Gå til innhold

Juniorlaget


Anbefalte innlegg


Stabæk tapte idag med et svært ungt lag 3-1 for serieleder Nordstrand.

Nordstrand ble dermed seriemestere foran VIF, med Stabæk på tredje.

 

Nå gjenstår kun NM for G19, der laget møter RBK borte i kvartfinale 23. oktober.

Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • 2 uker senere...

Stusser over at de kaller 4. runde for 1. ordinære runde. Med Hødd i runden før kan vel ikke det kalles mer regionalt enn Aalesund. I såfall ville man kunne brukt samme uttrykk i seniorenes cup. Er jo gjerne regionalt innledningsvis.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Hurtig angrep og 4-0. Det etter at vi har hatt et par store sjanser i starten av omgangen. Blir stygt,  men spillemessig er vi mer med enn da jeg skrev det første gang.  Våre fire beste er jo dessverre ikke tilgjengelig 

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Det var da måte på. At vi skal slite med Rosenborg når vi hverken kan bruke Bohinen,  Brynildsen, Børkeiet eller Vetlesen er forventet  Eller mener du at de to beste juniorlagene i Norge burde være Stabæk 1 og Stabæk 2?

Lenke til innlegg
Del på andre sider


2 minutter siden, arni skrev:

Gjentar 6-2!!!

 

 

Ja, og så. Før Rosenborg kontret inn 5-2 var vi nær 4-3, og kjørte kampen. Syntes det var oppsiktsvekkende nok. Rosenborg er ingen lilleputt i Norge, og kan fort vinne det hele. 

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Såvidt jeg kunne se, så avsluttet STB med 2 stk -03 spillere på banen sammen med flere -02 spillere. Dette er gutter som ikke har nådd junioralder ennå. Å møte et toppet RBK mannskap ( minus Botheim) blir mannfolk mot gutter. Skal man ta sjansen på å bruke juniorspillere fra A-laget i en allerede tynn/skaderammet tropp? Det er isåfall risikosport. I tillegg manglet Geelmuyden og Pignatel som er på landslagssamling. Da blir det litt tynt i rekkene dessverre.... Resultatet var forøvrig noe flatterende i tillegg. Tatt dette i betraktning, så kom ikke tapet som noen sjokkbølge hvis man skal være nogenlunde realistisk. Gutta gjorde det de kunne....

Endret av Tofot
Lenke til innlegg
Del på andre sider


34 minutter siden, arni skrev:

Utklassing dette gitt! Akademiet en smule overvurdert?

Du vet ikke hvordan kampen har vært, ikke hvor sterkt lag RBK stiller, (tydeligvis) ikke hva slags lag Stabæk stiller. Likevel stiller du spørsmål ved om Akademiet er overvurdert - basert på én kamp!

Stabækseier i denne kampen hadde vært en sensasjon. Skal vi hamle opp med de sterkeste jr-lagene i Norge må vi selvsagt stille med noe i nærheten av våre beste gutter. Å forvente at et b-preget jr-lag skal hamle opp med RBK er helt bak mål.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Om det er greit? Hva slags spørsmål er det? Ingen er jo fornøyd når man taper. Men det er greit å stikke fingeren i jorda og ha realistiske forventninger til ting. Jeg vet ikke hva du vil frem til. Mitt poeng er at du snakker som om du ikke har noen oversikt over lagene, og da er det ingen grunn til å drive med svartmaling. Det finnes masse nok annet å sutre over denne sesongen.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


......og så kan man også velge å se litt fremover. Den 30 nov har G16 laget muligheten til å ta en sugende revansje. Da møter de nettopp RBK igjen i NM finalen. Det er da ikke helt bekmørkt på Nadderud om dagen ?

Lenke til innlegg
Del på andre sider


3 minutter siden, arni skrev:

Du ser sammenhengen med A-lagets nedtur Iår?

Du har litt tungt for det?

Én sammenheng er jo at med en bredere stall på A-laget, så hadde trolig Tobbe, Askildsen, Renå Olsen og Oscar Aga vært samspilte på 2. laget. Vetlesen, Brynhildsen og Agouda hadde kommet ned og hjulpet i denne kampen. Så hadde kanskje ikke savnet av at Geelmuyden var opptatt av å score på landslaget (hvis du ikke fikk med deg den kampen, så var det den der Pignatel Jensen var kaptein for Norge i stedet for å spille junior-cupen.)

Eller misforsto jeg nå, og at bitchingen din om at Stabæk u19 2 ikke slo Rosenborg u19 egentlig var bitching om at IA ikke signet flere landslagsspillere i vinter?

 

 

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Noen er kanskje mer realistiske og forventer ikke at vi skal vinne hvert år, men vi er alltid med i sluttrundene, og det skulle vel si sitt. G16 er i finalen i år igjen. Tror du det er tilfeldig?

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Jeg rakk bare dra bort og se andre omgangen. Som nevnt over var vi nærmere 4-3 enn da vi slapp inn 5-2. Andre omgang er vi egentlig best men de får kontra inn mål - et par heldige, og som et resultat av at vi står fryktelig høyt og presser. De har to gigantiske stoppere, en keeper med flere solide redninger, en venstreback som fort kan vise seg å være en spiller Viking ville kalt "for lav" (minnet fryktelig om Shaqiri i fysikk og spillet og ser ut som kan bli en dritgod ving) og omgangens store spiller på venstreving. Syns i det hele vi styrte i midtbanen men møtte tre gode skuddstoppere i stoppere og keeper og tapte på at venstreving var et angrep alene.

Endret av s-simen
Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
 Del

Juniorlaget
×
×
  • Opprett ny...