Jump to content

Nye spillere


knutta

Recommended Posts


Schelvan har jo "garantert" to nye offansive spillere, en spiss og en venstrekant, eventuelt en midtbanespiller hvis martin forsvinner. Noen som har hørt noe mer om de offansive spillerene etter at wovowah forsvant?

Link to post
Share on other sites


Jepp, nye fjes er i anmarsj.

 

Vi som var på Onkel Blaa fikk munnkurv - og INGENTING skal refereres på internett.

Takk.... siden jeg ikke fikk kommet, lagde jeg et eget årsmøte med reinsdyr og samer.

 

konkluderte med at jeg flytter tilbake til bærum :D

Link to post
Share on other sites


En ting er at man i teorien kan kjøpe "skandinaver" til 31.3. Noe helt annet er å få drillet inn spillesystem, taktikk og lagspill med evt. nye spillere når serien starter i april. Skal vi ha inn nye spillere som er tiltenkt å starte i første serierunde haster det noe jævlig, egentlig.

 

Det betyr at Martin-saken må avklares. Det kan evt. gi midler til erstattere, men jo lenger dette nå trekker ut - desto mindre gunstig er det at Martin selges eller leies ut. (I den grad det er gunstig i det hele tatt...)

 

En avklaring på Fornebu hadde også passet godt nå, slik at vi kunne fått noen investorer på banen.

 

Slik det ser ut nå er det best at Martin blir, så vi beholder startellevern fra sesongavslutningen i fjor. Med den tar vi medalje. Reservebenken må styrkes med noen mer enn lovende talenter. Det er ikke så kritisk - de kan vi hente til 31.3. Førsterekka bør imidlertid være klar innen 1. mars, tror jeg, om vi ikke enda en gang skal få en tung start på sesongen.

 

Så får vi bare satse på at de forhandlingene som nå pågår fører fram - både på spiller- og stadion-siden.

Link to post
Share on other sites


Hepp,

 

Vi trenger nok å styrke stallen offensivt.... En god venstre kant med god innleggsfot og en spiss med bra kvaliteter i lufta! Det ble litt puslete på topp på lørdagen...

 

Stenvoll som sentral midtbane er en mulighet, men jeg synes han mangler litt "hovmesterblikk" han hadde på slutten av første omgang et par virkelig gode muligheter til å sende noen geniale stikkpassninger forbi midtstopperene til VIF, men så dem ørlite granne for sent.....

 

Holmvik imponerte og kan kanskje brukes som vikar på venstre kant utover sesongen......

 

Ellers, uten Muri er vi sårbare i lufta i eget felt og det bekymrer litt!!! Uten de defensive tabbene helt i begynnelsen av kampen og en gibort straffe så hadde vi slått VIF på lørdagen! BANKERS!!!

 

@ringo

Øst for Eden

Link to post
Share on other sites


Huff ja.......

 

Klokken tikker sakte men sikkert mot deadline... Usikkerhet rundt Martin (Selv om jeg neppe mister nattesøvnen av den grunn) og mangelen på gode alternativer offensivt, plager litt.....

 

Skikkelig nedtur å la seg bli slått av Vålerengen Idrettsforæning selv om man etter sigende kom rett fra styrketrening...

 

Nå er vi jo nærmest blitt "lovet" at det kommer nye ansikter på plass... og Stabæk har jo tidligere hatt for vane å trekke noen spennende kaniner opp av hatten... (selv om det ikke har blitt så mange nye signinger av denn grunn....)

 

Det er igrunn egentlig ganske betryggende at man er nøktern og forsiktig når det gjelder å hente inn nye spillere.... Men som sagt... TIKK, TAKK, det nærmer seg deadline.....

 

@ringo

Link to post
Share on other sites


31. januar er nok mer en fris for blækkbørn råoversj enn oss. Tror vi får nye spillere på plass snart jeg. Jeg kom 20 min. ut i matchen på 0-2. Er enig mye av hva ringo skriver. Stenvoll varierte fra meget bra til jahn ivar jacobsen. Thomas var kanon siste halvtimen. Peter fikk det ikke til, i likhet med Samir.

