Gå til innhold

TL 2007


Øystein
 Del

Anbefalte innlegg


]

Er jo helt klart at vi må sikte mot medalje. Etter sesongen i år er det vel bare å være optimistiske. Laget bare forbedrer seg for hvert år. Skal ikke se bort ifra at Stabæk overasker mer mer i 2007 enn iår.

 

ps. hvordan legger man til bilde?

 

 

Du må finne det bilde du vil legge til fra internett, så høyreklikke og trykke på egenskaper. Der får du opp bildet's internett/url adresse. Kopier den adressen og når du legger inn en post så klikker du bare på bilde ikonet som står oppe på verktøylinjen og så popper det opp en boks som sier "insert url-image" eller noe slikt. meget enkelt.

<Takk :)

Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Svar 122
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic


Trokke det blir lett men det er jo tross alt best å ha høye forhåpninger og misslykkes enn å ha lave forhåpninger og lykkes B)

 

Jeg forventer vel egentlig at vi vinner serien med alle de gode spillerne vi har. Med Somen sentralt kan vi ikke tape. Burde vel også være en ambisjon å få inne 3-5 spillere i landslagstroppen.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Da 47% eller noe slikt av alle våre plasseringer i tl har vært femteplasser er vel det et rimelig trygt tips... Jeg håper, og tildels tror på en topp-tre-plassering, hvis de rette spillerene blir hentet inn..

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Da 47% eller noe slikt av alle våre plasseringer i tl har vært femteplasser er vel det et rimelig trygt tips... Jeg håper, og tildels tror på en topp-tre-plassering, hvis de rette spillerene blir hentet inn..

45,4545445 % for å mer nøyaktig...

Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • 3 uker senere...

Hepp,

 

Om vi ikke kan spå noe om utfallet så kan vi jo i det minste mene noe om utgangspunktet sånn på tampen av sesongen.

 

Hvis vi starter på toppen:

Rosenborg har vist, hva jeg hvis jeg var RBK supporter ville kalt, bekymringsfull svak form i Royal Leauge. Det er ingen logisk grunn (Bortsett fra skader på enkelte spillere) til at de har gjort det så elendig i RL. Nå får "Årets Trener" Knut Tørum anledning til å vise at han behersekr motgang. Det er litt tidlig å felle en dom, men imponerende er behandlingen ikke.

 

Brann er som enkelte har påpekt Brann. 12 mann med utgående kontrakt. Særlig er nok Brannledelsen interessert i å få på plass en ny kontrakt med Martin Andresen. Brann har gjort meget det siste året for å redusere betydningen av Andresen for lagets prestasjoner, det ser de ikke ut til å ha lykkes med. Brann mister sannsynligvis begge de profilerte Skottene sine, etter min mening en betydlig svekkelse av stallen. Særlig i form av kreativitet og uforutsigbarhet. Det er vel også tegn som tyder på at det ulmer litt under overflaten. Det sved nok å miste ledelsen og gullet. Det kan i grunn bikke begge veier.

 

VIF har fortsatt trenden fra i høst. Spillerne får mindre kjeft på trening og våger slippe seg mer løs. Da får man fort ut mye mer av potensialet man har i laget. Begynner å få bra RL erfaring etterhvert og skal vite hva som kreves for å holde formen ved like også utover vinteren og frem til neste sesong. Er i øyeblikket Norges beste fotballag. Bæres frem av veteranene Hovi, Johnsen og Sørensen. Hovi tar definitivt farvell med fotballen og kan bli vanskelig å erstatte. Johnsen er nok fristet til å ta et år til, hvilket jeg tror er meget viktig for VIF. De skal få problemer nok med å fylle hullet etter Hovi. Så med mindre klubben lykkes med å ta administrativt selvmord er jeg redd laget fra Oslos Østkant kan bli klubben å se opp for i 2007.

