Gå til innhold

Mer liv fra $$


Harald
 Del

Anbefalte innlegg


På 20.11.2021 den 11.48 skrev Posse:

Jeg bare minner om at hver eneste kamp i innspurten er å anse som siste sjanse. Vi trenger alle som én på tribunen. Det er 5 år siden vi kjente på det samme i en avgjørende kamp mot Start. Det var vår siste sjanse, og vi grep den. Nå må vi gjøre alt vi kan for at det samme skal skje igjen igjen.

 

 

 

Hadde vært episk om man hadde fått en ny og oppdatert versjon av denne til RBK matchen. 

Lenke til innlegg
Del på andre sider


21 timer siden skrev ErikErik:

Burde være i akademispillernes interesse å støtte sin potensielt fremtidige arbeidsgiver.. 

Alle akdemispillere burde fått sesongkort blandt $$ for både å støtte laget og bygge sterkere bånd til klubben.. 

Tror også gårsdagen bidro til god rekruttering blant de yngre. Så ut som veldig mange av de akademi-gutta koste seg veldig. Håper dette bidrar til å stille mot RBK, men også kjøpe sesongkort hos oss neste år. 

Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • 2 uker senere...

4 timer siden skrev mbh:

Stabæk Support har levert Premier League nivå hele sesongen. Jeg er dypt imponert!

En spesiell takk til Ashkan for alle de morsomme turene. Jeg gleder meg allerede til Stjørdal, Sogndal, Åsane, Sandnes, Kristiansand, Bryne, Ranheim, og kanskje Grimstad. Det er OBOS-ligaen som gjelder for oss som er glad i å være på tur.

Ja, blir mye bra turer neste år:

Veldig korte: Grorud, KFUM, Skeid

Korte: Mjøndalen, Fredrikstad, Raufoss, Kongsvinger

Medium: Start, Jerv(?)

Lange: Stjørdals Blink, Ranheim, Bryne, Sandnes Ulf, Åsane, Sogndal, Brann(?)

Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • 3 måneder senere...
  • 3 uker senere...
  • 2 uker senere...

Er nok ikke bare spillerne som har vært bedre på bortebane i år..

Når man leser på forumet her hvor mange som truer med å ikke gidde med mindre vi begynner å vinne (ofte kamuflert som "med mindre vi duellerer og ikke slipper til sjanser / kjører på offensivt / scorer flere underholdende mål") er det jo ikke rart om det sprer seg til feltet også. På mandag satt jeg på hovis og lurte på om det var en boikott på gang. Da vi skulle kjøre de siste ti minuttene, hørte man jo til og med de fire Grorud-supporterne godt.

Ellers legger jeg merke til at Wangberg er en strålende type som tør å si fra og pushe gutta. Unntatt når han sier fra til supporne. Da er han bare kjip 😉

Lenke til innlegg
Del på andre sider


enig i siste linje. Det jeg skulle frem til er at det blir helt feil å skylde på SS for at spillerne spiller med høye skuldre.

ellers tror jeg de som truer med å falle fra er de siste som faktisk gjør det

Lenke til innlegg
Del på andre sider


39 minutter siden skrev Hanse:

enig i siste linje. Det jeg skulle frem til er at det blir helt feil å skylde på SS for at spillerne spiller med høye skuldre.

ellers tror jeg de som truer med å falle fra er de siste som faktisk gjør det

For å ta spillerne først: Er de 100% proffe skal de kanskje ikke la seg affisere. Så proffe er de ikke. Og er ikke det meste av sanger laget med å påvirke? Når vi synger "Blø for drakta", er det for vår egen del? Eller er det fordi vi har et lite håp om at det kanskje er det lille puffet de trenger for å løpe den ekstra meteren når det trengs? Hvis vi kan få dem til å tro på at de har litt ekstra krefter, kan vi sikkert få dem til å tro at de suger også.

Jeg tror du har helt rett når det gjelder mange av de som skriker høyest. Kanskje burde noen av disse tenke på signaleffekten av å skrike? Hvis de som ikke kjenner folk som annet en nick her på forumet ser at det har blitt så ille at selv X og Y nå ser ut til å ikke gidde, da har de kanskje rett? Det er tross alt folk som har vært med lenge og tydeligvis kjenner klubben. Når selv DE ikke gidder, hvorfor skal man selv gidde å droppe hjemmekontoret på Tjøme mandag? Hvor mye bedre vil det ikke bli om noen av de som kan litt om fotball skriver om de tingene som fungerer (2. omgang mot Grorud var BRA) i stedet for å krisemaksimere når 2. laget taper mot Skeid 2...

Lenke til innlegg
Del på andre sider


48 minutter siden skrev odd:

Jeg tror du har helt rett når det gjelder mange av de som skriker høyest. Kanskje burde noen av disse tenke på signaleffekten av å skrike?

Ja, og håper det fortsetter. Alternativet er å tie om den kritiske situasjonen klubben vår er i! 

Og om spillerne blir satt ut av det her så kan de jo glede seg til en evt. proffkarriere andre plasser på kontinentet.. 

 

Lenke til innlegg
Del på andre sider


1 time siden skrev Hanse:

SS skal ha cred for hvordan vi fremstår igjennom hele kampen til tross for problemene på banen. Naturlig at det kommer litt frustrasjon med en gang kampen blåses av og synes det er kjipt at vi får følgende tilbakemeldinger:

  • Wangberg uttaler at spillerne spiller med høye skuldre pga SS sin negativitet
  • Thor Lange kjefter på SS for å komme med kommentarer etter kampslutt. Dette kommer fra hans mens han står på flagget vårt noe som er en relativt stor synd i seg selv. 

Så lenge man støtter laget såpass bra igjennom hele kampen så bør man tåle litt frustrasjon etter kampen. 

Dette blir litt for dumt fra spillerne! SS som enhet er generelt veldig oppbyggende og positive. Lite felles piping og den slags som i andre klubber. At de hører enkeltpersoner rope må de jo bare tåle.
 

Og når de hangler seg til 1-1 mot Grorud kan de ikke klage på negative kommentarer. Det må de ta til seg og bruke som noe positivt/motivasjon for egen del. Kan vinnermentalitet og supporterfrykt henge sammen? 

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
 Del

Mer liv fra $$
×
×
  • Opprett ny...