Gå til innhold

Stabækdrakta


 Del

Anbefalte innlegg


Baby-/barnedrakt til £4 + frakt £9,99 + mva £1 + fortollingsgebyr på sikkert rundt £10 gir £24,99 ≈ NOK 228,75. Og ikke en krone av dette går til STB.

 

Ikke noe fortolling når prisen er under 200 kroner ;)

Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • 1 måned senere...

Hvis vi like før sesongstart finner ut at vi ikke hadde råd til striper tror jeg at jeg driter på meg så sømmene i buksa ryker. Da må man ihvertfall være så store at man tør å si det tidsnok til at folk kan selge dritt på Finn så vi får litt identitet igjen.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Ualminnelig enig.

 

Selv om jeg ikke er typen til å gjøre fra meg i benklærne, tør jeg våge påstanden om at dette er mere viktig enn det klubben aner.

 

Og nettopp identitet er er ordet.

 

I den sammenheng føler jeg at vi har blitt en ansiktsløs klubb. Ingen Ingo, Loe, Skjelvan, Schults, Nannskog eller hvem det nå måtte være.

 

Vi fremstår - om ikke som en taper - så ihvertfall som en anonym deltaker i norsk fotball. Og det kler oss ikke.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Få tilbake stripene NÅ!! Håper styret her tar initiativ for å vidreformidler til ansvarlig i klubben ASAP om det er noe verdighet igjen..

Det blir striper. Klubben er i en avgjørende fase for å velge leverandør og vil antakelig (please don't prove me wrong) lansere dette så snart det er i havn.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Trodde de allerede hadde valgt leverandør og utseende da Hallgeir beskrev 2013-drakta tidligere i tråden?

Hallgeir beskrev avtalen de hadde gjort med Legea. De har ikke levert, derfor har det ikke vært (offentlig) klart hvilken annen leverandør SF kan henvende seg til. Det går noen rykter internt, men det som har blitt garantert fra høyeste hold er at vi skal få tilbake stripene.

Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • 3 uker senere...

Endelig! Stabæk har skrevet under en 4-årsavtale med Adidas, og forhåndssalget for drakten starter neste uke! For de som forhåndskjøper i Stabækbutikken vil den koste 600kr, men prisen vil stige etter hvert.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


18845.jpg

 

Stircon-modellen til Adidas er nok den som ligner mest på en typisk Stabæk-drakt. På dette bildet ser den blå og mørkeblå ut, men jeg tror de mørke stripene egentlig er sorte, og den har ikke striper på ryggen.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Vi vil ikke grise til drakta med reklame. Derfor kjører vi uten sponsorer. Dette var en suksess for Barcelona som Stabæk nå vil kopiere. Kanskje kommer en frekk Unicef-logo om noen år når vi spiller Champions League kvartfinale med disp. på Nadderud.

Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • 4 uker senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
 Del

Stabækdrakta
×
×
  • Opprett ny...