Gå til innhold

Lyn-Stabæk


joogs
 Del

Anbefalte innlegg


JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!

 

Ikke hadde jeg engang håpet på tremåls seier i dag. Og Vif-tap atpåtil....

 

Full og glad, hater vålerenga!

 

Stolt av Stabæk-gutta!

Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Svar 282
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic


Vg nett:

86. Jon Knudsen er ute på 45 meter og dribler av en Lyn-spiller. Stabæk leker seg nå.

 

Så herlig av Jon :P Mange som fikk med seg dette? Skulle vært på kampen, men måtte desverre spille kamp selv...

Endret av chelsea
Lenke til innlegg
Del på andre sider


Hepp,

 

Vi får holde oss litt på bakken. Det er fremdeles mye å rette på. Vi var ganske svette i begynnelsen av kampen. Da holdt Lyn tidvis huskestue med oss. Men de har ikke avsluttere og da blir det vanskelig for dem. Jeg mener at vi holder for lenge på ballen og at det er for lite bevegelse rundt ballfører. Her har vi mye å hente. Men defensivt er vi bergsolide!

 

Vi slår Lyn fordi vi er mer disiplinerte enn dem. Vi mister ikke konsentrasjone selv om de presser oss. Vi pådrar oss ikke tåpelige og unødvendige kort og baklengsmål med å agere urutinert i boksen. Alt i alt en veldig fortjent seier til oss Blaa. Men ingen grunn til å ta av.

 

@ringo

Vi kan vel ta av litt i kveld??

Ja, vi kan ta av i kveld, og ja, vi skal glede oss over dette. Det virker som om de fleste er enige i at første siutasjone er riktig (rødt kort/frispark), andre heldig for vår del(men er det gule for situasjone eller kjeftingen etterpå), og tredje kunne vært straffe det også. La oss ikke glemme at Lyn ikke scoret et eneste mål selv i dag, og hvordan i all verden kan de vente å vinne kamper uten å score mål???

 

Vg nett:

86. Jon Knudsen er ute på 45 meter og dribler av en Lyn-spiller. Stabæk leker seg nå.

 

Så herlig av Jon :P Mange som fikk med seg dette? Skulle vært på kampen, men måtte desverre spille kamp selv...

Stilig av Jon, men det kommer vel delvis fordi gutta våre er mentalt ferdig med kampen og ikke jobber lenger. Jon gjør også en kjempeinnsats i dag, og holder oss godt inni kampen. Jeg diskuterte med Øyvind om han skrek til Mike eller ikke før selvmålet. Øyvind hørte ham høyt og tydelig, jeg ikke i det hele tatt. Hva sier dere andre? Noen som kan se det i reprise (med lyd)?

Lenke til innlegg
Del på andre sider


nå fikk jeg høre noe ikke hyggelig, kan selvfølgelig hende dette er litt skryt og overdrevent men at det var en lyn supporter eller fler som slo ned noen stabæk supportere fordi de hadde visst sagt "LYN spiller ræva fotball!" pluss at noen ble spytta i tryne. håper virkelig ikke dette er sant.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Jeg hørte ikke Jon rope, men var ikke av de som sto nærmest. Men han burde rope så hele stadion hører det i den situasjonen.

 

Min spillerbørs i dag:

 

Jon 7 -En del matcvinnerredninger på så lenge det var jevnt. Mulig svikt ved målet? +for tekniske finesser:-)

 

Morten 6 -Sleit litt med Hoff, spesielt i 1.omg. Tryggere i andre, kan bidra mer offensivt.

IA 8 -Kriger som en helt, vinner stort sett alt. Ikke langt unna landslagsklasse i mine øyne

Mike 7 -Vinner mye, i likhet med IA, men scorte feil vei...

Mackan 6 -Solid kamp, selv om Elrich til tider gjør det vanskelig.

 

Espen 4 -Innsatsen er upåklagelig, men mister ballen for lett og er på etterskudd i mange dueller.

Henning 5 -Blir litt for lett i duellene mot Sokolowski og Gislason, positivt at han holder 90 min. På gang.

Tommy 5 -Ok ballvinner, men slår bort for mange baller, jobber bra.

Bjørnar 6 -Positiv på kanten selv om han mangler dribleferdigheter. Spesielt god siste 30 min.

 

Veigar 7 -Fra det geniale til det begredelige, men alt i alt en meget god kamp av Veigar.

Daniel 6 -Truer bakrom og er tøff i dueller, men bør score alene med Dahlin i slutten av 1. Klart rødt på Lüstü, noe som vipper kampen i vår favør.

