Gå til innhold

Stabak.no


Totto
 Del

Anbefalte innlegg


[Oppsummering av møte med Hilde]

 

 

Veldig bra! Takk for at du tok denne praten med henne, og takk for at du gjengir essensen her for oss andre.

 

Jeg kan skjønne at det ikke bare er lett å gå inn i en "altmuligkvinns"-stilling i en litt kaotisk og underbemanna klubb, og det må være lov til å gjøre litt feil i starten. Hadde hun vært her i 1-2 år allerede hadde det vært mer alvorlig med den varierende kvantiteten og kvaliteten på artikler og videoer (i tidligere stillinger hun har hatt i større og proffere organisasjoner er jeg sikker på at man har mer spissede arbeidsoppgaver, fordelt på flere folk). Og nå høres det jo ut som at det skal bli bedre. Kardinalfeilen hennes er jo å ha jattet halvveis med i en samtale med en frenetisk dverg fra Bergen - som hun jo nesten er nødt til å ha et ok forhold til mht jobben hun skal gjøre som mediesjef. Synes selvfølgelig hun skulle sagt ham imot, men å jatte med på et idiotisk utsagn fra Block-Wathne for ikke å hisse ham opp enda mer er også en synd jeg kan tilgi. Litt trøblete start, men jeg velger å tro at hun vil vokse inn i stillingen og gjøre en god jobb på alle de frontene hun skal jobbe med framover.

Endret av blaamann
Lenke til innlegg
Del på andre sider


 

Nettopp derfor bør man ta i bruk alle ressurser man har tilgjengelig, noe Hilde dessverre ikke har vært god på. Her ligger mye av kritikken og dette er Hilde enig i. Hun sier selv at hun hadde det på blokka, men at hun også har vært usikker på hvordan hun skal gå frem med dette.

 

For å raskt forbedre dette vil Hilde nå be om hjelp fra frivillige. Dette vil dreie seg om alt fra å skrive artikler, intervjue, redigere, filme, lage statistikk og korrekturlese. Det kommer til å bli lagt ut en nyhetssak om dette på stabak.no snart, så da håper jeg at alle som kunne tenke seg å bidra melder seg.

 

Hilde er også veldig opptatt av å få frem at hun ønsker en god dialog, slik at man kan luke ut evnt. misforståelser. Dersom man lurer på noe, har et spørsmål eller har oppdaget noe feil er det bare å sende henne en epost på hilde.have(a)stabak(.)no. Hun svarer som regel raskt på epost.

 

 

 

Flott, da kan hun starte med å ringe til Sandbo-brødrene og Marbor om de fortsatt har motivasjon til å stille opp.

 

Har inntrykk av at Hilde og Maria har et greit samarbeid, jeg.

 

Hilde ba meg om å si ifra til Sandboe-brødrene at hun gjerne tar et møte med dem. Jeg har allerede snakket med Bjørnar, som planlegger å ta kontakt med henne ang. dette :)

 

Jeg håper at folk kan prøve å legge all kritikken og frustrasjonen som har vært litt bak seg, og gi dette en ny sjanse. Motivasjonen kan være å få Stabæk til å fremstå på en bedre måte utad, og at det blir lettere når man begynner å se resultater.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Forstår din frustrasjon ekstremt godt, Håkon.

 

Er det noen som ikke har blitt ivaretatt i denne situasjonen så er det dere. Det er mange grunner til det, både gode og ikke minst dårlige.

 

Det er viktig å merke seg at Hilde har tenkt på dette, og nå ønsker å skvære opp med dere og få en dialog. Jeg tror hovedgrunnen til at hun ikke har tatt mer kontakt med dere er at hun har følt at dere har vært de som har vært mest kritiske mot henne. Hun føler nok ikke at hun fikk noen ordentlige sjanse, og at det gikk for kort tid før dere begynte å klage. Dette er jeg riktignok ikke enig i. Kritikken er berettiget, og hun burde nok tålt det i større grad.

 

Nå ønsker imidlertid Hilde en helt annen form for samarbeid med en type redaksjon av frivillige som kan hjelpe henne, og som hun kan bygge opp tillit til. Helt sentralt i at dette skal fungere blir naturligvis at hun aktivt bruker og søker hjelp fra denne gruppen frivillige. På samme måte som du, Håkon, gjorde på det lukkede redaksjonsforumet her på forumet. Hilde har ikke vært flink nok på dette, men hun har planer om å gjøre noe med dette nå. Og det er her jeg mener hun fortjener en sjanse. En sjanse til å prøve ut åpenhet, samarbeid og dialog fremfor ignoranse, skyttergraver og splittelse.