 

LSK ga seg 2/3 parter inn i reisen de hadde startet. Jeg er veldig i tvil om hvorvidt det var riktig å sparke Rössler. Han har tross alt tatt laget opp fra en fast 7. plass på tabellen og frem til medaljestriden og finaler i i både nasjonale og internasjonale turneringer. Laget har dog sviktet i avgjørende øyeblikk. Noe som har blitt tilskrevet Rössler taktiske egenskaper eller snarere mangel på sådanne. Jeg mener nok at mangelen på rutinerte spillere og kvaliteten på spillerne rundt Koren på midtbanen har vel så mye av skylden. Men meg om det. Nå skal de gå på en ny sesong uten toppscorer Mifsud, trener Rössler og sannsynligvis stjernespilleren Koren. Men med "hjemvendte" Tom Nordlie ved roret. Slik jeg ser det så har man byttet en hånd sikre kort mot en joker. Det kan slå begge veier. Men mavefølelsen sier vel at de tar et skritt tilbake i 2007, for kanskje å komme sterker tilbake i 2008.

 

Så oss selv. Vi hadde en utrolig sesong egentlig. Hånden på hjertet, hvor mange trodde Veigar skulle bli en av tippeligaens mest dominerende spiller før sesongen? Så til det guffene spørsmålet, er han en one season wonder? Jeg lar den henge litt i luften. Hvordan våre utsikter blir avhenger vel mest av hva som skjer i backrekka. Jeppe og Markus er borte, Jokke kan fort bli det samme. Det kan vi forsåvidt leve med. Men hva om IAO gjør alvor av truslene og stikker så snart anledningen byr seg? Da begynner det å bli tomt baki der. Enkelte andre klubber har også lagt ut agnet på Tom. En spiller jeg tipper det er fristende å la gå, fordi han plutselig kan bli en uforutsett inntektskilde. Med fjorårets tamme vintershopping friskt i minnet kan backfireren fort bli Keller, Morten, Mike og Bjørnar. Isolert sett ikke noe dårlig alternativ, men benken blir da Lyn tynn. Her har Schelvan og Jeppe en jobb å gjøre. Vi kan like gjerne si det som det er, 2. året er som regel drit vanskelig. Ingen vits i å ta noen sjanser!

 

Start fikk seg en skikkelig aha opplevelse i Europacup kampene mot Ajax. Bjørneby snakker mye fornuftig om hva som må forbedres på sørlandet over vinteren. Lykkes han, vil vi få et taktisk mye klokere Start lag neste sesong. Jeg setter derfor en liten stjerne i margen ved Start. Beholder de mesteparten av stallen, hvilket jeg tror de gjør, kan Start bli å finne helt i toppstriden neste sesong.

 

Lyn 's 2006 sesong handler om en mann. Klubben tok i snitt 0,6 poeng mer per kamp med Edu enn de gjorde uten. Det betyr at klubben med Edu på laget hele året ville knivet om medaljer, og uten Edu hadde de i bestefall fått en kvalikkplass. Noen som nevnte MVP? Neste sesong går mest sannsynlig uten Edu. Samtidig ryktes det om at den ene etter den andre Lyn spillerene er på vei bort. Tippeligaens desidert tynneste stall trenger sårt påfyll. Pengene finnes nok, men finnes evnen til å gjøre de rette kjøpene? Jeg tviler, og per i dag er derfor Lyn en soleklar dumpekandidat i min bok!

 

FFK får en av de tøffeste stadionene i landet når de gamle fabrikkhallene blir omgjort til tribuner. Men hva hjelper det når klubben har en iboende evne til å gjøre elendige spillerkjøp. Nå igjen prøver de ut spillere som er av tilsvarende kvalitet som de som alt er i stallen. Jeg tviler derfor på at vi får se noen større sportslige fremganger for Aristokratene i 2007. Nøyer man seg med middelmådigheter bli man sjeldent riktig bra!

 

Sandefjord gjorde vel det de sa de skulle, nemlig overraske i TL. Årets Genistrek av årets trener? Men nå blir det andre boller. Nå skal laget plutselig forsvare plassen sin i TL. Da må det nok en ny runde med kløkt til fra den godeste Thodesen. Jeg ser dog ikke bort fra at han lykkes med det. Han viste fin teft på overgangsmarkedet i fjor, nå har han en langt bedre platform å bygge videre på. Men det var nære på i år. Det blir tøft til neste år også. Har samme problem som Start, men har de oppdaget det selv???

