Gå til innhold

Nye spillere


knutta
 Del

Anbefalte innlegg


Den økonomiske driften av klubben er omsider under kontroll.

 

Føler at jeg har hørt dette før.

 

Og hey! 1000 sider. Da må vi vel nesten feire med å signere en ny spiller.

Endret av AndersBD
Lenke til innlegg
Del på andre sider


Vi har nå fått avklart at TA er uaktuell som fremtidig arena, og vi kommer til å spille på Nadderud neste år.

 

Er det bare jeg som ikke har fått med meg denne avklaringen?

 

Link plis. Og innskild på forhånd. Selvfølgelig.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Hepp,

 

Lurer på om man har gitt opp helt jeg?

 

Her flyr bosmannspillerene og fallbyr tjenestene sine til alle som er villige til å høre på. Spillere som er glade i klubben blir sendt på dør, mens ledelsen sitter i et tilsynelatende vakum og venter på en avklaring om TA.

 

Hva er planen? Fylle opp stallen med 6-7 mann fra egen jr stall og ta en Lyn, mens man håper at Ham-Kam og Sandnes-Ulf ikke klarer å forsterke lagene sine???

 

Med Veigar, Henning, Palmi, Johan, Morten, Pontus og Olle-olle ut fra en stall som i utgangspunktet var litt short skal man være bra god og kreative på overgangsmarkedet skal man ha et produkt og selge til neste år. På den andre siden trengern man jo ikke å gjøre store grepene på Nadderud hvis man legger opp til å selge et produkt som kun kommer til å trekke et par tusen tilskuere per hjemmekamp.

 

@ringo

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Eller det hope in the hnaging fishing line?

 

Det er ikke dumme mennesker og i mange av ledelsens tilfelle også livsverket deres vi snakker om. Hvis det blir Nadderud hadde det ikke vært like greit å si det, og begynne prosessen? Skjer det noe i kulissene som vi ikke (bør vite) vet? Eller tror jeg på Nissen?

 

 

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Spillerne som forsvinner/forsvant i år er Veigar, Henning, Palmi, Johan, Morten, Pontus og Olle-olle (+Høiland).

 

Fellesnevneren på alle disse er/var at de (dog usikker på AJOO) tilhørte lønnsadelen i norsk fotball, noe jeg strengt tatt mener at kun Veigar forsvarte i år.

 

Dette har vært en nødvendig loftsrydning. Bruker vi markedsteften til fantomet kan vi kjøpe opsjon på 7-10 stk Herman Stengel bare for lønna til én av de nevnte herrer i 1 år.

 

Sagt med andre ord: Slik spillermarkedet er per i dag får vi en hel Tippeliganivå-startellever og full benk for lønna til de 7 forannevnte.

 

Jeg vil tro at stb gjerne forlenger med Johan, Palmi, Morten og Pontus, men at vi ikke kan gi dem det de forventer/forlanger.

 

I silly season blir det spennende. Jo lenger vi venter, desto mer sparer vi i lønnskostnader, men desto større er risikoen for ikke å få spillerne vi ønsker oss. Jeg er ikke så veldig engstelig. Nå kan vi gi unge talenter muligheten til å vise seg fram, slik Godset har lykkes med. Ser vi den startellevern jeg satte opp for neste år mener jeg at vi i utgangspunktet skal kunne klare å få en 8. plass i TL med litt marginer på vår side.

 

Vi kan ikke legge opp til at 8. plass i TL er "fiasko". Tvert i mot må vi som når vi vurderer landslagets prestasjoner se resultater ift. ressurser. Men det er klart at JL får noen taktiske utfordringer og må "coache i verdensklasse" som Rektal omtalte sin egen NM-finaleseier.

 

Den mest spennende posisjonen for neste år mener jeg primært er hvem som bli makkeren til Mix sentralt.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Ser vi den startellevern jeg satte opp for neste år mener jeg at vi i utgangspunktet skal kunne klare å få en 8. plass i TL med litt marginer på vår side.

 

OK, luringen - hvilke forutsetninger er det du har i.f.t. våre konkurrenter for å få den plasseringen?

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Vi er visstnok blant klubbene som har vist interesse for Christer Kleiven.

