Gå til innhold

Jan Jönsson


Øyvind
 Del

Anbefalte innlegg


4 timer siden skrev arni:

Datter Zara vil kanskje ikke spille i en lavere div, kan være med i kabalen det også

Har kontrakt ut 2020. Har dessuten ikke spilt høyere enn nivå tre tidligere. En sesong på nivå to er kanskje greit.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Noe må vi jo kunne snakke om her på forumet??‍♂️ Selv om mange er flinke til å være kjapt ute å påpeke alt som kan gå til helvete. Og det er jo forsåvidt greit det, da kan vi sette fokus sånn at det faktisk ikke går til helvete på ekte. Men jeg er veldig glad i alle her som klarer å fremheve de positive sidene og! 

Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • 3 uker senere...

9 minutter siden skrev knyst:

Noen med + som kan legge ut? 

Forhandlinger med Jönsson er i gang. Stabæk ønsker å forlenge avtalen med Jan Jönsson. 

Stabæk er i ferd med å utforme et nytt tilbud til trener Jan Jönsson. 

11. oktober 2019, kl 09:15

Gulltreneren fra 2008 gjorde comeback i sommer da Henning Berg dro til Kypros. Jönsson skrev i utgangspunktet under på en avtale med Stabæk ut sesongen. For noen uker signaliserte 59-åringen at landslagspausen i begynnelsen av oktober kunne være godt tidspunkt for å diskutere neste sesong. 

Pausen startet denne uken og sportslig leder Inge André Olsen røper at partene har diskutert. 

– Vi snakker sammen nesten hver eneste dag. Det formelle rundt dette er at vi diskuterer avtale og skal sende over et tilbud, sier Olsen. 

Ønsker rask avgjørelse

Han legger ikke skjul på at Stabæk ønsker å forlenge med Jönsson. 

– Ellers hadde vi ikke gått inn i en sånn prosess, sier Olsen og fortsetter: 

– Vi er i innledende samtaler og håper dette skal gå raskt. Jeg tror ingen av partene ønsker at det skal trekke ut i tid. 

Stabæk-lederen legger heller ikke skjul på at det er nyttig for Stabæk å få et raskt svar, også om det skulle være nei, ettersom klubben da vil trenge mer tid til å finsikte ny trener. 

Olsen sier han er optimistisk for at Stabæk og Jönsson skal forlenge samarbeidet. 

– Vi kjenner hverandre godt, dette er mer et langt vennskap. Selvfølgelige er vi positive til at vi skal finne en løsning med ham.

Tar frihelg

Stabæk-lederen sier klubben er svært fornøyde med Jönssons jobb etter comebacket i sommer. 

– Vi har fått akkurat det vi har lett etter. Han er en person som bryr seg mye om og forstår helheten i klubben. Alle skulle ønsket at vi var ferdige med nedrykksstriden allerede, men det skal vi klare. 

Jönsson reiser en tur til Sverige når Stabæk tar frihelg kommende weekend. 

– Målet vårt er å avklare dette relativt raskt. Om det tar tre dager eller to uker er ikke så viktig, vi bruker tiden vi trenger.

Det har ikke lyktes Budstikka å komme i kontakt med Jan Jönsson. 

Lenke til innlegg
Del på andre sider


2 timer siden skrev arni:

Virker som JJ ser an hvilken divisjon det blir neste år? 

Ja, sikkert derfor han har uttalt at denne landslagspausen var et fint tidspunkt for forhandlinger. Han kjører nok tabellsimuleringer på spreng hjemme i Halmstad nå!

Lenke til innlegg
Del på andre sider


32 minutter siden skrev arni:

Kanskje bedre å basere seg på hva laget makter de neste 3 ukene..

Får se hva som skjer. Bare fascinert av hvordan du hopper til konklusjoner. (For de som ikke skjønte det var innlegget mitt et forsøk på sarkasme)

Lenke til innlegg
Del på andre sider


1 time siden skrev arni:

Det var ikke vanskelig å skjønne, men sarkasme som blir forklart har snert? Hvilken konklusjon?

Ja, jeg registrerte et spørsmålstegn i innlegget ditt. Om ikke en konklusjon så ante jeg en  slags antagelse om at noe skurrer siden en kontrakt ikke er signert 4 dager etter at IA sier at de skal gi Jönsson et konkret tilbud. 