 

Tromsø kom sterkt på slutten og sto han av. Men de sliter voldsomt med geografisk beliggenhet når de skal ut på spillermarkedet. Er dog flinke til å få frem egene talenter og er kanskje avhengige av å ha et knippe folk i "utlendighet" som kan komme hjem og ta i et tak når det kniper. Viser aktivitet på overgangsmarkedet, men som FFK så retter de seg mot spillere som ikke nødvendigvis forsterker laget. Trenger et par skikkelige kvalitetsspillere til midtbanen og ikke poteter som Tom Stenvoll eller Martin Knutsen. (Håper Knutsen interessen skyldes at Stabæk/Tom har takket tydelig nei!).

 

Ja så kommer turen til årest bomtips... Viking. Når det er sagt så mener jeg fremdeles at laget underpresterte voldsomt i 2006. Det skal uansett bli ekstremt spennede å følge duellen Rössler/Viking vs Nordlie/LSK. Jeg tror Viking går seirende ut av den. De brukte mye penger på å kjøpe spillere i fjor. Nå BØR de bruke vinteren til å konsoldiere toppen og sette laget. De har en potensiell toppscorer i Ijhe og flere gode spillere i toppen ellers. Her er det mye å hente for den rette treneren. Rössler er en ærgjerrig man og han vil nok vise hele fotballnorge at det var feil av LSK å bytte ham ut. I Viking har han i grunn alle verktøyene han trenger for å få til nettop det!!!

 

Odd Grenland fikk anledning til å reise kjærringa og vise for all verden hvor stor forskjellen mellom toppen av Adeccoligaen og bunnen av Tippeligaen egentlig er. Men så var det neste år da... Klubben viste i fjor en eventyrlig dårlig teft på overgangsmarkedet og da hjelper det lite å spille tippeligaens peneste fotball. Man blir, dessverre vil kanskje noen si, ikke rik på stilkarakterer i fotball. Klubben har store utfordringer i jobben med å forsterke spillerstallen. De trenger først og fremst rutine i alle ledd, og en spiss som virker.

 

Så nykommerene.

 

I Drammen har man samlet et lite knippe vrakgods fra tippeligaen og sydd de sammen til et fotballag. Jeg synes de har gjort mye riktig i Strømsgodset, men så gikk de hen å ødela helhetsintrykket ved å gå til anskaffelse av Stian Ohr. Ohr er en rett så god spiller han, dersom humøret er rett og føreforholdene faller ham i smak. Men han er hva man på casinospråket kaller en cooler. En ulykkesfugl, hvis dårlige karma kan spolere selv den mest seiglivede seiersrekke. Den store utfordringen blir uansett å få forsterket forsvarsSPILLET, den tidvis nonchalante holdninge SIF spillerne har lagt for dagen i det defensive arbeidet under årets sesong kommer til å koste dem dyrt i Eliten.

 

Color Line Stadion er snart utsolgt for HELE 2007 sesongen. AaFK har det ivrigste og mest sjarmerende naive publikum i hele Norge. De er så abnormt optimistiske på vegne av eget lag at det egentlig ikke finnes ord på det. Dessverre for deres del tror jeg ikke de har så stor grunn til det. Laget har tatt færre poeng i år enn ved de to foregående opprykkene og som en debattdeltager på VGD påpekte så består AaFK sin stall i all vesentlighet av spillere som er på "toppen av" sin karriære. Altså er kanskje ikke potensialet i troppen særlig mye større enn de har vist i år. Enkelte, mer nøkterne tilhengere, har også pekt på at strukturen i laget er dårligere i år enn den har vært tidligere. De har pengene til å kjøpe seg løs av problemene, men lider samme skjebne som Tromsø i forhold til beliggenhet.

 

Jaja, dette ble lenger enn forventet, kunne kanskje puttet det på forsiden, men shit au!

 

@ringo

Endret av @ringo
Lenke til innlegg
Del på andre sider


Hepp,

 

Om vi ikke kan spå noe om utfallet så kan vi jo i det minste mene noe om utgangspunktet sånn på tampen av sesongen.

 

Hvis vi starter på toppen:

Rosenborg har vist, hva jeg hvis jeg var RBK supporter ville kalt, bekymringsfull svak form i Royal Leauge. Det er ingen logisk grunn (Bortsett fra skader på enkelte spillere) til at de har gjort det så elendig i RL. Nå får "Årets Trener" Knut Tørum anledning til å vise at han behersekr motgang. Det er litt tidlig å felle en dom, men imponerende er behandlingen ikke.

