Gå til innhold

Gammel blaa aargang!


superblaa
 Del

Anbefalte innlegg


 

Hva skal egentlig Rosenborg med han?

 

Jensen, Midtsjø, Konradsen, Lundemo (Vilhjalmson) burde da være bra dekning på midten? Mulig de planlegger salg av Midtsjø, men likevel. Rart å ikke heller satse på feks Hou Sæther.. Men om de henter Trondsen, kanskje Lundemo også blir overflødig?

Har ikke S08 spilt bra i det siste? Er de ikke på vei til å kunne utfordre RBK mer enn tidligere? Hvorfor skal ikke de da gjøre som vanlig og kjøpe den beste spilleren til det laget? Så kan jo Bruttern (Norges mest uspiselige trener) klage på nytt om lavt nivå i eliteserien og ingen motstand.

 

Erstatter for Midtsjø som er på vei til Nederland.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Sier selv at han var RBK-supporter som liten. Forklarer hvorfor han oppførte seg som en sutrete drittunge i Stabæk. Han og Kåre går sikkert bra sammen.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Nåja, han har vel stort sett brukt tiden etter Stabæk til å vise at Bradley tok grundig feil.

 

Men når det er sagt har jeg aldri kjøpt argumentene om hvorfor Trondsen ikke ble brukt på midten, det var kun konstruert for å forsvare klippekortet til Stephens.

 

Håper vi i det minste sikret oss litt videresalgs %'er

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Og det tok mindre enn en time før alle kjepphestene ble tatt fram igjen ja.

 

Lykke til i RBK, Trondsen. Satser på at du spiller karrierens dårligste kamp mot oss.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Ingen av spillerne i treern bak spissen vår var utpregede venstre eller høyrekanter (bortsett fra brustad da han spilte på kant i stedet for spiss) så selv om de ikke spilte i samme posisjon så kan de likevel ha vært konkurenter.

 

Husker ikke om det var Belsvik, Jalland, Pål Berg eller andre som sa dette men Trondsen kom til STB som venstreback (eller var det en annen forsvarsposisjon), men stabæk så med en gang at dette var en spiller som måtte spille høyere i banen. Bob gjorde en feil i utviklingen av Trondsen noe de fleste kan se. Likevel var det riktig å bli kvitt han når han ble så sutrete som han ble. Når du er 19 og spiller fast i tippeligaen bør du uansett ta deg sammen og slutte med sutringen. Nå ble det jo sutring om venstrekanten i Sarp også

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Jeg synes dette faktisk er en ganske interresant diskusjon for det er jo midt i smørøyet for hvordan vi skal videreforedle talenter og selge de til høyest mulig pris. Vi må vel bare erkjenne at denne gangen bommet vi mens vi med Birger traff godt. Sånn er det dessverre og da ryker millionene fort ut feil vei.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Jeg måtte friske opp hukommelsen litt. I 6 av de første 7 seriekampene i 2014 startet han på midten. (Den 7. på benken) Etter det ble han stort sett flyttet ned. Så vidt jeg husker var det fordi vi ikke hadde noen bedre alternativer? (Jeg vet at enkelte her syntes Timmi Johansen burde spilt..)

 

I ettertid kan det jo ikke sies å ha vært helt feil å la Thorsby beholde en plass fremme på banen, eller å hente inn Hoseth for å gi rutine på høsten?

 

Men ja. Åpenbart at en trener som Bob ikke lar en 19-åring diktere hvor på banen han spiller. Og om da tenåringen fortsetter å sette seg selv foran laget, da er det kanskje greit å la han gå. For lagets skyld.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Jeg synes dette faktisk er en ganske interresant diskusjon for det er jo midt i smørøyet for hvordan vi skal videreforedle talenter og selge de til høyest mulig pris.

 

Ved å spille i Eliteserien. Og få en best mulig plassering. Gode medspillere gjør at enkeltspillerne ser bedre ut. Selv Bjørnar Holmvik så ut som en god back siden motspillerne stort sett var opptatt av å ligge bak og vente på Daniel og Veigar.

 

Hadde vi hatt en venstreback som ikke fungerte, ville garantert de defensive på midten (og venstrekanten) sett dårligere ut. Så kanskje var det Trondsens innsats på backen som gjorde at Thorsby kunne skinne fremover?

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Er en ekkel men litt deilig følelse at snart halve startellevern til rbk består av Stabæk gutter. Svært tydelig hvilken klubb her i landet som er desidert best på spillerutvikling. Tenk om vi hadde hatt banken full av cash og en spillertropp som f.eks dette: Skjønsberg, Meling, Hanche-Olsen, Næss, Skjelvik, Moe, Granli, Hauger, Stengel, Trondsen, Diskerud, Rogne, Brustad, Kamara. Så kunne vi evt krydra litt med El Ghanassy, Diomande, Lumanza, Brochmann og Ohi. (Med forbehold om glemte spillere, omdiskuterte navn mm.)

Endret av mariusn
Lenke til innlegg
Del på andre sider


Mande

Meling-Skjelvik-Hanche-Rogne

Brustad-Lumanza-Trondsen-Stengel-Kassi

Kamara Ohi

 

Dette laget hadde vunnet tippeligaen.

 

Tar ikke med spillere som f.eks. Dio og Thorsby fordi selv ikke en stor norsk klubb hadde klart å holde dem i Tippeligaen nå.

 

 

Edit: liten glipp med Kamara, tror fortsatt dette hadde holdt til gull. Det er sikkert noen jeg har glemt også...

Endret av geirti
Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
 Del

Gammel blaa aargang!
×
×
  • Opprett ny...