Gå til innhold

Alan.. Så God Som Alle Skal Ha Det Til?


amdada
 Del

Anbefalte innlegg


Alan er akkurat NÅ en middelmodig 1.div spiller, men med et godt potensiale til å bli en glimrende TL-spiller !

Ikke noe mere enn det ... Er ikke noe vits i å snakke om at denne karen kommer til å spille i en europeisk toppklubb, for det er noe han aldri blir god nok for! Det er en grunn til at han havna i en norsk 1.div klubb...

Han er allerede 22 (tror jeg), og det sier vel det meste !

 

Jeg håper jeg tar feil med han ikke blir stor!

 

*Alltid.Uansett.*

Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Svar 79
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic


Hepp,

 

Han viste seg ikke veldig frem i dag heller...

Jeg er skeptisk blitt!

 

@ringo

 

Er fare for at høstvær ikke er Alans styrke, og i så måte var kanskje uflaks at det ikke regnet i treningskampen mot G19? Da var han brilliant. Siden har det ikke vært for mye å rope hurra etter. Ihvertfall ikke etter hva jeg har sett. Er bare å håpe det kan gå lettere etterhvert.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


jeg synes alan spilte bra i dag tatt i betrakning at spillerne han møter er 2 meter høyere enn han... Tror fortsatt han kan bli bra med litt vekttrening

Blir man høyere med vekttrening??? Kanskje man blir mørk også?

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Dette er kanksje eb knøttliten bagatel! Spikeren sier alanzinho, det samme står det bak på drakta! men i programmet og offisielle hjemmesiden står det alan carlos gomez da costa!! kan noen si meg hvorfor man ikke har blitt enig!? personlig liker jeg alanzinho, men det er ganske bra svong over "alan carlos gomez da costa" sangen til stabæk support!

 

Alan blir vår egen Garrincha eller Pelé.

 

Han minner mye mer om Zico.

 

Vekter, styrketrening og løping er det han trenger. Og kanskje et lite norskkurs.

 

Jeg tror ikke han er så mye lavere enn f.eks Mifsud eller Robinho for den saks skyld. For offensive spillere er det faktisk ganske ofte bedre å være liten og rask enn 2 meter høy og ikke fullt så rask

Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • 3 uker senere...

Alan bør lære seg at han ikke trenger å utfordre mann mot mann hver bidige gang. Har første forsvarer sikring av en medspiller, kan tidlig innlegg eller en pasning være et bedre alternativ enn å prøve å drible de av. Evnt kan må løpe rundt istedenfor å gå rett på nærmeste mann... Men alt det der, regner jeg med at Jan, Petter og Pål tar seg av.

 

Det som derimot er en fordel ved er at han kom hit i sommer, er at han er etablert i Norge når sesongoppkjøringen starter. Da kan han konsentrere seg 100% på fotballen, noe han sikkert ikke har kunnet til nå fordi det er så mye nytt ved å bo i Norge og så mye å ordne for å komme seg på plass i et nytt land.

For å ta et eksempel, så er det faktisk en taktikk Arsene Wenger benytter seg av, han henter inn utenlandske spiller når overgangsvinduet er åpent i januar, men det er med tanke på neste sesong. For spillerne trenger tid til å bli vant til et nytt land, ny kultur, nye medspillere, ny spillestil m.m - og det mener Wenger at man bruker ca et halv år på. Reyes er et slikt eksempel, Arsenal kjøpte ham i januar men sa hele tiden at de kjøpt ham inn med tanke på neste sesong.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Han bør også passe litt på kostholdet, på KIWI her forrige tirsdag kl 17:31 kjøpte han henholdsvis

 

4x 0,5 l Coca Cola

Stabburet 4-pak burgere med brød

2x Melkesjokolade, type Porøs

Cheeze Noodles, type kinapikker

Pølsebrød

Grillkrydder

 

 

Vi håper at vi har riktig årgang av Maradona til neste år.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Allan ga svare på tiltale idag! tipper det er en del som skiftet mening om gutten idag. Banens suverene ener! og skyte kan han også!!!!!

Endelig! Dette var godt å se. Han var virkelig med i spillet, og var stor sett akkurat der han skulle være. Glimrende offensivt, og godt deffensivt. Heia Alan!

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Alan var genial idag! Utrolig få feil, mistet sjeldent ballen. Han har gjort store framskritt siden sommeren! Er mer bevisst på å sentre! Spurte han på kampen mot Skarphedin om han kom til å score, svaret var: nei, jeg ikke mål. Jeg sentre. Ganske imponerende! Han har skjønt at det er viktig å sentre, at det ikke bare er han mot 11stk. Og hvilke mål det var!! KONGE! Alan kommer til å bli en stor hit i TL!

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Svaret på spørsmålet i navnet på denne tråden er nå klart:

 

Han er antakelig bedre, og har et enormt potensiale. Antakelig har Stabæk igjen funnet et kjempetalent som etterhvert vil forsvinne til en-eller-annen storklubb...

 

Da jeg hørte fra avstand at TV2 dekket et elle annet brasiliansk show trodde jeg det var kampen vår og Alan. Men det var visst noe i Spania...

 

99191_11_jpg_82036e.jpg

Endret av Albert
Lenke til innlegg
Del på andre sider


Vi harselerer jo en del med avisenes tåpelige børser og uoppdaterte lister her inne på forumet, men de skal jo ikke avskrives som tant og fjas når de viser tall som dette; Andreas Augustsson er best på børsen med et snitt på 5,73. Alan har ikke nok kamper til å være med på oversikten (minst 60%), men han har solide 6,29 i snitt på de kampene han spilte. Mao er Alan soleklart den beste spilleren i divisjonen. Nest best er superhelten Jocke Persson med et snitt på 5,83 (men han har også for få kamper til å komme på lista).

 

Jeg skal aldri, aldri mer avskrive avisbørser som tullball. I allefall ikke før neste sesong!

Endret av Klodrik
Lenke til innlegg
Del på andre sider


Da jeg hørte fra avstand at TV2 dekket et elle annet brasiliansk show trodde jeg det var kampen vår og Alan. Men det var visst noe i Spania...

 

99191_11_jpg_82036e.jpg

 

Jeg ble mer overrasket da ovrskriften i sporten var "Ronaldinho i storform", og så kom det en reportasje om aalesund...

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
 Del

Alan.. Så God Som Alle Skal Ha Det Til?
×
×
  • Opprett ny...