 

Brann er som enkelte har påpekt Brann. 12 mann med utgående kontrakt. Særlig er nok Brannledelsen interessert i å få på plass en ny kontrakt med Martin Andresen. Brann har gjort meget det siste året for å redusere betydningen av Andresen for lagets prestasjoner, det ser de ikke ut til å ha lykkes med. Brann mister sannsynligvis begge de profilerte Skottene sine, etter min mening en betydlig svekkelse av stallen. Særlig i form av kreativitet og uforutsigbarhet. Det er vel også tegn som tyder på at det ulmer litt under overflaten. Det sved nok å miste ledelsen og gullet. Det kan i grunn bikke begge veier.

 

VIF har fortsatt trenden fra i høst. Spillerne får mindre kjeft på trening og våger slippe seg mer løs. Da får man fort ut mye mer av potensialet man har i laget. Begynner å få bra RL erfaring etterhvert og skal vite hva som kreves for å holde formen ved like også utover vinteren og frem til neste sesong. Er i øyeblikket Norges beste fotballag. Bæres frem av veteranene Hovi, Johnsen og Sørensen. Hovi tar definitivt farvell med fotballen og kan bli vanskelig å erstatte. Johnsen er nok fristet til å ta et år til, hvilket jeg tror er meget viktig for VIF. De skal få problemer nok med å fylle hullet etter Hovi. Så med mindre klubben lykkes med å ta administrativt selvmord er jeg redd laget fra Oslos Østkant kan bli klubben å se opp for i 2007.

 

LSK ga seg 2/3 parter inn i reisen de hadde startet. Jeg er veldig i tvil om hvorvidt det var riktig å sparke Rössler. Han har tross alt tatt laget opp fra en fast 7. plass på tabellen og frem til medaljestriden og finaler i i både nasjonale og internasjonale turneringer. Laget har dog sviktet i avgjørende øyeblikk. Noe som har blitt tilskrevet Rössler taktiske egenskaper eller snarere mangel på sådanne. Jeg mener nok at mangelen på rutinerte spillere og kvaliteten på spillerne rundt Koren på midtbanen har vel så mye av skylden. Men meg om det. Nå skal de gå på en ny sesong uten toppscorer Mifsud, trener Rössler og sannsynligvis stjernespilleren Koren. Men med "hjemvendte" Tom Nordlie ved roret. Slik jeg ser det så har man byttet en hånd sikre kort mot en joker. Det kan slå begge veier. Men mavefølelsen sier vel at de tar et skritt tilbake i 2007, for kanskje å komme sterker tilbake i 2008.

 

Så oss selv. Vi hadde en utrolig sesong egentlig. Hånden på hjertet, hvor mange trodde Veigar skulle bli en av tippeligaens mest dominerende spiller før sesongen? Så til det guffene spørsmålet, er han en one season wonder? Jeg lar den henge litt i luften. Hvordan våre utsikter blir avhenger vel mest av hva som skjer i backrekka. Jeppe og Markus er borte, Jokke kan fort bli det samme. Det kan vi forsåvidt leve med. Men hva om IAO gjør alvor av truslene og stikker så snart anledningen byr seg? Da begynner det å bli tomt baki der. Enkelte andre klubber har også lagt ut agnet på Tom. En spiller jeg tipper det er fristende å la gå, fordi han plutselig kan bli en uforutsett inntektskilde. Med fjorårets tamme vintershopping friskt i minnet kan backfireren fort bli Keller, Morten, Mike og Bjørnar. Isolert sett ikke noe dårlig alternativ, men benken blir da Lyn tynn. Her har Schelvan og Jeppe en jobb å gjøre. Vi kan like gjerne si det som det er, 2. året er som regel drit vanskelig. Ingen vits i å ta noen sjanser!

 

Start fikk seg en skikkelig aha opplevelse i Europacup kampene mot Ajax. Bjørneby snakker mye fornuftig om hva som må forbedres på sørlandet over vinteren. Lykkes han, vil vi få et taktisk mye klokere Start lag neste sesong. Jeg setter derfor en liten stjerne i margen ved Start. Beholder de mesteparten av stallen, hvilket jeg tror de gjør, kan Start bli å finne helt i toppstriden neste sesong.