 

Tom 5 -Direkte dårlig til å begynne med, men skaffer oss et viktig straffespark og snur med det kampen. Rutinert å falle der :-)

Endret av Dennis Iliohans leggskinn
Lenke til innlegg
Del på andre sider


Detta var en bra gjennomført kamp!! klapp til alle mann. Var en utrolig hærlig følelse i svingen når det ble 2-1 og 3-1 :D

 

Det jeg reagerer negativt på er utspillene og fokusen kampen får i media. Ikke ett god ord om stabæk, bare pissanalyser av straffen og den første utvisningen. Berg/lustu og onstad får 10 min på å syte og bære seg over hvor fælt og urrettferdig alt er. Hva får vi?? Nanny får en replikk om at lustu sin sutring er patetisk og jan får 2 setninger om hvordan matchen ble påvirket av de to avgjørelsene. PISS as. Vi fortjener skryt og masse dekning som serieleder. Hvis det går litt dårligere i løpet av sesonge skal jeg vedde mye spenn på at tv2 bruker 1 time etter vært stabæk tap med å kritisere og rakke ned på oss. Jeg blir kvalm, speielt Bengt Eriksen er RÆVA og kan kunn få "expert" statusen av ivar hoff.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Nesten like greit. Desto mindre kaos om hvor flinke vi er, desto mindre blir en eventuell nedtur om vi taper mot RBK... Vinner vi den kampen derimot, blir vi garantert nevnt i forbifarten som medaljekandidat.

 

22 kamper igjen. 22 poeng igjen til 30 (ny kontrakt)

 

Dette har gått over all forventning!

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Bare tull av Lustü å si at Daniel filmet i den situasjonen, men Flitte Onstad hadde nok dessverre rett i at Tom Stenvoll filmet da han fikk straffe. Jeg har alltid sett på Tom som en over gjennomsnittlig fair spiller, men et sånt stup rokker litt på den oppfatningen. Når spillere på motstanderlaget gjør sånt, er det utrolig irriterende og provoserende. Når en av våre gjør det, er det pinlig og flaut. Håper han får en irettesettelse av JJ. Det ødelegger litt av gleden ved å vinne, for det er naturlig at spørsmål som "Hva ville skjedd dersom Tom ikke filmet så vi fikk straffe og Lyn sin andre spiller utvist?", dukker opp. Vi er serieledere! Strålende! Men det er med en aldri så liten bismak, synes jeg.

 

 

Var du på kampen?

 

Vi som sto rett bak mål så jo at det ikke var i nærheten av filming

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Fy faen for en drittdommer som snøt oss for to straffer, og minst ett rødt kort til. Lyn er faen meg overvurdert, ass. Dustelag! Er virkelig Eliteserien så dårig? Dette blir en parademarsj!

Endret av stabækLars
Lenke til innlegg
Del på andre sider


YEEEEEEEEEEEES!!!!!!!!!!!!!

 

Fantastisk!!!! Dette er så jævlig bra!!! 4-1!!!

Daniel blir toppscorer i år! Å vi skal knuse rbk i neste kamp!!!! :D:D:D:D:D

Lukter vel mer toppscorer av Vegiar pr dags dato.. Han var stor til tider... Daniel bør faen meg gå av keepern når han er alene gjennom på slutten av annen omg.. keeper er på 15,5 meter og daniel trenger bare å ta 3 skritt til høyre for å lage vinkel og legge den i åpent mål.. han er ikke helt som han var i fjor enda.. men det kommer nok.. viktig for han å få det siste målet.. spillermål hjelper endel mer på selvtillitten enn straffer...

 

Når det gjelder situasjonene.... :

 

Daniel blir lett revet ned av Dansken og det røde kortet er kanskje strengt, men det er i henhold til reglementet og dermed helt korrekt.. At dommer velger å dra det utenfor boksen er en skandale, men så lenge vi putter så er det ikke så mye vi trenger å dvele ved det..

 

Når vi ser på reprisen fra straffesituasjonen til Tom, er det tydelig at det er kontakt der.. I og med at tom har/er i ferd med å hoppe, får kontakten større konsekvenser enn den hadde fått hvis han hadde stått på 10 tær.. skal ikke mye til å ramle da, og han faller følgelig lett.. Det ser kanskje litt klomsete ut fra enkelte vinkler, men fra andre vinkler ser det klokkerent ut.. Tror Tom er såppas sugen på å spille seg til en fast plass i 11ern at han hadde forsøkt å skyte hvis han hadde fått sjansen fra 5 meter.. Min mening ( jeg kan nevne at jeg er tidligere kretsdommer ;) for å ha litt tyngde her :P ) er at straffen er helt grei.. Flittie Onstad fratar dermed også Tom en klar målsjanse og dermed er det gult kort.. (om ikke direkte rødt selv om det er klumsete) Utvisningen er uansett et faktum, og helt etter boken..

