Gå til innhold

For Stabaek Ball,


AndersBD
 Del

Anbefalte innlegg


Reisebrev fra Moldova

 

Henning og Morten på tur.

 

 

 

Her i hovedstaden i Moldova er kampen naa over. Kampen, som stod mellom den nasjonale U-21-geriljaen og den unge norske troppen, som i gaar ble floyet inn i landet, endte tilslutt 1-3 til gjestene. Slaget stod paa en relativt daarlig preparert slette, midt i hovedstaden i landet som er et av de fattigste i Europa. Losjien for de norske troppene har likevel vaert gode, og kosten, ja, den er lagt i hendene paa en kokk som er tatt med fra hjemlandet. Klokken to startet bataljen, og Norge hadde en ganske god start. Det gikk mye i luftangrep fra begge sider, saa nysgjerrige som hadde tatt den lokale bussen for aa kunne se paa, hadde lite aa glede seg over etter foerste omgang. Av lokale krefter fra Stabaek deltok jeg hele kampen, mens Henning kom inn det siste kvarteret. Etter hvilen var det Norge som stod for den foerste scoringen. Bjoern Helge Riise tok seg opp langs kanten og serverte en Finnmarking ballen. Lars Iver Strand: Norge i foeringen. Utlikningen kom da det gjenstod tolv minutter av oppgjoeret, som ble utkjempet i solskinn uten den helt store varmen, etter ikke altfor habilt forsvarsspill fra min side. Innlegget kom nemlig fra Moldovas venstre flanke! Dette utloeste en hel setning med styggere ord, som jeg skal spare de sarte lesere hjemme i Baerum og omegn. Det skulle derimot ikke ta lang tid foer Hamarkameratenes Petter Vaagan Moen satte en perle av et frispark i maal. Det som fantes av vonde ord var naa snudd til glede og lykke for de langveisfarende, som mot slutten ogsaa klarte aa legge paa en ekstra, denne gangen etter et eminent soloraid av Bjoern Helge Riise, som var floyet inn fra Brussel for anledningen. Dermed endte slaget godt for de norske, som etter et treningsopphold i Munchen paa forhaand, snart kan vende nesa hjem etter at de eldre landsmenn har gjort seg ferdig paa onsdag. Henning Hauger hilser ogsaa hjem til venner, familie og andre han holder kjaert, med et haap om ikke aa ha rotet bort returbilletten til Gardermoen.

 

For Stabaek Ball,

Morten Morisbak Skjoensberg, Moldovakorrespondent

 

Morris har blitt litt av en journalist. Først La Manga, nå dette

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Hehe... lystig lesning det der... Tipper stikka kommer med et jobbtilbud snart.

28816[/snapback]

 

 

Nei, han skriver for bra for Stikka

Endret av Rich
Lenke til innlegg
Del på andre sider


Hehe... lystig lesning det der... Tipper stikka kommer med et jobbtilbud snart.

28816[/snapback]

 

 

Nei, han skriver for bra for Stikka

28818[/snapback]

 

 

Går ut ifra at ølkassekommiteen har satt kryss i margen utenfor navnet til Morten som er så flink å skriver reisebrev...

Lenke til innlegg
Del på andre sider


hihi, hva slags bøker leser morten? (han leser jo bøker, det har han sagt en gang)

han skriver ihvertfall som en politisk interessert, venstre orientert filosofi student som sitter på puben og drikker absinth ;-)

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
 Del

For Stabaek Ball,
×
×
  • Opprett ny...