del på andre sider


hva har skjedd med "Stabæk i media" på hjemmesiden?

er ikke oversiktlig i det hele tatt dette nye "hjulet", som man ikke kan stoppe, ei heller bla opp/ned på selv.

Perform. Evt Seb. Endret av Norris
Lenke til innlegg
Del på andre sider


hva har skjedd med "Stabæk i media" på hjemmesiden?

er ikke oversiktlig i det hele tatt dette nye "hjulet", som man ikke kan stoppe, ei heller bla opp/ned på selv.

Perform synes det var en god ide, da har ikke vi så mye vi skulle sagt...

Lenke til innlegg
Del på andre sider


nå er det problemer med forumet igjen desverre.

ser ut som det er www.fotballihelgen.no som lager problemer for safari.

feilmeldingen som kommer opp er.
"Hvis du vil vise denne siden, må du logge deg på dette området på www.fotballihelgen.no:80:

Access restricted, password required / Begrenset tilgang, passord kreves"

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Hm. Det hotellet ble sperra da Domeneshop kutta støtten for J! 1.5, og jeg har ikke hatt tid eller mulighet til å vedlikeholde eller oppgradere den sida. Den advarselen du ser kan være fordi noen i sin signatur lenker til et bilde som har ligget ute på det domenet, og da forlanger nettleseren at man logger inn for å få tilgang til bildet det lenkes til.

Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • 5 uker senere...

Her kom akuratt det man sitter å venter på:
Gleder meg enda mer til neste år, liker å høre hva som er planlagt og at man tar tak i treningsarbeidet alt fra tidlig alder.
Er også spennende at det jobbes med mye, og kanskje vi får vite noe alt de kommende dagene.
http://www.stabak.no/news/article/9sr3vou8njxq1gnfm4urrhedz/title/inge-andre-godt-fornoyd-og-ser-fremover

Også er det veldig positivt med oppsummering av Milan sammarbeidet så langt, hva de tenker, hva de legger vekt på og hvordan vi utvikler unge spillere..
http://www.stabak.no/news/article/l2qqiytn995a19fzpvabw4t7h/title/ac-milans-davide-corti-pa-nytt-besok-hos-stabaek
Fortsett med disse videointervjuene som vi har fått 2 av idag.

Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • 2 uker senere...
  • 2 uker senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
 Del

Stabak.no
×
×
  • Opprett ny...