 

Situasjonen der daniel blir dratt ned ser ut som en mye klarere straffe enn Tom sitasjonen fra trib og jeg mener vi blir snytt for en straffe til der.. men vi kan som kjent ikke få alle straffer vi fortjener.. det kommer ikke til så skje noengang..

 

 

 

Ellers så spiller vi litt vaklende til tider synes jeg.. Skal ikke la Lyn presse så mye som de faktisk gjør i begynnelsen av 2. omg.. Vi bør være gode nok til å holde på ballen med en spiller mer og la de løpe i mellom..

 

Godkjent til alle derbak... Litt minus til Mike i selvmålssituasjonen.. Selv om Jon ropte eller ikke.. så styrer mike innlegget godt nede ved stolperoten.. Han bør klare å styre den utenfor kassa,,,, Morten slet fryktelig mot Hoff og får dårligst i forsvar etter min skala....

 

 

Midtbanen er det bare Bjørnar som får noen plusser i boka.. 2 assists og endel fine initiativ på kant.. det er sånnt vi trenger.. Henning og Tommy spiller OK.. .Men man ser henning har MYE å gå på.. han blir kanon utover sesongen.. :) Nystuen har en kamp litt under middels.. men får pluss for insatsihvertfall...Det ska itj stå på det...

 

Veigar er solid i denne kampen.. 2 mål.. mange fine initativ fremover både med ball og stikkere til daniel.. Deilig frispark og bra jobbing.. Daniel gjør det også bra.. men det kjennes som han har mye å gå på.. Kombinasjonsspillet blandt spissene varmer...

 

For en deilig seriestart.. .:)

 

 

Natta folks... *Skål.*

Lenke til innlegg
Del på andre sider


For å avslutte diskusjonen om straffene og utvisningene:

 

Situasjonen der Daniel er foran den danske fyren er helkt klar. Han henger seg på Daniel, dommeren dømmer korrekt frispark. Like korrekt rødt kort som det Mike Kjølø fikk. Feilen i situasjonen er at forseelsen skjer innenfor straffefeltet, men dommeren velger feilaktig å vurdere det til å startet utenfor feltet.

 

Tom Stenvold. I likhet med alle måltyver faller han lett når han blir dyttet i feltet, særlig når han tydeligvis ikke har bakkekontakt i det han blir dyttet. Spiller ingen rolle - Onsdag dytter, og ikke bare med brystet - han kan mene hva han vil om hvor hardt han dyttet. Det er straffespark. Men det er ikke gult kort. Det tror jeg han får for kjeftbruk.

 

Fellingen av Daniel er soleklar, minus i boken for dommer Hauge.

 

Fotballen blir merkelig når du har et lag som velger å spille grisete mot et hardspillende, men fair lag. Hauge skal ha for at han så dette, og dømmer deretter.

 

Veigar BB og 8 poeng fra Camilla Vestereng.

 

To mann på toppen av toppskoringslista

 

Til og med denne listen topper vi.

 

Daniel og Henning er langt fra toppformen ennå.

 

Jesper og Jokke er skadet.

 

Dette kan bli en morsom sesong.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


For å avslutte diskusjonen om straffene og utvisningene:

 

Situasjonen der Daniel er foran den danske fyren er helkt klar. Han henger seg på Daniel, dommeren dømmer korrekt frispark. Like korrekt rødt kort som det Mike Kjølø fikk. Feilen i situasjonen er at forseelsen skjer innenfor straffefeltet, men dommeren velger feilaktig å vurdere det til å startet utenfor feltet.

 

Tom Stenvold. I likhet med alle måltyver faller han lett når han blir dyttet i feltet, særlig når han tydeligvis ikke har bakkekontakt i det han blir dyttet. Spiller ingen rolle - Onsdag dytter, og ikke bare med brystet - han kan mene hva han vil om hvor hardt han dyttet. Det er straffespark. Men det er ikke gult kort. Det tror jeg han får for kjeftbruk.

 

Fellingen av Daniel er soleklar, minus i boken for dommer Hauge.

 

Fotballen blir merkelig når du har et lag som velger å spille grisete mot et hardspillende, men fair lag. Hauge skal ha for at han så dette, og dømmer deretter.

 

Siden han gir gult kort etterpå for protester er Hauge rimelig klar på at det første kortet var riktig. Hauge er den mest rutinerte dommeren vi har.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Første situasjon: Klart rødt kort, burde vært straffe og.

Bildebevis fra Budstikka.

nannskog_73241e.jpg

 

Er ikke dette innenfor så kan du kalle meg en krakk..

 

Saken er den at hauge vurderer situasjonen slik at holdingen starter utenfor 16, altså frispark.

