Gå til innhold

Juniorlaget


Anbefalte innlegg

  • 3 uker senere...

Eyde tror nok han er bedre enn han i virkeligheten er! Så vidt meg bekjent krevde han A-lagskontrakt noe han i mine øyner ikke er god nok til! Kan ikke si at det var noe stort tap... :D kan vel kalles en halvies klubbhore ettersom han returnerte til sin tidligere klubb etter kun et halvt år i verdens vakreste drakt!!!

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Jeg har ikke funnet noe om Jr-kampen i går verken på Stabæks sider eller Budstikka (4 runde NM mot Odd). Men i følge denne gjorde Stabæk et comeback av dimensjoner i kampen.

Endret av Øyvind
Lenke til innlegg
Del på andre sider


For de som ønsker dobbel dose fotball i dag kan det anbefales å ta turen til kunstgresset 1630.

Da møtes nr 1 og 2 på tabellen til toppoppgjør, Lyn/NTG kommer på besøk. NTG har vist seg som det klart beste juniorlaget i interkrets i år, og ligger da også 11 poeng foran Stabæk. NTG vant 3-1 i vårens kamp, og blir en lei nøtt å knekke for Mix og Ola & co.

 

Uansett, møt opp og støtt unggutta!

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Tap 4-1 mot NTG-Lyn idag! Kort og greit en kamp under pari for Stabæk, men resultatet lyver bittelitt utifra kampbildet...

 

Enig i at resultatet lyver, men når man opptrer så passivt som vi gjorde i forsvar i de 4 situasjonene som ga baklengs taper man fortjent.

 

Gir godkjent til Mix og Helge Leikvang sentralt på midten, mens Ola utmerket seg andre veien. Skremmende å se instillingen hans, som en spiller i a-stallen burde han gå foran i krigen og ikke legge seg ned og sutre eller rope på dommeren hver gang han mister ballen (og det var ofte..)

Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • 3 uker senere...
  • 1 måned senere...
  • 4 uker senere...

Hvem fortsetter ikke på juniorlaget til neste sesong?

Har det vært meldt om spilleroverganger fra andre klubber i det siste?

 

Jeg så at Erol Asani startet forrige kamp. Tidligere Brandbu- og Valdresspiller etter det jeg har fått med meg. Prøvespill, eller nyervervelse?

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
 Del

Juniorlaget
×
×
  • Opprett ny...