Gå til innhold

Økonomi Og Annet Faenskap


elaang
 Del

Anbefalte innlegg


Lurer på hvilken straff jeg får hvis jeg selger den snekka mi til under markedspris? Jeg liker jo ikke å være "bedragersk", "svindler", "kjeltring" etc som er betegnelsene man får fra "eksperter" og forumnisser som nå tror at Stabæk v/Inge Andre Olsen også forårsaket jordskjelvet og tsunamien i Japan, den regntunge sommeren vi har vært igjennom og ikke minst alle voldtektene i Oslo den siste tida.

 

Veldig fint om folk tenker seg om et par ganger og leser seg opp på temaet før de kaster seg over tastaturet.

Det eneste dokumentert ulovlige i Gunnasson-saken hittil er at RvBK inngikk avtale med spillerens agent UTEN å ha kontaktet (og fått tillatelse) fra Stabæk først.

Endret av Alzheimer
Lenke til innlegg
Del på andre sider


Stabæk v/Inge Andre Olsen også forårsaket jordskjelvet og tsunamien i Japan

 

Det er da ingen som beskylder Stabæk eller Inge Andre Olsen for å ha forårsaket jordskjelvet? Vi vet jo alle at det var keeperen til Røa som var skyld i det??

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Denne saken er så utrolig oppblåst av media som det går ann å få blitt. Selgers marked. Nancy får mer penger nå enn de fikk ved salget til oss. Nancy har null rettigheter i forhold til Stengel. Ferdig med saken. Så får vi heller betale en bot på 500k pga. at NFF blir presset av hele media til å måtte gjøre noe med det. RBK blir selvsagt ikke straffet for lignende forhold fordi de er kjærledeggen til NFF.

 

Så sinnsykt likegyldig til denne saken nå.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Det kan hende det blir ganske vanskelig å dokumentere flere eventuelle ulovligheter enn det som har kommet frem. Men jeg undres, er det virkelig noen her som tviler på at ledelsen i stb har laget denne "pakken" for å unngå kunne gi mindre penger til Nancy og beholde mer selv?

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Det kan hende det blir ganske vanskelig å dokumentere flere eventuelle ulovligheter enn det som har kommet frem. Men jeg undres, er det virkelig noen her som tviler på at ledelsen i stb har laget denne "pakken" for å unngå kunne gi mindre penger til Nancy og beholde mer selv?

 

Nei, spørsmålet er om det er både etisk og juridisk galt - eller bare etisk. Vi kommer dårlig ut uansett. Hva slags tillitt har våre ledere nå hos politikere og andre aktører som vi forhandler med TA om ?

 

 

 

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Jeg lovet meg selv at jeg hadde snakket ferdig for en stund, og dette er virkelig en sak min kjeft skal holdes en stund til, men jeg må tillate meg å humre litt allikevel. Jeg ser nemlig at Rosenborg frikjenner seg selv, nemnda også.

 

Jeg undres nå om folk legger merke til at de egentlig tråkket i salaten i forsøket, og har dratt med seg nemnda? Muligens går det hus forbi uten sirkus og fyrverkeri fordi det er "hele Norges flaggskip", men ja nemndas mann sa før i dag at RBK ikke ville bli tiltalt fordi styret hadde umiddelbart stoppet tilbudet. Dette skurret allerede for de sendte da en mail med tallene det er snakk om så "umiddelbart" falt raskt på steingrunn. De var med på leken.

 

Så slipper Rosenborg en pressemelding som sier at de aldri har tatt noe styrevedtak om umiddelbart nei. Ok, enten så er ikke nemndas man en ærlig fyr eller så har han blitt løyet til for de kan da ikke frikjenne på grunnlag av et styrevedtak som aldri er gjort? Videre sier RBK nesten direkte at grunnen til at det ikke skjedde var ikke fordi de på det tidspunktet følte dette var galt og ville trekke seg, det hadde de liksom ikke vurdert enda, men fordi Veigar ble solgt til VIF (les egentlig Johan sa nei). De var med på leken, helt til døra.

 

Videre kan man allerede nå begynne å dekonstruerte troverdigheten til RBK's ledere på samme måte som mange gjorde med Stabæk. Skutle sa tidlig at han aldri hadde hørt om noe slikt, men har visst vært løpende informert om denne saken sies det nå. Videre så vet vi at samme hvor liten "flik" de mener dette er, så sendte deres sportsdirektør det faktiske tilbud, og klubben gikk på det grunnlaget i samtaler, samtaler som allerede i realiteten var unnagjort før noen i det hele tatt begynte å snakke kjøp og salg over en uskyldig kaffekopp, men de måtte også nå spørre Johan.