 

Dessuten er frisparkmål kye penere enn straffe... :D

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Veigar og Bjørnar på rundens lag! http://pub.tv2.no/nettavisen/fxt/tippeliga...ticle624330.ece

Veigar- er som sagt en gud med ball og jeg bare nyter begge scoringene hans igår. Først at han klarer å akkurat gjøre det samme igjen fra 20 meter, en veldig stor prestasjon. Pluss det andre målet hvor han spillet ut lyn forsvareren på en utsøkt første touch og setter ballen overlegent i mål.

Han legger også igjen en kjempe kamp med fine baller til daniel og gode enkeltprestasjoner.

 

Holmvik var vel delaktig i de to siste målene, først ett godt innlegg til veigar som veigar setter utsøkt i mål.

Det andre dribler han vel rundt med 3 lyn spillere hvor han igjen legger et godt innlegg langs bakken til daniel som bare triller ballen i mål. MEGET god kamp i mine øyne.

 

Med to viktige spillere i jansson og persson ute pluss branimir, kan dette virkelig bli en flott sesong.

Og når underlaget blir jevnere og finspillet setter seg skal vi ikke se bort ifra at en liten brasse begynner å banke på døren til fast førstelagsplass.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


tenke seg til at HENNING BERG KAN KLARE Å SYNKE SÅ LAVT trodde ikke jeg ass

beskylde oss for å jukse til oss poeng.mannen er jo tragisk

 

 

Både Onstad og Berg er imidlertid klare på hva som skjedde. Stenvoll kastet seg i duellen og skaffet på ulovlig vis laget sitt straffe og sørget for at en motspiller ble utvist.

 

- Jeg er helt overbevist om at han kaster seg, der er jeg ikke i tvil, sier Henning Berg.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Heia Liin Heia Liin - sangen minner meg utrolig om den "Her kommer guttemusikken"-sangen...

 

Det var ufattelig deilig å ta med seg 3 poeng fra denne kampen - det blir et lite plaster på såret etter at vi har slitt med å vinne på hjemmebane.

 

Ellers kan jeg anbefale å sitte i losjen på Ullevål - der satt vi i de deilige stolene, rett bak og kun 1 meter over Stabæk-supporterne og kunne drikke øl helt frem til avspark og i pausen... yummi!

 

Når Molde klarer å ta RBK, skal faen meg Stabæk klare det også!

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Hvordan får man videoene til å funke i Opera på FXTV?

Er redd det bare fungerer i explorer i windows. Selv bruker jeg mac og det er surt når man bor i utlandet og vil følge klubben sin. Skjønner ikke at TV2 bruker et system som ikke alle kan bruke. Når de først har satset så mye på dette så bør de nå ut til så mange som mulig.

 

Hvis noen kjenner veier rundt problemet så hør gjerne fra dere..

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Morsom lesing å gå inn på Bastionens forum, snakk om å være dårlige tapere. Der tilbydes tlfnr til Terje Hauge hvis man liker å sende sms, man kan lese om hva en fjortis ville gjort hvis han traff Hauge på byen, de kommer med karrièretips til Nannskog og man kan lære seg noen obschøne ord hvis man trenger det... m.m. Og for de som ikke visste det, så kan jeg informere om at alle de beste dommerne i Norge, tydeligvis er Lynsupportere som er aktive på forumet deres.

Endret av $uperTerje
Lenke til innlegg
Del på andre sider


Morsom lesing å gå inn på Bastionens forum, snakk om å være dårlige tapere. Der tilbydes tlfnr til Terje Hauge hvis man liker å sende sms, man kan lese om hva en fjortis ville gjort hvis han traff Hauge på byen, de kommer med karrièretips til Nannskog og man kan lære seg noen obschøne ord hvis man trenger det... m.m. Og for de som ikke visste det, så kan jeg informere om at alle de beste dommerne i Norge, tydeligvis er Lynsupportere som er aktive på forumet deres.

 

Stabæk på topp, vif nederst........ La det stå slik etter sesongen også:)

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Var på veien igår fra Sverige, og fikk vite resultatet av ei jeg kjenner i kanarifansen. helt rått! 4-1 var sikkert litt i overkant uttelling, men hvem bryr seg om det?! :P

Tabelltopp! Og gleden er ennå større av å se enga på bånn.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Morsom lesing å gå inn på Bastionens forum, snakk om å være dårlige tapere. Der tilbydes tlfnr til Terje Hauge hvis man liker å sende sms, man kan lese om hva en fjortis ville gjort hvis han traff Hauge på byen, de kommer med karrièretips til Nannskog og man kan lære seg noen obschøne ord hvis man trenger det... m.m. Og for de som ikke visste det, så kan jeg informere om at alle de beste dommerne i Norge, tydeligvis er Lynsupportere som er aktive på forumet deres.

hahaha.. lavmål ass; :D

hauge.jpg

 

fra Bastionen forumet..

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
 Del

Lyn-Stabæk
×
×
  • Opprett ny...