 

Jeg har ekstremt stor forståelse for at det kan være vanskelig for dere å gi Hilde en ny sjanse etter alt dette. For at det skal fungere er begge parter nødt til å svelge en del kameler. Men om både Hilde og dere har lyst til å få til et godt samarbeid, og se det gode i hverandre, er jeg helt sikker på at det vil fungere.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Hvis den informasjonen som kommer frem her stemmer, så er det jo utrolig. Dette er en lønnet stilling? Eller har jeg misforstått? Jeg kjenner ikke dama og vet ikke hva hennes primære arbeidsoppgaver er - mulig hun gjør en kanonjobb som presse- og sponsorkontakt. Opplys meg gjerne her. Men man må tørre å stille krav, selv om vi er en liten, blakk "familieklubb" - dette er en person som tross alt representerer tusenvis i Stabækfamilien.

 

Edit: Jeg ser at det har vært mye fokus på dette i en annen tråd og at folk ikke ønsker "negativ energi" her, så jeg moderer herved innlegget mitt. Strutsetaktikken lenge leve.

Endret av Flexi Knut
Lenke til innlegg
Del på andre sider


Kjempefint at du har tatt dette initiativet, JF. Men slik som ting kommer frem nå, så er det fullstendig uaktuelt at brødrene Sandboe skal ta kontakt med klubben igjen. Det blir bare helt feil. Her er det nå klubben som må ta et initiativ, ikke gjennom deg, men kontakte Posse/Håkon direkte og beklage på det dypeste, og be på sine knær om en ny sjanse. Og jeg har på følelsen at dette ikke kommer til å skje. Jeg tror det siste toget har gått, og at flere i klubben må ta hatten og gå.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Ingen tvil om at klubben har gjort mye feil her, men om Jan Fredriks gode forsøk på fredssamtale skal kunne lykkes er dette ikke tidspunktet for å komme opp med enda mer gammelt grums.

 

INGEN er tjent med at vi graver skyttergravene enda dypere, og Hilde blir ganske sikkert ikke sparket uansett hva vi gjør. Har samtidig full forståelse for at The Great Sandboe Brothers ikke vil ta kontakt igjen, men at utspillet må komme fra en ydmyk Hilde.

 

Regner med at styret i $$ gjør det de har mulighet til for å støtte JF videre, og JEG er i hvert fall takknemmelig overfor alle i $$ som står på og bruker fritiden sin på klubben!

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Hva er vitsen med å lønne en mediesjef, dersom store deler av arbeidet må utføres av frivillige ildsjeler på fritiden?

Slik har det vært veldig lenge. Å være mediesjef handler i stor grad om å organisere, planlegge og følge opp. Det er nesten umulig for en person å ha kompetanse på alt og kapasitet til å produsere alt innhold. Da blir det tvilsomt bra. Hadde man hatt en egen nettsideansvarlig som kunne jobbet kun med nettsiden kunne man kanskje tenkt i de baner.
Lenke til innlegg
Del på andre sider


Greit nok, men da bør en vel kanskje ta sikte på å ansette en person med så bred erfaring som mulig? Dvs. at en bør kunne håndtere "moderne" medier i tillegg til å kunne skrive norsk.

 

Synes det er uendelig trist at ressurspersoner i miljøet blir sett på som negative bidragsytere, og at klubben ikke gjør noe for å rette opp i dette når det blir tatt opp.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Er det noen som kan oppsummere veldig kort hvem denne Hilde er? Hvilke kvalifikasjoner og hvilken erfaring har hun? Får hun lønn? Er det en heltidsstilling?

Lenke til innlegg
Del på andre sider


 

 

Nesten nøyaktig en mnd senere skrev jeg dette foruminnlegget. Da en annen ressursperson rundt klubben tenkte det var viktig for medieavdelingen å vite at det ble diskutert hjemmeside og medieavdeling på forumet, vår viktigste kommunikasjonsplattform, ble det sendt en veldig snill mail (som jeg har fått se) for å informere om at det er mange innspill og viktige poeng i denne tråden som kan være verd å følge opp. Dette ble umiddelbart fulgt opp av daglig leder, men ikke slik jeg forventet. Det var en stor utblåsning som ikke bare bommet totalt på hva forumet er, hvem og hva vi er, innleggenes innhold, det konstruktive grunnlaget for at diskusjonen i det hele tatt eksisterer – det gikk utover en uskyldig tredjepart som hadde en veldig vond opplevelse. Det var snakk om hvor alvorlig dette var for samarbeidet mellom SS og klubben, og snakk om inndragelse av sesongkort. Etter et møte mellom SS og daglig leder ble denne hendelsen beklaget. Jeg var aldri i direkte kontakt med daglig leder i løpet av denne helgen, da jeg opplevde det som lite kostruktivt med så mye bobler og aggresjon i lufta.