 

Hva hadde så skjedd dersom Veigar valgte Rosenborg? ....og da Johan hadde sagt at han kan være med på leken han også, noe han ikke ville, men om han og Veigar hadde sagt ja. Skal vi liksom tro at først da skulle RBK styret sette seg ned og "realitetsbehandle" overgangen og så liksom takke nei, der? Med begge bena allerede godt plantet i gjørma? Ikke mens styret ble informert om de ulike krumspring hvor denne "fliken" det hele liksom stoppet på, i hvertfall i henhold til nemndas frikjennelse, burde vært klart også for dem? Skulle de så gå i nye forhandlinger med Stabæk for å få prisbildet mer moralsk? Ok den kan jeg kjøpe dersom den selges billig, men er det noe mer moral i det å lure en klubb nedover en forhandlingsti på den måten?

 

Nei ærlig talt, de har vært med på leken, helt til døra, det at de ikke fikk nøkkelen til å åpne døra betyr ikke at de fortjener å slippe steken. Hadde Johan sagt ja og Veigar sagt ja, hadde Skutle(styret) sagt ja han med.

 

Jeg ser videre at de nå sier deres første bud var på 2,5++. Det er allerede 1 million under det som de lekket til VG for litt siden i forsøket på å korrigere ned fantasitallet på 5 millioner. Der het summen 3.5++. Jeg ser ikke noen grunn til å tro at vi kan være sikre på at vi har fått den fulle sannhet fra dem denne gangen heller, men dette er bare et uvesentlig sidesprang.

 

Poenget er uansett at RBK blir frikjent fordi spiller B sa nei, ikke fordi de hadde bedre moral. Prinsippene er de samme, styret og klubb forøvrig kan frikjennes pga. utfallet og bevisets stilling, men Hoftun skulle vært innstilt på samme straff som øvrige sportsdirektører. Det er bevis nok til å slå fast at han har gjort like mye galt som kollegaen i VIF. Om de bør faktisk straffes er en helt annen komplisert juridisk sak, men her er det forskjellsbehandling, punktum. Jeg tror vanligvis ikke på RFF teorier, som jeg ser det blir kalt mye i dag, men trollungene ser litt ut som gullungene nå.

 

...Og vi er den stygge andungen. Når det gjelder egen klubb, utover 2+3 er bedre en 1+4: You have the right to remain silent, anything you say may and will be used against you, og det referer til at jeg føler det er uheldig dersom vi skal henge oss på den selvdømmende bølgen før ting er faktisk ferdig, opplest og vedtatt. Det lukter dritt, det er vi nok alle enige i, men det kan jeg faktisk leve med. Jeg er da ingen nyvasket engel selv. Dersom noen spør meg hvorfor vi ikke kapper hodet av ledelsen i samme grad som kjernen gjorde hos seg i dag, svarer jeg: joda så snart jeg er ferdig med mitt eget hode skal jeg kaste første knivblad i deres retning og forsøke å treffe så godt jeg kan.

 

Aller først fokuserer jeg dog på den faktiske krisen, og denne saken er ikke den krisen. Litt avbrekk skaper den dog, men dette føles veldig hypet. Det er mulig "å ta en Stabæk" blir den nye Morgan, det er synd og skam, men dersom dette er alt vi har felles med FC Lyn Oslo når sesongen 2012 starter er jeg fortsatt ikke opprørt for at vi har forsøkt en Spansk cross pasning på veien til mål.

Endret av LittleBlueAlien
Lenke til innlegg
Del på andre sider


Det største problemet er knapt hva som ble gjort, men at lederne i klubben fortsetter å ljuge så det renner av dem foran åpent kamera. Bortsett fra et par snekkeselgere her inne ser alle i Norge det, og om de nå en gang hadde snakket sant betyr det lite så lenge det ikke lar seg bevise og ingen tror på dem. Det er ikke spesielt heldig verken når det gjelder omdømme i nærmiljøet eller i fotballmiljøet.

 

Utrolig hvordan man (enten det er politikere, næringslivstopper eller fotballedere) aldri lærer at så fort media tar deg med buksene nede gjelder det å legge seg flat eller isolere problemet så fort som mulig.

Endret av Sindre
Lenke til innlegg
Del på andre sider


MEGET godt innlegg

 

Spot on.