 

Lyn 's 2006 sesong handler om en mann. Klubben tok i snitt 0,6 poeng mer per kamp med Edu enn de gjorde uten. Det betyr at klubben med Edu på laget hele året ville knivet om medaljer, og uten Edu hadde de i bestefall fått en kvalikkplass. Noen som nevnte MVP? Neste sesong går mest sannsynlig uten Edu. Samtidig ryktes det om at den ene etter den andre Lyn spillerene er på vei bort. Tippeligaens desidert tynneste stall trenger sårt påfyll. Pengene finnes nok, men finnes evnen til å gjøre de rette kjøpene? Jeg tviler, og per i dag er derfor Lyn en soleklar dumpekandidat i min bok!

 

FFK får en av de tøffeste stadionene i landet når de gamle fabrikkhallene blir omgjort til tribuner. Men hva hjelper det når klubben har en iboende evne til å gjøre elendige spillerkjøp. Nå igjen prøver de ut spillere som er av tilsvarende kvalitet som de som alt er i stallen. Jeg tviler derfor på at vi får se noen større sportslige fremganger for Aristokratene i 2007. Nøyer man seg med middelmådigheter bli man sjeldent riktig bra!

 

Sandefjord gjorde vel det de sa de skulle, nemlig overraske i TL. Årets Genistrek av årets trener? Men nå blir det andre boller. Nå skal laget plutselig forsvare plassen sin i TL. Da må det nok en ny runde med kløkt til fra den godeste Thodesen. Jeg ser dog ikke bort fra at han lykkes med det. Han viste fin teft på overgangsmarkedet i fjor, nå har han en langt bedre platform å bygge videre på. Men det var nære på i år. Det blir tøft til neste år også. Har samme problem som Start, men har de oppdaget det selv???

 

Tromsø kom sterkt på slutten og sto han av. Men de sliter voldsomt med geografisk beliggenhet når de skal ut på spillermarkedet. Er dog flinke til å få frem egene talenter og er kanskje avhengige av å ha et knippe folk i "utlendighet" som kan komme hjem og ta i et tak når det kniper. Viser aktivitet på overgangsmarkedet, men som FFK så retter de seg mot spillere som ikke nødvendigvis forsterker laget. Trenger et par skikkelige kvalitetsspillere til midtbanen og ikke poteter som Tom Stenvoll eller Martin Knutsen. (Håper Knutsen interessen skyldes at Stabæk/Tom har takket tydelig nei!).

 

Ja så kommer turen til årest bomtips... Viking. Når det er sagt så mener jeg fremdeles at laget underpresterte voldsomt i 2006. Det skal uansett bli ekstremt spennede å følge duellen Rössler/Viking vs Nordlie/LSK. Jeg tror Viking går seirende ut av den. De brukte mye penger på å kjøpe spillere i fjor. Nå BØR de bruke vinteren til å konsoldiere toppen og sette laget. De har en potensiell toppscorer i Ijhe og flere gode spillere i toppen ellers. Her er det mye å hente for den rette treneren. Rössler er en ærgjerrig man og han vil nok vise hele fotballnorge at det var feil av LSK å bytte ham ut. I Viking har han i grunn alle verktøyene han trenger for å få til nettop det!!!

 

Odd Grenland fikk anledning til å reise kjærringa og vise for all verden hvor stor forskjellen mellom toppen av Adeccoligaen og bunnen av Tippeligaen egentlig er. Men så var det neste år da... Klubben viste i fjor en eventyrlig dårlig teft på overgangsmarkedet og da hjelper det lite å spille tippeligaens peneste fotball. Man blir, dessverre vil kanskje noen si, ikke rik på stilkarakterer i fotball. Klubben har store utfordringer i jobben med å forsterke spillerstallen. De trenger først og fremst rutine i alle ledd, og en spiss som virker.

 

Så nykommerene.

 

I Drammen har man samlet et lite knippe vrakgods fra tippeligaen og sydd de sammen til et fotballag. Jeg synes de har gjort mye riktig i Strømsgodset, men så gikk de hen å ødela helhetsintrykket ved å gå til anskaffelse av Stian Ohr. Ohr er en rett så god spiller han, dersom humøret er rett og føreforholdene faller ham i smak. Men han er hva man på casinospråket kaller en cooler. En ulykkesfugl, hvis dårlige karma kan spolere selv den mest seiglivede seiersrekke. Den store utfordringen blir uansett å få forsterket forsvarsSPILLET, den tidvis nonchalante holdninge SIF spillerne har lagt for dagen i det defensive arbeidet under årets sesong kommer til å koste dem dyrt i Eliten.