 

Fy faen så provosert jeg blir når jeg leser dette.

 

 

Hepp,

 

Enig, desverre oppleves det ikke som et engangstilfelle og man kan jo spørre seg hvilken kultur det er som rår innad i klubben? Jeg opplever de som både selvgode og hårsåre for kritikk. En litt uhelidig kombinasjon i min bok.

 

@ringo

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Det er hvertfall aldri et godt tegn når man begynner å kritisere fansen. Da bør man begynne å spørre seg hvem klubben egentlig er. Alt kunne vært løst så mye enklere hvis man hadde hatt en litt mer åpen dialog utad de siste par årene... folk vet jo nesten ikke hvem som styrer klubben lenger!

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Vil du bidra?

 

Hilde har publisert denne nå: Stabak.no trenger bidragsytere

 

"Er du glad i å skrive, filme eller redigere og samtidig genuint opptatt av Stabæk? Bobler du over av ideer om hvordan vi kan gjøre Stabak.no bedre? Da ønsker vi å komme i kontakt med deg.

 

Vi ønsker at Stabak.no skal bli det perfekte nettstedet for alle som er interessert i Stabæk, og da trenger vi flere frivillige bidragsytere som kan lage kampartikler, intervjue, arbeide med statistikk, komme med nye ideer, kvalitetssikre innhold osv.

 

Send en kortfattet mail om deg selv, hvorfor du ønsker å bidra og hva du kan bidra med til hilde.have@stabak.no innen 16. mai.

 

Dersom du ikke har mulighet til å bidra, er det også mulig å sende innspill.

 

Vi gleder oss til å høre fra nettopp deg."

Endret av Jan Fredrik
Lenke til innlegg
Del på andre sider


Vil du bidra?<br /><br /><a class='bbc_url' href='http://www.stabak.no/news/article/16z4piau30pa3111oa7txtiqxq/title/stabakno-soker-bidragsytere'>Stabak.no trenger bidragsytere</a>

<br /><br />

 

Har du blitt en mellommann mellom medieansvarlig og forumet?

 

Ville det ikke vært bedre om hun selv aktivt bidro på forumet, slik som StabækLars gjorde da han hadde ansvaret? Eller ønsker hun en distanse og ingen direkte kontakt med oss her?

Lenke til innlegg
Del på andre sider


 

Vil du bidra?<br /><br /><a class='bbc_url' href='http://www.stabak.no/news/article/16z4piau30pa3111oa7txtiqxq/title/stabakno-soker-bidragsytere'>Stabak.no trenger bidragsytere</a>

<br /><br />

 

Har du blitt en mellommann mellom medieansvarlig og forumet?

 

Ville det ikke vært bedre om hun selv aktivt bidro på forumet, slik som StabækLars gjorde da han hadde ansvaret? Eller ønsker hun en distanse og ingen direkte kontakt med oss her?

 

Nå har hun ihvertfall strukket ut en arm og JF har tatt ansvaret for å videreformidle dette til Forumbrukerne.

 

Hun har også holdt en av lovnadene ovenfor JF, så nå prøver vi heller å se på dette som en positiv framgang og ikke finner noe å kritisere også her.

 

Bare noe jeg tenkte på, vi får se hva som skjer

Ps.

Ja jeg er enig i at endringer må skje, og det raskt..

 

Ps. 2.

Hun BØR ta eller allerede ha tatt kontakt med "the Sandboe´s" og trygle om deres hjelp

Endret av blaasoldat
Lenke til innlegg
Del på andre sider


 

Vil du bidra?<br /><br /><a class='bbc_url' href='http://www.stabak.no/news/article/16z4piau30pa3111oa7txtiqxq/title/stabakno-soker-bidragsytere'>Stabak.no trenger bidragsytere</a>

<br /><br />

 

Har du blitt en mellommann mellom medieansvarlig og forumet?

 

Ville det ikke vært bedre om hun selv aktivt bidro på forumet, slik som StabækLars gjorde da han hadde ansvaret? Eller ønsker hun en distanse og ingen direkte kontakt med oss her?

 

 

Kanon, da får vi se hva som kommer ut av dette prosjektet=)

Gjør det noe at JF er mellomledd egentlig? Litt begrenset med tid man kan sitte på forum på jobben (kaster stein i glasshus her nå, ser det selv). Så da kan man jo like greit benytte seg av en/flere som mer eller mindre bor her inne=)

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
 Del

Stabak.no
×
×
  • Opprett ny...