 

Det er vel totalt usannsynlig at vi har så mye å stille opp med i konkurranse med halve Tippeligaen, men likevel verdt å nevne når det for en gangs skyld handler om rykter om spillere inn og ikke ut.

 

Oioi.. Jaja, men som du sier, posetivt att det iallefall er rykter om spillere inn, selv om sjansen for att han kommer er ytterst liten.. Av de nevnte klubbene tipper jeg han havner i enten brann eller enga..

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Sjansen før spilletid er i hvertfall større hos oss en hos mange andre lag i tl

 

Kleiven kunne vært en fin tilvekst. Riktig alder og fine ferdigheter. Spørsmålet er da om han velger lønn fremfor spilletid. Nå utelukker selvfølgelig ikke det ene det andre, men som du sier; sjansen for spilletid er betraktelig større hos oss enn hos mange andre. Dessverre er jeg redd vi ikke er spesielt attraktive før vi vet hvor vi skal spille til neste år. Personlig tror jeg spillerne gir f i om de spiller på Bislett, Nadderud eller TA, men pdd. har vi faktisk ikke hjemmebane til neste år, 2 måneder før vi skriver 2012, og jeg skjønner fra en spillers ståsted at dette ikke akkurat virker som noe godt insentiv for å signere for oss.

 

Jeg ser uansett veldig positivt på hvordan ledelsen nå ser ut til å ta inn over seg at vi må sette tæring etter næring. Som hell i uhellet kan man jo si at de dyreste kontraktene våre nå er utgående, slik at vi kan få startet på scratch med et kostnadsnivå som harmonerer med inntektene. Jeg er derimot veldig spent på hva JL har blitt forespeilet da han signerte for oss. Kan ikke være lett å komme som et meget lovende trenertalent og ta over et lag der de er tvunget til å selge/la kontrakten går ut på de beste spillerne, for så å få slengt en haug juniorspillere i fanget med beskjed om å levere til over øvre halvdel på tabellen. Joda, talentene vår er blant de bedre i landet, men det forandrer ikke det faktum at mange av dem fremdeles er i stemmeskifte, nylig konfirmerte, eller snart kan, på lovlig vis, kjøpe seg øl med høyere alkoholkonsentrasjon enn det Clausthaler kan skilte med.

 

Tippeligaen er alt for jevn til at vi over natten plutselig skal kunne bli middelhavsfarer med en haug juniorer, etter at vi har mistet våre beste spillere. Kaller vi en spade for en spade, er vi et middelhavsfarer lag idag! Hvordan skal vi kunne klare å gjenskape denne bedreiften med en betydelig yngre stall? På sikt, etter mange års målrettet arbeid kan vi kanskje bli et lag folk nevner i samme åndedrag som Godset hva tallentutvikling angår, men slik jeg ser det har vi et stort behov for utskiftninger i stallen, der de naturlige erstatterne for noen av TLs beste spillere er noen vintere for unge. Vi må altså hente spillere, og plutselig befinner vi oss i den situasjonen jeg innledet dette innlegget med. Jeg tror vi som klubb fremdeles har et omdømme som tiltaler veldig mange spillere der ute, problemet er at de aner rett og slett ikke hva som kommer til å skje i fremtiden. Og denne usikkerheten er jeg redd kan ramme oss stygt om vi ikke får en avklaring på stadion-situasjonen fortere en svint.

 

For JL sin del, håper og tror jeg han tar utfordringen på strak arm, og ser muligheten til å kunne bygge et lag fra bunn av - tilpasset hans prefererte spillestil og filosofi, og en glitrende anledning til å endelig kunne utforme en balansert stall. Jeg er overbevist om at dette er en mann som kan gjøre nettopp dette, så får vi håpe han ikke blir totalt motløs når han ser den ene spilleren forsvinne etter den andre i mangel på mulighet for å kunne resignere dem, og usikre tider på hjemmebanefronten.

Endret av ChrisX
Lenke til innlegg
Del på andre sider


Hepp,

 

Sortevik satte ei kasse, og ble kåret til banens bestemann av Ringerikets blad. Teknikk, blikk, pasningsferdigheter og fysikk er på plass, men jeg er fremdeles spent på om han tar tempoet i eliten.