 

Color Line Stadion er snart utsolgt for HELE 2007 sesongen. AaFK har det ivrigste og mest sjarmerende naive publikum i hele Norge. De er så abnormt optimistiske på vegne av eget lag at det egentlig ikke finnes ord på det. Dessverre for deres del tror jeg ikke de har så stor grunn til det. Laget har tatt færre poeng i år enn ved de to foregående opprykkene og som en debattdeltager på VGD påpekte så består AaFK sin stall i all vesentlighet av spillere som er på "toppen av" sin karriære. Altså er kanskje ikke potensialet i troppen særlig mye større enn de har vist i år. Enkelte, mer nøkterne tilhengere, har også pekt på at strukturen i laget er dårligere i år enn den har vært tidligere. De har pengene til å kjøpe seg løs av problemene, men lider samme skjebne som Tromsø i forhold til beliggenhet.

 

Jaja, dette ble lenger enn forventet, kunne kanskje puttet det på forsiden, men shit au!

 

@ringo

Putt det på forsiden! Dette er høylitteratur.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Takker Ringo, nivåheving på forumet. Men et spørsmål her:

 

Aafk rykker rett ned, det ligger i deres natur. Den er grei, derimot så er jeg mer redd for oss. Kanskje er det for mange av oss som sitter med følelsen "dette var jo lett". Og selv om vi har kjøpt en potensiell klassespiller i PFO så er det ikke sikkert at hverken Nanne eller Pall vil være like stor suksess. Vi har en forsvarsrekke som trolig tynnes ut, og akkurat nå ser det ikke ut som vi får noen solide forsterkninger.

 

Nedrykket i 04 kom bla fordi klubben som helhet ikke tok nivåheving og kjøp alvorlig nok, denne feilen lærte man av i 05. Er litt redd for at vi ikke er på tåhev, at nedrykksspøkelset ikke truer hardt nok, at vi ikke kaldsvetter i søvne over den farlige andresesongen.

 

Nuvel, det var litt pessimisme, håper jeg tar feil.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


og akkurat nå ser det ikke ut som vi får noen solide forsterkninger.

Diskusjoner er alltid gøy, men var ikke dette å trekke strikken litt langt? Hva er det som allerede nå sier at vi ikke har en ny forsvarspiller om 130 dager?

Jeg starter iallefall ikke noe hylekor her enda, all den tid PFO allerede er klar og det er for jævlig lenge til seriestart.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Takker Ringo, nivåheving på forumet. Men et spørsmål her:

 

Aafk rykker rett ned, det ligger i deres natur. Den er grei, derimot så er jeg mer redd for oss. Kanskje er det for mange av oss som sitter med følelsen "dette var jo lett". Og selv om vi har kjøpt en potensiell klassespiller i PFO så er det ikke sikkert at hverken Nanne eller Pall vil være like stor suksess. Vi har en forsvarsrekke som trolig tynnes ut, og akkurat nå ser det ikke ut som vi får noen solide forsterkninger.

 

Nedrykket i 04 kom bla fordi klubben som helhet ikke tok nivåheving og kjøp alvorlig nok, denne feilen lærte man av i 05. Er litt redd for at vi ikke er på tåhev, at nedrykksspøkelset ikke truer hardt nok, at vi ikke kaldsvetter i søvne over den farlige andresesongen.

 

Nuvel, det var litt pessimisme, håper jeg tar feil.

 

Ganke sikker på at de ikke kommer til å gjøre samme feilen en gang til. Hovedgrunnen er at de ikke har råd til å gjøre det. Nå er vel så vidt jeg har fått med meg godkjenning for stadionbygging OK, og hvis Stabæk skulle finne på å rykke ned kommer det til å bli sinnsykt dyrt. Det blir mingre bevilgninger fra forbundet og lavere tilskuertall på kampene. Sponsor inntekter kan også risikere å bli lavere...

