Gå til innhold

Gammel blaa aargang!


superblaa
 Del

Anbefalte innlegg


2 timer siden skrev BelgiskBlaa:

Jepp, vi bommet der, og så traff vi med Hou, og så går Ola i dass, men så treffer vi med Emil Bo, og så treffer vi kanskje med Oliver, og da kan både Enga og Godset kan dunke i hodet i veggen. Surt, men det er vel ganske uungåelig at det ender opp slik.

Bra oppsummert! 

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Thorsby spilte seg til fast plass på en halv "ordentlig" sesong hos oss før han dro videre. Jeg mener han ganske raskt ble fast på Herenveen. Og etter relativt kort tid virker han å være fast hos Sampdoria. Imponerende!

Og for landslagets del: Det siste halve året har vi fått en spiller som dominerer i Primera, en spiller som er kjøpt for å være førstevalg som spiss hos Borussia Dortmund og nå en midtbanespiller som er blant de beste på banen enten det er Milan eller Juventus som er på banen.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Veigar gjør et mulig comeback i norsk fotball. Er bekreftet for Lærdal i Veterancupen 24.-25. januar, med forbehold om at han ikke kommer helt til finalen i islandsk Skal vi danse. de av oss som har sett ham på byen har ikke store forhåpninger for Lærdals skyld.

http://veterancup.no/2019/11/21/dans-eller-fotball/

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Med Ordinas i LSK bør de kjenne han godt nok til at prøvespillet ikke bare er for å ta en første titt på han.

Kanskje er dette perfekt for SMH. Rolle som måltyv rundt Lehne Olsen som binder opp mye oppmerksomhet. Eliteserien var kanskje et nivå for høyt for han, men et år i et topplag i OBOS kan kanskje gi boosten han trenger for å komme seg videre.

Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • 2 uker senere...
  • 2 uker senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
 Del

Gammel blaa aargang!
×
×
  • Opprett ny...