 

Men vi må huske at Enga er et gjerrig lag. det blir sjelden festfoppall med enga som motstander. De slipper inn få mål og pleier jo aldri å sette så mye som 3. Antagelig betyr 2 nye i forsvarsrekka og bare 1 spiller (Mike) på fast plass så mye. På midtbanen var det da også bare 2 på fast plass, med tillegg av Tom som vel egentlig er sentral midtbane opprinnelig. Branimirs innhopp var ikke som vi håpet, men Mads var god.

 

Alt i alt synes jeg kampen ga adskillig flere spørsmål foran årets sesong enn jeg frykta.

 

Vi MÅ ha Martin tilbake. Vi supportere får starte en bridgeklubb så vi beholder ham. Selv er jeg ikke spesielt sterk på overføringsmeldinger. Noen som har noen tips?

Link to post
Share on other sites


Hepp,

 

Litt synd at ikke Samir slår skikkelig gjennom.... Jeg tror dette er en briste eller bære sesong for ham! På lørdagen ble han virrende litt rundt uten mål og mening... Han ser ikke ut til å trives helt på kanten... og blir litt tafatt inne i feltet også.... Kanskje han burde vært prøvd et annet sted på banen???

 

Mads ser ut til å fortsette der han slapp i fjor høst, og det er morro! Men han er best sentralt mener nå jeg... Ikke på venstre kanten..., der vil jeg heller se Bjørnar hvis han fortsetter som han startet! Det kan bli tøft å danke ut Steners eller Martin for en fast plass..., med Stenvoll, Hauger og muligens Kjølø eller Sand som mulige innhoppere synes jeg vi har svært god dekning på sentral midtbane!!!

 

Dog, vi mangler luftstyrke i alle ledd!

 

kunne sikkert rallet på i en evighet... JA, jeg savner nyheter om nye spillere til stabæk :P

 

@ringo

Øst for Eden

Link to post
Share on other sites


Hvis spillerne stabæk skal kjøpe skal rekke å komme inn i systemet bør de være på plass så fort som mulig.

 

Frustrerende å lese om andre klubber som tør satse på utlendinger, ffk, lsk osv. Senest i dag leste jeg at lsk er nær ved å sikre seg den nye og bedre Zlatko zahovic (usikker på stavinga). Selvølgelig er den en risiko å kjøpe sånne spillere, kanskje de nekter å lære norsk, ikke trives i kulda osv... men uansett. den som intet våger, intet vinner.

Link to post
Share on other sites


Selv om det i motsetning til tidligere år mer og mer er blitt klubbenes marked, føler Stabæk-lederen at det er en utfordring å finne de rette spillerne. Schelvan håper at i hvert fall en av to nye kan være klare til Stabæk reiser på treningsleir i spanske La Manga 21. februar.

 

Etter tapet mot Vålerenga i årets første treningskamp (lørdag) sa trener Gaute Larsen til Budstikka at han var skeptisk til klubbens vilje til å hente inn nye folk. Det er imidlertid ikke penger som har bremset signering av ny(e) spiller(e).

 

http://www.budstikka.no/redaksjonelt/sport...rticleID=137429

 

Vi får vente i spenning, bra de ikke handler spiller(e) uten å være 100% sikker på at de er akkurat det vi trenger!

Link to post
Share on other sites


Hepp,

 

Våre naboer, Lyn, VIF og LSK ruster opp om dagen... Det blir mye optimisme blandt fansen deres av det (Har venner og kolleger i alle leire...) Det snakkes om medaljer av edleste sort både blandt de som sogner til Åråsen og Ullevåll...

 

Siste er at Fredheim Holm skal til VIF... Akkurat det der forundrer meg litt... Når har en spiller sist blitt bedre av å spille i VIF??? Fredheim Holm er en ganske talentfull spiller som på sikt kunne utviklet seg til å bli en spiller i landslagsklasse, hadde han valgt riktig klubb...