 

RvBK kontakter UTEN TILLATELSE VPGs agent og inngår avtale om personlige vilkår. Dette er 100% i strid med NFFs regler, og akkurat slik de gjorde med Basma, Jan Jønsson, Petter Belsvik etc. etc. Dette har NFF lang tradisjon for å gi faen i for å ikke ødelegge for "hele Norges Rosenborg" i kampen om europacup.

 

RBK bød 2,5 mill for VPG betalt OVER FLERE ÅR og med en haug med om og men. Dette var uaktuelt for Stb, som trengte CASH umiddelbart.

 

Stabæk har forsøkt å selge flere av de kostbare spillerne sine - uten å få napp.

 

RBK ønsket seg JA+VPG. De laget tilbudet som er publisert, ikke Stabæk.

 

Grunnen til at dette ikke ble noe av var at JA ikke ønsket å gjøre trønder av seg (hvem kan kladre noen for det?), men ville satse på å få "bedre tilbud" når kontrakten var over. RBK-styret er de som juger her, de stoppet aldri tilbudet sitt.

 

I stedet blir RvBK sure fordi Stb velger å selge til VIF (som er Stabæks beslutning - ene og alene og 100% lovlig - uansett pris). Målsettinga var vel å ødelegge for Erik Loe, for å sikre seg sine folk i NFF - noe de til de grader har klart. Derfor kontakter de en journalist i TV2 som rått svelger deres versjon av saken og resten av historien kjenner vi.

 

Nå tas RævBK selv med buksene nede, men det driter foreløpig media i, ettersom det er Stabæk de skal ta.

 

Hvis journalistene først gidder å grave litt i arkivene på Lommelerkendal vil de finne mye mer av lignende ulovligheter. Men det kommer de ikke til å gjøre.

 

TV2 har opptrått som nyttige idioter for RvBK hittil. Nå har de muligheten til å vise journalistisk integritet, men det er vel for mye forlangt.

 

Ekte Stabækfans stiller opp for klubben sin nå i stedet for å pisse på lederne våre sammen med RvBK og TV2.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Jeg kan bare ikke ved mine fulle fem forstå hvordan dette på noen måte stiller våre ledere i et bedre lys. At hele RBK og NFF-ledelsen er noen svin er verken nytt eller til hjelp for Loe & Co.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Detter er ingen fotballkamp. Uansett ingen privatkamp mellom STB - RBK.

 

Det er en delikat sak mellom Nancy og Stabæk. Og altså heller ikke en internasjonal sportsbegivenhet.

 

Spørsmålet er om vi har fucka Nancy eller ikke. Har vi, eller noen av våre gjort det, - så må vi be om unnskyldning, bot og bedring. Fort. Fort som faen.

Vi kan da ikke vente på hva NFF mener, i forhold til internt å ha en oppfatning om hvordan vi skal forsøke greie ut forholdet direkte mot Nancy.

 

Vi må slutte forsøke drite ut RBK eller TV2. Hvis ikke, så får betegnelsen "oss" ganske fort en annen og redusert betydning.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Vi kan da ikke vente på hva NFF mener

Dom er ventet neste torsdag (og i fair play ånden til NFF kun kort tid før en Stabæk-kamp, hadde vært bedre å ta innstillingen etter Sogndal-kampen og dette etter Haugesundkampen). Det blir spennende, stort medietrykk er ofte en formildene faktor, men tviler på at vi ser det her.

 

Jeg mener fremdeles at dersom man skal kunne håndtere saken fornuftig er det spesielt to faktorer som er viktige. Det ene er hva en HS-opsjon er verdt (Ja Alz, den er verdt det kjøper er villig til å betale), det andre er om hvorvidt opsjonsavtalen ble underskrevet av klubbene før VPG skrev under for VIF og om han hadde et reelt valg om han ønsket å bli i Stabæk, eller bli solgt til RBK eller VIF. Dette burde egentlig være lett å finne ut av (VPG eller agenten har svaret).