 

@ringo

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Da er det klart at Sandefjord ikke rykker opp, mon tro om dette gjør at SF er villige til å lytte til bud på Espen Nystuen, og om vi har råd til å betale for ham?

 

Jeg tror han kan bli en viktig spiller, med den nødvendige rutinen vi mangler dersom vi mister f.eks Pontus og / eller Morten. At han kan spille stopper og midtbane er heller ikke å forakte. Han kjenner også klubben og menneskene.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Jeg likte krigerinnstilingen til Nystuen. Med mye unggutter trenger vi litt rutine, guts og muskler. Jeg synes for øvrig Haris er litt samme typen, men det virker som om jeg er den eneste som som gjerne ser Haris i startellevern..

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Jeg likte krigerinnstilingen til Nystuen. Med mye unggutter trenger vi litt rutine, guts og muskler. Jeg synes for øvrig Haris er litt samme typen, men det virker som om jeg er den eneste som som gjerne ser Haris i startellevern..

 

Vankskelig å mislike noen med slik innstilling, men det inntrykket jeg har av begge disse er at de har litt mer krigerinnstinkt enn godt er. Det er ikke slik at man trenger noen med for mye trøkk bare fordi laget har for lite fra før. Skal spillere bli faste i førsteelleveren kreves det ikke bare at de "er på" hver kamp (med Keller som klassisk eksempel) men at de unngår mange karantener.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Nystuen kan nok ikke behandle kulen på samme måte som f. eks Somen som han konkurerte mot når han var i Stabæk, men han gjør seg ikke bort med den.

 

Alz: enig at Haris kan fylle den samme rollen. Forøvrig er det noe underlig at JL driller Haris i hele pre-seseason for så å dumpe han etter 45 min. (Kanskje mitt eneste skikkelige ankepunkt mot JL)

 

Men Nystuen er idet minste etablert på TL nivå. Og dersom det blir Nadderud og spillerflukt - så kan hans erfaring med nedrykksstrid bli essensiell. Kapteinserfaring heller ikke et minus, kan skape trygghet i en ung backrekke eller utgjøre et veldig komplimentært midtbanepar med f. eks. Mix.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Der kommer du inn på noe vesentlig: Jeg føler at vi lenge har savnet den selvskrevne kapteinstypen i troppen, og jeg tror laget presterer svakere som følge av det, særlig når det er (og kommer til å bli enda flere) unggutter på banen. Farnerud synes jeg slett ikke virker som en kaptein, verken som person eller på banen (tross posisjonen), men jeg kan jo ta feil. Jeg tror han er valgt i kraft av å være det minst dårlige alternativet, og grunnet sin posisjon og at han er en av få med fast plass i startellevern. Kapteinsemner vrimler det ikke av, og de bør spille fast i sentrallinja, fortrinnsvis i midtbane eller stopperposisjon.

 

Om Sandefjord rykker opp kan vi glemme Nystuen. Jeg kan se for meg Haris med et kapteinsbind, men han må jo ha trenerens tillit.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Morten har vært den naturlige kapteinen, men har ikke hatt den faste plassen en kaptein trenger.

 

Jeg synes Pontus viser veldig gode holdninger på banen, spiller på riktig sted og er en spiller alle andre stoler på "faglig". Alder og erfaring tilsier også en god kaptein. Han er ikke noen klassisk kaptein som skriker hele tiden, men desto mer oppmerksomhet når han snakker. En kaptein skal ikke bare skrike "Kom igjen!", men også justere inn hvordan vi spiller.

 

For meg virker Mix som en kommende kaptein. Tar mye ansvar, sterk vinnervilje, spiller på riktig plass og vil være fast på laget.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Det er vel mer sannsynlig at MMS er Stabæk-spiller i 2012 enn at Nystuen er det iallfall. Heldigvis, vil jeg si. Nystuen er en uinteressant spiller uavhengig av hva som skjer med MMS. Vi har allerede to vel så gode alternativer til rollen som duellsterk, energisk midtstopper/midtbaneanker i Gromstad og Skenderovic. Vi har vel også iallfall én midtstopper på juniorlaget som kan være moden for å bli en del av a-stallen. Det vi trenger er en back.

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
 Del

Nye spillere
×
×
  • Opprett ny...