 

Vet Stabæk var litt hissig på denne spilleren. Jeg så et par Skeid kamper i fjor. Fredheim Holm er en god spiller bevares, men om han er god nok til å ta en plass i en startelver i eliteserien allerede i år, tviler jeg egentlig litt på... Derfor tror jeg ikke han får mye spilletid, selv på A laget til VIF... Det blir nok 3. div med VIF2... Tror egentlig vi skal være litt glade for at han ser ut til å velge VIF! Vi har jo Branmir, som jeg mener er vel så god!

 

@ringo

Raller videre i påvente av nyheter om nye Blaa fjes!

Link to post
Share on other sites


Synes egentlig ikke at det er så veldig morsomt å se "naboklubbene" fylle opp stallen med spillere som betegnes som "asias saviola" den nye "zahovic" osv.

 

Det jeg lurer litt på er om stallen er stor nok selv med to nye forterkninger??

Link to post
Share on other sites


Hepp,

 

Skal nok ta de kommentarene med en klype salt! Jeg så Cha forrige lørdag i valhall etter Stabæk - VIF kampen... Noen Saviola er han definitift ikke!!!

 

Han er kjapp det skal han ha.... Jeg tviler på at han kommer til å dominere i Tippeligaen... Men jeg har tatt feil før!!!

 

Koren derimot er jeg mer spent på... Han er beskrevet som teknisk og lettbent... Var visstnok toppscorer i Slovenia i fjor fra midtbanen... Men... jeg nekter å tro at en spiller med samme potensiale som Zhaovic ville reist til Norge... Hadde han vært så god hadde han blitt plukket opp av en klubb rundt middelhavet!!!

 

En annen ting... I fjor måtte LSK spillerene gå ned i lønn... I år bruker klubben penger som en full sjømann... Dersom den sportslige suksessen uteblir, kan det bli STYGGE tall i regnskapsbøkene utpå romeriket....

 

Nei takke meg til en nøktern linje!!!

 

@ringo

Link to post
Share on other sites


Enig med siste taler. Hadde jeg vært kanarifugl (Gud forby) så hadde jeg vært rimelig nervøs foran sesongen, greit nok at spellerne kjøpes billig, men de skal jo ha lønn også! Tviler på at disse hever laget sitt nevneverdig, spillere fra rundt ekvator er vel drita lei Norge allerede og har bestemt seg for at dette oppholdet blir kortvarig. LSK var jo konk rett før jul! Når man tar en titt på Lillestrøm by nekter jeg å tru at de har mange nok folk der til å spytte inn 10 mill hver sesong. Tom Lund ble vel ikke akkurat millionær på sin karriere som foppallspiller.

 

Samme gjelder for Lyn, VIF og Brann også. Lyn er jo eneste av disse som har ubegrensede milder til overbruk. Men de har alle fylt på stallen bra i vinter.

 

Synes det er suverent at vi ikke handler første og beste spiller som vi får på kroken. Men en mellomting med 1-2 forsterkninger forventer jeg at klubben makter. Selv om Martin blir. Med samme laget som ifjor blir det ny medalje, og med noen fornuftige forsterkninger og forventet utvikling på unggutaa - tar vi gull innen tre år. Det har jeg matematiske beviser på.

Link to post
Share on other sites


Hepp,

 

Stallen er bred nok dersom vi får inn et par spillere til!

 

Vi har en førstelver som er blandt de tre beste i eliteserien. Vi har dog etter min mening kun 3 gode utespiller reserver... Clausen, Poljac og Skjønsberg... Fazlagic mener jeg burde ha slått til bedre før, Holmvik og Tanum viste bra takter forrige helg... Markergård og Hauger har jeg sett for lite til å vurdere....

 

Med to nye offensive spillere som kan utfordre spillerene i 1. 11'n så er vi der vi bør være....

 

@ringo

Som fremdeles mener Christer George er mannen for Stabæk!

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Nye spillere
×
×
  • Create New...