Men mulig jeg har gått glipp av noen nyheter eller rykter fra feltet, men hva er det som plutselig fikk deg til å tenke at Jönsson vil vente til divisjon er avklart når siste nytt er at de skal begynne å forhandle om neste år i denne pausen og siste intervju sier at det er nettopp det som skjer nå?

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Trenerjobber handler mye om timing. JJ er en av de beste trenerne i ES of han kjenner norsk fotball godt. Videre vet vi at en annen svenske med en svært attraktiv trenerjobb i Norge har prøvd å trappe ned i 7 år, og har signalisert at han gir seg senest etter EM. Kan det tenkes at JJ har fått signaler om at han er på lista over kandidater til å overta Norge, og at det kan være årsaken til at han er litt avventende?

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Det ville overrasket meg. JJ var nok med i diskusjonen i 2008, da Hareide ga seg, og kanskje til og med i 2013, da NFF ga Drillo foten på en veldig klønete måte. Men i dag?

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Det har da ligget i kortene fra dagen han signerte at han ville se an de sportslige forutsetningene for 2020. Med fornyet plass, ekstra millioner til å handle og et lag med mye potensiale burde det være så bra han kunne håpe da prosjektet begynte. Har trua! 

Lenke til innlegg
Del på andre sider


3 timer siden skrev gwestlund:

Jan Jönsson tar Stabæk-fremtiden til familierådet

3y1s8vpgaiilnvuivv6kskg4qg2fd8f
 

Stabæk-trener Jan Jönsson vurderer fremtiden i klubben. 

Foto: Knut Bjerke

Familiens ønske veier tyngst for Jan Jönsson når han skal vurdere fremtiden i Stabæk. 

15. oktober 2019, kl 09:33

Kontrakten til den svenske Stabæk-treneren går ut etter sesongen, og før helgen uttalte Stabæk at arbeidet med å forlenge avtalen har startet. Sportslig leder Inge André Olsen uttalte at de jobber med et tilbud, som skal overleveres til Jönsson innen kort tid. 

Klubben er svært lysten på en forlenget kontrakt, så spørsmålet er hva gulltreneren fra 2008 selv tenker.   

Diskuterer med familien

Mandag morgen hadde Jönsson stadig ikke fått noe tilbud i hendene, uten at det på noen måte utsetter hans egen tankevirksomhet rundt en eventuelt ny kontrakt. 

– Hva veier tyngst for deg når du skal ta en avgjørelse om fremtiden?

– Familiestuasjonen vil spille inn, samtidig som det handler om hvilken utvikling vi ser her, sier Jönsson og titter utover anlegget på Nadderud.  

Denne sommeren og høsten har datteren Zara og han selv bodd i Oslo, mens kona Cecilia og sønnen Axel er hjemme i Sverige. Det er den situasjonen som skal vurderes opp mot prosjektet Stabæk har gående. 

– Vi er i gang med samtaler, som er positive. Samtidig er ingenting klart. Det som er positivt er at en ny stadion ligger klar der fremme om noen år. Det er en viktig drivkraft på sikt, sier Jönsson, som trekker frem at salgene av Franck Boli og Tobias Børkeeiet har gitt klubben en stabil økonomi den nærmeste fremtid.

– Det gjør at man er i en situasjon hvor tilbud kan komme på spillere, uten at vi er tvunget til å selge. Det gir en god base for å kunne bygge videre på dette laget, sier Jönsson. 

Ni mann på trening

Flere ganger gjennom samtalen med lokalavisen påpeker Jönsson at hans tanker ligger på helgens kamp mot Vålerenga. Stabæk ligger over nedrykksstreken, men et tap lørdag kveld kan gjøre situasjonen langt verre.

Enklere blir det ikke når klubben i disse dager knapt har spillere på treningsfeltet. Mandag var ni spillere i aksjon, med et støtteapparat på seks tilgjengelig. Førstelagsspillere som Luc Kassi, Steinar Strømnes, Kosuke Kinoshita og Oliver Edvardsen trente alternativt etter andrelagskampen mot Notodden søndag, mens spillere som Hugo Vetlesen, Emil Bohinen og Ola Brynhildsen har vært opptatt med landslagsoppdrag. 

 

– Det blir en slik uke, hvor vi forbereder oss i forskjellige små grupper, før vi samler oss på slutten av uken. Jeg ser heller på det som positivt at vi har spillere som er tatt ut på disse landslagene, sier Jönsson, som forventer å ha en fulltallig treningsgruppe på torsdag eller fredag.  

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
 Del

Jan Jönsson
×
×
  • Opprett ny...