 

Ellers er jeg ikke helt enig i at man skal legge seg flat strakt man får et kritisk søkelys på seg, i hvertfall ikke om man selv hevder man har handlet iht lover og relger, men dette showet styrer media. Enten har de rett (og får en paddeflat person til å tilstå det media ønsker) eller så kjører de saken, graver opp mer dritt til de får en unnskyldning (som kanskje til slutt kommer for å lette på trykket). Men, da man begynte å ane dimensjonene her burde man gått for en mellomløsning. Man kunne sagt at man mente å ha handlet innenfor gjeldene lover og regler, men at man vil spille med åpne kort dersom NFF ønsker å gå overgangen(e) nærmerer etter i sømmene. Jeg kan ikke forstå at noen i Stabækledelsen har tatt risikoen på å bryte skrevne regler for å spare 750k, men at man bevisst har tøyd strikken kan forstå, gitt den økonomiske situasjonen klubben var/er i.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Men, da man begynte å ane dimensjonene her burde man gått for en mellomløsning. Man kunne sagt at man mente å ha handlet innenfor gjeldene lover og regler, men at man vil spille med åpne kort dersom NFF ønsker å gå overgangen(e) nærmerer etter i sømmene.

Det var vel også slik det ble gjort av Loe?

http://www.stabak.no/mening/blogg/Erik_Loe/article129807.ece

Lenke til innlegg
Del på andre sider


RvBK kontakter UTEN TILLATELSE VPGs agent og inngår avtale om personlige vilkår.

 

Er dette fakta vi vet? Tydeligvis har både Johan og Veigar underveis i prosessen fått lov å snakke med Rosenborg.

 

RBK bød 2,5 mill for VPG betalt OVER FLERE ÅR og med en haug med om og men.

 

Her vet du tydeligvis noe som ikke er public. Hvis dette er riktig kan det umulig skade Stabæk om du legger ut hva som var dealen som ble foreslått. I følge TV2 som sitter med tilbudet var det 2,5 mill nå + penger etter kamper.

 

Stabæk har forsøkt å selge flere av de kostbare spillerne sine - uten å få napp.

 

Grunnen til at dette ikke ble noe av var [...] RBK-styret er de som juger her, de stoppet aldri tilbudet sitt.

 

Siden TV2 og NFF nå har all korrespondansen burde det være enkelt å finne ut av det. I dagens Aftenposten skylder Hoftun på at han er dum og ikke forsto, så de har åpenbart sin del av skylden.

 

100% lovlig - uansett pris

Time will show.

 

Målsettinga var vel å ødelegge for Erik Loe, for å sikre seg sine folk i NFF - noe de til de grader har klart. Derfor kontakter de en journalist i TV2 som rått svelger deres versjon av saken og resten av historien kjenner vi.

 

Er ikke dette svært konspiratorisk? Såvidt jeg kjenner TV2 er de ikke spesielt pro-Rosenborg. De juridiske organene til NFF består av uavhengige advokater. Hvorfor skulle så Kjenner og alle andre eksterne som uttaler seg mene at vi har en svært dårlig sak?

 

Ekte Stabækfans stiller opp for klubben sin nå i stedet for å pisse på lederne våre sammen med RvBK og TV2.

 

Slik vi alltid gjør. For oss er ikke personene viktige, men klubben. Derfor har vi alltid støttet trenern vår så lenge han er trener i klubben.

 

Det tar to tabber i en enkeltkamp før det på forumet skrikes om at Jon eller JKL må benkes. Det må da være lov på dette forumet å mene at IAO og Erik Loe har gjort så store tabber at det er på tide de får en pause?

 

INGEN her på forumet vil juble (det har du beskyldt de som er uenige med deg for før) hvis denne saken ender med å skade Stabæk mer enn all badwill de siste ukene. INGEN håper at NFF dømmer klubben. Men forumet her er ikke en rettssal. Det er ikke her vi må stå samlet og glatt over alle problemer. Det er mulig jeg misforstår, men forumet er for å diskutere det som skjer med klubben vi elsker. Om ikke klubben og forumet har åpenhet nok til å også kunne diskutere hva som eventuelt er gjort feil er jeg ikke sint. Bare veldig, veldig skuffet.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


"Konspirasjonsteorien" til Alzheimer er ikke tatt ut av løse luften så vidt jeg vet. TV2 er kanskje ikke Rosenborg-fans, men de er selvsagt villige til å lytte og å la seg fore med informasjon.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Men, da man begynte å ane dimensjonene her burde man gått for en mellomløsning. Man kunne sagt at man mente å ha handlet innenfor gjeldene lover og regler, men at man vil spille med åpne kort dersom NFF ønsker å gå overgangen(e) nærmerer etter i sømmene.

Det var vel også slik det ble gjort av Loe?

http://www.stabak.no/mening/blogg/Erik_Loe/article129807.ece

Gitt medieomtalen i denne saken, var det skuffende få som ville høre på det som kanskje er det mest konkrete av alt som ble sagt og ment. Men, når det ikke står på RBK sine nettsider er det jo ikke pålitelig.

