Gå til innhold

Stabak.no


Totto
 Del

Anbefalte innlegg


Lurer på tid bildene av de nye spillerne kommer inn på siden. Ser på lag kategorien at Stephens ikke er med, heller ikke Henderson og Adu. Også mulig å oppdatere lagbildet slik at alle nye spillerne blir med, samt Bob.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


 

På mobilutgaven vises tabellen til 1. div og ikke tippeligaen

Hva er mobilutgaven? Uansett vises førstedivisjonstabellen på (vanlig) nett også. Slapt.

 

 

hvis du går inn på stabak.no fra en mobiltelefon får du opp et vindu som spørr om du vil se mobilversjonen av siden, eller om du vil fortsette til vanlig visning. begge deler er like søppel.. (mener nå jeg)

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Meget bra av Moe. Det er kanskje ikke et revolusjonerende budskap hver gang, men jeg setter likevel veldig pris på slikt påfyll fra klubbens øverste hode.

 

Det er jo nettopp "det samme gamle" som skal kjennetegne det langsiktig perspektivet klubben nå jobber etter. Vi har valgt et spor, og følger det disiplinert. Da blir det kanskje ingen store nyheter å melde om på ukentlig basis fra styret og stell, men det er jo akkurat slik det skal være. Trygg og forutsigbar drift er gull verdt.

 

"Vi gleder oss over at lagene våre gjør det bra, men vi har fortsatt bena på jorden", "Vi jobber hardt og ting er blitt bedre, men det er ennå ikke bra nok til at vi kan slutte å jobbe hardt" og "Vi prøver så godt vi kan og håper på forståelse og tålmodighet, men tar gjerne imot konstruktiv kritikk likevel" er budskap vi ikke kan få for mye av.

 

Også er det veldig hyggelig å høre om hvordan det går med spons. Mer av det, takk! :)

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Veldig bra oppdateringer i det siste:-) er det mulig å publisere på Twitter/Facebook hver gang en ny sak blir lagt ut? Syns videoer er "gjemt" på hjemmesiden! Blitt litt bedre med den nye gardinen på topp.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Noen andre som stusser over at det blir lagt ut videoer på stabak.no som er produsert av MoldeTV, men som vi påstår at vi har laget?

 

Moldefk.no gjør det samme - http://www.moldefk.no/news/article/1x29dvnoirtui1oq1s2p1fml4t/title/mfk-tv-bob-bradley-for-kampen

Endret av Slum
Lenke til innlegg
Del på andre sider


Dette er helt krise. Jeg kommer rett inn på billettservice. Nettsidens hovedoppgave er å selge billetter, når den ikke klarer det så blir det hele meningsløst. Da jeg var utplassert i Stabæk i 2012 lagde vi hver uke artikler som informerte om hvordan man kunne kjøpe billetter. Disse ble liggende blant topp tre artikler på forsiden frem til kampstart. Noe må gjøres, dette kan ikke fortsette.

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
 Del

Stabak.no
×
×
  • Opprett ny...