Gå til innhold

Mer liv fra $$


Harald
 Del

Anbefalte innlegg


Uten å mene noe om hvordan sanger blir tatt i bruk i $$. Det at de som ikke er den harde kjerne sliter med å få sanger adoptert er nok ganske naturlig, og nesten overraskende om det ikke var sånn. En parallell kan være at samme sang kan gå til topps på Spotify når den synges av Justin Bieber, men hadde samme sang blitt gitt ut av Nils Olsen ville ingen hørt på den to ganger. Og ofte krever det å høre en del ganger før ting sitter.

 

Ingen liker det dårligere enn Nils Olsen.

I1pSv2t.png

Lenke til innlegg
Del på andre sider


 

 

 

Siden spillersanger er på agendaen, vil jeg gjerne lufte en til en som virkelig fortjener det. Dere får vurdere om det er noe som kan funke. Jeg synes virkelig spillersanger bør opp og frem igjen, selv om problematikken de siste årene har vært åpenbar.

 

Melodi: Samme som "Gullet ska' hem" mm.

 

Morten Skjønsberg

Morten Skjønsbe-e-erg

Vår egen Messi

Morten Skjønsberg

 

Den melodien er Brann sin og vil garantert aldri slå an i $$.

 

Hilsen en ikke-aktiv bortetursraller.

 

 

Jaha, ja. "Brann sin sang" som blir sunget på utallige arenaer rundt om i verden, atpåtil av store rivaler. Og vi kan ikke bruke melodien fordi den angivelig er i et OBOS-lag sitt eie.

 

 

Når du refererer til melodien som "Gullet ska "hem"" er du rimelig spot on på hva jeg mener.

 

 

Absolutt ikke. At sangen i første rekke identifiseres med Brann er greit nok, det betyr imidlertid ikke at melodien ikke kan benyttes av andre. Dersom konsensus er slik, forstår jeg godt at de fleste (alle) "spillersangene" man ender opp med i dag er *spillers navn* klapp-klapp-klapp. Men det er kanskje bedre enn sanger som identifiseres med lag i OBOS

Lenke til innlegg
Del på andre sider


hvor mange sanger er det som synges av fotballfans verden rundt i forhold til alle verdens sanger da? jeg tørr påstå at det finnes noen millioner sanger som er både fengende og lette å synge som kan brukes

Lenke til innlegg
Del på andre sider


At Brann er i OBOS er et ikke-argument. Brann er en av de mest tradisjonsrike klubbene i Norge og har vært en ledende tribunekulturfaktor i en årrekke. Den sangen det er snakk om er i tillegg en av de aller mest kjente Brann-sangene og en sang som svært få i Norge bruker. I mine øyne vil det være pinlig å ta i bruk den melodien. Det blir litt som å bruk den Rosenborgsangen (ingen banker rbk osv).

 

Mitt ønske er at vi kan være litt originale. Veldig mange bruker de samme melodiene, hvilket fører til at det er lite særegenhet blant flere klubber. Vi har de siste årene laget flere nye sanger som ingen i verden har brukt på tribunen før, noe jeg er stolt av. Dette er et bevis på at det er fullt mulig å gå utenom kjente tribunesanger. Jeg synes vi skal sikte på å finne nye melodier, så slipper vi å ende opp som godset som bare synger vif-sanger eller engelske sanger de har oversatt ordrett.

Endret av msp
Lenke til innlegg
Del på andre sider


Helt fair, det. Jeg er uenig i at det er flaut å bruke det som påstås er andres melodier, all den tid det er en grunn til at det er disse og ikke "millionene" av andre sanger som blir godt brukte supporterrop. Men (åpenbart bare) meg om det.

Endret av Schnellfahrer
Lenke til innlegg
Del på andre sider


Finnes helt sikkert melodier vi har stjålet, og garantert melodier andre har stjålet av oss.. Min tanke om det, er at vi fint kan stjele fra utlandet (Italia, Tyskland osv.), men å kopiere fra andre lag i Norge bør vi holde oss for gode til. Vi er da Norges feteste supportere, da bør vi ha de feteste melodiene også.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Da er vi uenige i at "godt brukte supporterrop" er noe å trakte etter. Men det er greit! Forøvrig enig i at Kassi-sangen er rå, et godt eksempel på hvor fett det blir når vi finner på noe nytt!

Lenke til innlegg
Del på andre sider


hadde vi vært skikkelig fete så hadde vi hatt et band midt i klacken som spilte alle sangene slik at det hadde vært enklere å holde takten. det synes iallefall jeg hadde vært fett da

Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • 2 uker senere...

 

SS var veldig bra i dag, både når det gjaldt lydbilde og selvfølgelig det visuelle.

Seriøst?

 

 

 

Virket som det var stilleaksjon på feltet i stort hele andre omgang.

Neste gang tar vi sånt show når vi har noe å feire...

Endret av greatone
Lenke til innlegg
Del på andre sider


Fyrverkeriet fikk vi av leverandør fra fyrverkerisalget i romjulen. Det måtte brukes denne sesongen, og vi kunne ikke bruke det mot Start, fordi forbundet godkjenner ikke pyro de to siste rundene.

Kjedelig at ikke kampen ble som vi håpet på, men sånn er det..

Stemningsmessig var vi dårlige i andre omgang, men blir vel litt sånn når andre, tredje og fjerde kommer bakover..

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Så en drone filmet på nadderud på lørdag mens raketter ble sendt opp. Noen som kjenner til om det ligger film ute av det?

 

OB Team sitt dronekamera. De bør kontaktes ja.

Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • 2 uker senere...

Ny spillersang juuu!!

 

Melodi: Moviestar

 

Jalastooo, Jalastooo-oooo!

Han banka inn tree-ee tooo-oooo!!

Jalastooo, Jalastooo-oooo!

Han banka inn tree-ee tooo-oooo!!

 

er ikke det samme melodi som ble brukt om espen shampo, hockeystar?

Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • 2 måneder senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
 Del

Mer liv fra $$
×
×
  • Opprett ny...