 

Nå åpner imidlertid NFF for at også RBK kan straffes. Det synes jeg er positivt, for da tror jeg sjansen øker for at klubbene får en irettesettelse fremfor bøter og andre straffer. En fornuftig konklusjon på sagaen synes å være innskjerping av regler, og kanskej også ta inn noen etiske perspektiver.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Skjønner ikke hvorfor NFF skal bry seg ass. Kan de ikke bruke ressursene sine på andre ting? Ettersom det her er en utenlandsk klubb som er den evnt pårørte part så bør dette være en sak for FIFA? (er det ikke de og ikke UEFA som håndterer internasjonale overganger?). Er det noen som tror at det franske fotballforbundet ville hjulpet oss dersom rollene hadde vært snudd? Var det italienske forbundet delaktige i at pengene fikk riktige eiere i Husekleppsaken? Hjalp tyrkerne Rune Lange med å få pengene sine? just asking..........

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Det er i det hele tatt påfallende at vi ikke har fått krav fra Nancy i denne saken.

 

Kanskje fordi Nancy avventer NFF, men kanskje også fordi Nancy erkjenner at de må bære risikoen for at VPG selges for (noe som oppfattes som) underpris?

 

Nancy gav fra seg råderetten over spilleren, og sparte seg selv for en hel del lønnskostnader (adskillig mer enn 2 millioner NOK). Stabæk må få lov til å gjøre som de vil med VPG, hvilket inkluderer å takke nei til enkelte tilbud, så lenge Nancy får 50% av kjøpesummen. Så enkel er faktisk sakens kjerne.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Godt poeng Hanse. Nancy er eneste part i denne saken som eventuelt har noe å klage på.

 

Om NFF skal begynne å blande seg inn i prising av spillere og avtaler kommer vi til å få et byråkrati hinsides alles fatteevne, som man antagelig må til NordKorea for å finne maken til. De kan jo trekke in Mini og "Idrettsjus-eksperten til TV2" og Kjenner som "priskommite". <<SIRKUS>> :blink:

 

I denne saken er det akkurat det de gjør. Det er ikke sjelden at flere spilleroverganger skjer i sammenfallende tidsrom. NFF/UEFA har selv laget et regelverk for å fremelske samtidige overganger med "overgangsvinduer" på bestemte tider av året. Skal det da være karantenetid mellom hver gang man selger spillere?

 

Om man skal gå løs på avtalefriheten som prinsipp med "moralske vurderinger" som målestokk har NFF en voldsom jobb foran seg. Intet land har klart å lage noe lovverk som sikrer at alle avtaler som inngås er rimelige, ikke bare for begge parter, men også for 3. part(!). Lykke til.

 

Det er ikke noe regelverk som er brutt. Likevel har amatørene i NFF (forhånds)dømt på bakgrunn av synsing om hva som er rett og galt. Man kan synes hva man vil om denne saken, men det som skal vurderes er hvorvidt RvBK, Stb og/eller VIF har brutt noen av NFFs regler. Det kan jeg kun se at RvBK har gjort. (Gjøre avtale med spiller uten klubbens tillatelse).

 

Jeg er forresten lei av folk som utgir seg for å være Stabækfans som disser Erik Loe i denne saken. Hva er det dokumentert at han har gjort i denne saken?

 

Til Gufa: Trener i klubben er IKKE klubbledelse, men underordnet klubbens styre og sportslig leder. Er du virkelig ennå sår for at jjj får gjennomgå? Gjeeesp!

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Så ledelsen er fredet, men alle andre ikke? Du hadde hatt bruk for noen uker som brann-supporter under Roald Bruun Hansen.

 

Helt ærlig virker det ikke som om jeg er mer sår for at JJ fikk gjennomgå enn det du er for Loe.

 

Det er to aspekter her:

 

1) Har det skjedd noe ulovlig? Ingen her kan det lovverket godt nok, og jeg overlater til domstoler for å se på det. At det taes ut tiltale betyr ihvertfall at det er i grenseland.

2) Har Stabæk handlet på en måte vi som supportere skal akseptere?

 

Enkelte har slaktet Lars Bohinen for å si at vi ikke skal filme og hyllet Jokke Persson for angrepet på Eirik Bakke. Jeg vil ha en klubb å være stolt av. Jeg blir ikke stolt av å se gutta filme seg til straffe. Jeg blir ikke stolt av å se dem kveste motspillere. Jeg blir ikke stolt av en klubb som svindler andre, uavhengig av om det er franskmenn eller ikke. At vi i nå i beste fall har brutt de helt klare intensjonene i avtalen vi gjorde med Nancy gjør at vi er i en moralsk gråsone jeg ikke liker.