 

Derfor er jeg sikker på at ledelsen tar spillerkjøp på alvor, og at det å rykke ned er noe som ikke skal skje for en hver pris. Har troen på at de kommer med noen fornuftige løsninger. De har jo vært flinke så langt. Det er jo lenge ennå til sesongstart, men det skal jo nevnes at jo mer tid som går, dess ferre spillere vil det nok være på markedet..

 

Tror neste sesongen ender med plass på øvre havldel av tabellen.. Ganske høy opp faktisk B)

Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • 3 uker senere...

Jeg skal på ingen måte forsøke å svare på spørsmålet i trådens undertittel ("Hvordan ender det?"), men jeg kan jo bidra med hvem vi skal skjelle ut underveis.

Se her for oversikt over neste sesongs dommere.

 

(Vi skal selvfølgelig ikke skjelle ut Stabæks egen Tonje Nordby, som fortsetter som dommer i toppserien for kvinner).

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Rosenborg

Lillestrøm

Brann

Viking

Stabæk

Start

Vålerenga

Smart Football and Skiing Club Lyn Ullernschausseen/Montebello Oslo West Norway

Strømsgodset

Tromsø

Odd Grenland

Aalesund

Fredrikstad

Sandefjord

 

Det å tippe Stabæk på noe annet enn 5 plass etter de siste 10-12 års resultater blir jo nesten latterlig. Sandefjord rykker desverre ned i år. Tromsø er jeg redd at nok en gang klarer seg etter en mirakuløs sier mot RBK ,eller et annet topplag i nest siste serierunde. Observerer også at jeg har alle lagene som ender på D på de siste plassene, noe som en annen her allerede har bitt seg merke i.

 

Måtte jeg ta feil, og Stabæk vinne. Så skal jeg feste en hel helg, så jeg må ta meg fri mandag-onsdag for å komme meg..

 

:rolleyes::rolleyes:

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Tromsø er jeg redd at nok en gang klarer seg etter en mirakuløs sier mot RBK ,eller et annet topplag i nest siste serierunde.

 

Du har forsåvidt rett i at de møter et topplag nest siste serierunde, men at det blir seier tviler jeg sterkt på.

 

28.10.2007 18:00 Tippeligaen Stabæk Tromsø

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Tromsø er jeg redd at nok en gang klarer seg etter en mirakuløs sier mot RBK ,eller et annet topplag i nest siste serierunde.

 

Du har forsåvidt rett i at de møter et topplag nest siste serierunde, men at det blir seier tviler jeg sterkt på.

 

28.10.2007 18:00 Tippeligaen Stabæk Tromsø

 

He he, håper jeg har rett i at de møter et topplag, og at du har rett i at det ikke blir seier for Tromsø.... :lol::lol:

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Vedlagt ligger en widget til Mac OS X som teller ned til seriestart :-)

 

Kan noen fikse noe slikt til windows? Såvidt jeg vet er det 101 dager igjen i dag, men jeg kommer sikkert ut av tellingen underveis.

Kommet ut av tellingen allerede. Ifølge min widget med Stabæk-logo er det 102 dager igjen..

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Vedlagt ligger en widget til Mac OS X som teller ned til seriestart :-)

 

Kan noen fikse noe slikt til windows? Såvidt jeg vet er det 101 dager igjen i dag, men jeg kommer sikkert ut av tellingen underveis.

Kommet ut av tellingen allerede. Ifølge min widget med Stabæk-logo er det 102 dager igjen..

 

Det er 102 dager igjen til seriestart og 103 dager igjen til Stabæks første kamp.

Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • 1 måned senere...

Sakset fra Bataljonen-forumet som et mulig skrekkscenario (for de):

 

10. april er det klart for Stabæk med Andresen som dirigent mot et tynt Brann lag. Sæternes fikk strekk på flyet,Gashi ble tatt i Fløyfjellstunellen uken før og sitter inne,PVM mistet hodet i siste treningskamp og taklet både dommer og linjemenn i en og samme takling og soner karantene, Bakke sitter på venterommet til Andresens nålmann i Tønsberg, og Mjelde sitter stucked på Osterøy fordi broen ble stengt pga sterk vind.

Hjem reiser de rødkledde med 0-6 i sekken, og 3 skadde spillere.

 

Måtte det gå troll i ord!!

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
 Del

TL 2007
×
×
  • Opprett ny...