 

Og dropp det tullet om at det var to transaksjoner. Vi kunne like gjerne solgt en flaske pils for de siste fire millionene. Da ville ihvertfall Enga sittet igjen med panten.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Og dropp det tullet om at det var to transaksjoner. Vi kunne like gjerne solgt en flaske pils for de siste fire millionene. Da ville ihvertfall Enga sittet igjen med panten.

Tenk så gøy det blir å dra frem denne kommentaren om noen år da Stengel herjer på midtbanen til Barca..

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Å kalle doms- og sankjsonutvalget i NFF for en "domstol" er en hedersbetegnelse de virkelig ikke fortjener. Idretten har over flere tiår konstruert sitt eget rettssystem med egne normer og regler som eksisterer på siden av det nasjonale resssystemet. Enkelt forbund har sågar gitt ut hefter påtrykt "lov". På mange områder så har idretten distansert seg fra storsamfunnets moraloppfatninger og innhyllet seg i en tåke av oppfatninger om at etikk, moral og nobelhet er noe idretten er ypperlige representanter av. NFF er ikke større enn at mange av de prosessene som foregår der er styrt av egen, politisk eller fraksjoners agenda. Det er fint lite maktfordeling i den organisasjonen, - en maktfordeling vi tar som en selvfølge i vår statsforvaltning.

Endret av Potter
Lenke til innlegg
Del på andre sider


Og dropp det tullet om at det var to transaksjoner. Vi kunne like gjerne solgt en flaske pils for de siste fire millionene. Da ville ihvertfall Enga sittet igjen med panten.

Tenk så gøy det blir å dra frem denne kommentaren om noen år da Stengel herjer på midtbanen til Barca..

 

Tenk så gøy det blir å dra frem denne kommentaren om noen år da den flasken med pils herjer på midtbanen til Barca..

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Det snakkes om supporternes rolle i en sak som dette, da må jeg si jeg er imponert over Kjernen, som går ut og sier at de ikke vil ha noe av slik opptreden fra klubben sin. Jeg vet, som de fleste andre, ikke hva som er fakta i denne saken, så jeg skal ikke uttale meg noe om det, men dersom det viser seg at dette er en bevisst uærlig/ulovlig handling fra IAO og EL så mener jeg det er vår rolle som supportere å beskytte klubben mot mennesker som (dersom det viser seg å være bevisst uærlig/ulovlig) skader klubbens omdømme på en såpass kjip måte. Jeg er tilhenger av klubben, ikke menneskene som jobber for den.

Enig i det du sier her, men synes ikke det er nødvendig med forbehold om at det er bevisste ulovlige handliger. Tilstrekkelige mengder dumhet/udugelighet er også god grunn til å sette klubben foran enkeltpersoner.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Er det flere enn meg som synes Alzheimer minner mer og mer om Komiske Ali, som nektet for at de alierte var kommet til Bagdad mens kampene i byen foregikk i bakgrunnen. Eller som i dette tilfellet fortsatt sier at det ikke har foregått noe straffbart mens politiet bekrefter at de nå går inn og ser på saken.

 

Selvsagt er ingen dømt i denne saken ennå, men det betyr ikke at det ikke er lov til å tenke sitt.

 

Som alle andre her skulle jeg ønske at det som har skjedd hverken er ulovlig i henhold til NFFs regelverk eller norsk straffelov, men jeg tviler på at ønsket blir oppfylt.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Når politiet velger å se nærmere på saken, er det med mistanke om at det har skjedd noe som er straffbart etter norsk lov. I hvilken verden er det positivt? Man må være ganske dypt inne i konspirasjonsteorier for å trekke en sånn slutning. En politietterforskning på toppen av det hele er en ekstra belastning på alle måter for både klubb og enkeltepersoner og rammer omdømmet til alle involverte enda mer. Opinionen vil være at saken fremstår som ekstra alvorlig når til og med politiet involverer seg. Uansett om konklusjonen skulle bli at ingen kan straffes i alminnelige domstoler etter norsk lov, fjærner ikke det noe av skaden som allerede har skjedd.

Endret av Perfect 7
Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
 Del

Økonomi Og Annet Faenskap
×
×
  • Opprett ny...