Gå til innhold

Nye spillere


knutta
 Del

Anbefalte innlegg


er det ingen som tenker at alan hadde vært aktuell og låne? han sitter vel fremdeles på benken i Tyrkia uten og få til så veldig mye? syns det er verdt en forsøk men

 

 

 

 

Dette sto i tyrkisk media mai 2013

 

"Alanzinho har kontrakt med Trabzonspor frem til mai 2014. Daniel Nanskog har opplyst at han ser frem og ønsker å se Alanzinho i Norge. Han var veldig flink i Norge så dersom han vil tilbake så er døra vår åpen for ham. Stabek vil om noen få dager ha et møte med Trabzonspor vedrörende overgang."[/size]

Hørte jo ikke noe mer ang dette men

Nei takk!

 

Tror AaFK er på ballen dog.

 

@ringo

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Det er aldri noen spillere som går gratis noe sted. Eneste forskjellen når han ikke er under kontrakt, er at alle pengene går til Alan og den griske agenten hans. For Alan sitt vedkommende er det ikke helt utenkelig at sign on-fee`en er en liten formue.

Endret av hdaniels
Lenke til innlegg
Del på andre sider


Utgår med høye kneløft. Get real.

 

Støttes 100%.

 

Selv om inntektene våre stiger noe neste sesong, må vi ikke gå i den samme tabben som før. Holder vi utgiftene nede, kan vi drive forsvarlig også ved et eventuelt nedrykk.

 

Spillere inn MÅ være rimelige i drift, enten de er unge med potensiale eller erfarne mannfolk med hår på kassa som man "vet" styrker laget med en gang.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Når det er sagt, så mangler vi en spiller som kan stå frem som et forbilde for våre unge med selvinnsikt og sunne holdninger. Både på og utenfor banen.

 

Nettopp. Riise er i så måte helt uaktuell. Jeg gremmes ved tanken av hans garderobekurs i SMS og personlig økonomi.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Alan og Riise? Hva er det folk går på egentlig?

 

Tanken må være at vi skal få inn gode spillere, men som har såpass lav stjernefaktor at folk flest sannsynligvis ikke har hørt om dem. Eventuelt at de er såpass gamle som Høiland. Hvor mange kjente f.eks. til noen av spillerne på laget vi bygget 2005-2008 før de kom til oss? Knapt noen. Slik må det være nå også. Eneste forskjellen er at denne gang skal vi ikke ende opp med en syvsifret minimumslønn...

 

Hvis vi bare skal ramse opp spillere (vi ikke har råd til, men) som kan forsterke laget, kan vi jo ta for oss adskillige lagoppstillinger fra CL-lagene også.

 

 

Forresten, jeg hører skumle rykter om Mix (fra folk utenfor klubben). Det ligger da for guds skyld ikke noe i dette?

Endret av geirti
Lenke til innlegg
Del på andre sider


"Eventuelt at de er såpass gamle som Høiland. Hvor mange kjente f.eks. til noen av spillerne på laget vi bygget 2005-2008 før de kom til oss? Knapt noen. Slik må det være nå også. Eneste forskjellen er at denne gang skal vi ikke ende opp med en syvsifret minimumslønn..."

 

Riise er vel strengt tatt på Høilands alder.. Nå er ikke jeg noe spesielt pro Riise, men hvis du tenker deg tilbake til 95 opprykket hentet vi Kaasa og Svindal-Larsen, vi har hentet Fjørtoft, F. Olsen for å nevne noen i "kjent" kategorien. Mener ikke at det er veien å gå, men det er et poeng å ha noen kjente folk for å øke interessen til publikum og sponsorer. Det er jo ikke mange klubber som kan betale millionlønn anyways.. Spillere som velger tippeligaen nå gjør ikke det for å samle opp formue..Laget fra 2005-2008 var det dyreste laget vi noen gang har hatt, Riise hadde ikke kostet mer enn Nannskog i lønn.

 

Kjøp gjerne gode, erfareneogstabile spillere, forsterkninger trenger vi jo, hvertfall noen med rutine. Men hvor mange er det egentlig å velge i? Høiland var jeg nesten bare glad for å bli kvitt da han stakk til RBK. Han har ikke vært fast der.. Er redd vi bruker endel penger på mye skrot istedenfor å kjøpe noen få klassespillere.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Magnus Nikolaisen virker spennende.

 

Sikkert spennende han, men jeg lurer litt på hvorfor vi ser helt til Alta etter nummer to på målstatistikken i 2. divisjon når nummer én holder til i Asker. Håper det betyr at vi vil se på dem begge, ikke at vi går unødvendig langt over bekken etter vann.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Vi burde det. Han er kanskje ikke akkurat det vi trenger når vi har Stengel og Trondsen i stallen, men like fullt.

 

Bodø/Glimt er helt sikkert blant dem iallfall; de ville ha han allerede i fjor. Han har også trent med Rosenborg tidligere. Så er det vel litt typisk Strømsgodset å snuse på en sånn spiller. Vi bør være blant de nysgjerrige, og vi bør være det naturlige valget når talenter i Bærum og Asker skal ta det siste steget i norsk fotball. Men Lundemo er jo en skikkelig Bærum SK-familie så det kan vel ikke helt utelukkes at han har blitt hjernevasket med denne destruktive liksom-rivaliseringen...

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Riise er vel strengt tatt på Høilands alder..

 

Riise har nettopp fylt 33, Høiland er 36. Det mener jeg er en stor forskjell. Høiland holder nok bare 1-2 år til, Riise har sikkert fem år igjen hvis han vil. Dette skal utgjøre stor forskjell i lønn og evt. overgang og/eller signeringsbonus. Riise har såpass mye høyere stjernestatus at han nok har høyere lønnskrav enn de fleste nordmenn på hans alder. Derfor kan Høiland kreve relativt lav økonomisk innsats mens Riise krever at vi sprenger banken.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Magnus Nikolaisen virker spennende. Ving/spiss høres definitivt ikke dumt ut, så får vi bare håpe han er like god som statistikken tilsier.

Nå har jo TIL oppfostret flertallige toppscorere de siste tiårene, der de har hentet og utviklet "lokale" spillere, så Alta? Hvorfor ikke?

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Hepp,

 

Når man kan bli toppscorer i en alder av 39, så kan man sikkert greie se fint som midtstopper. Høiland kan derfor muligens ha 3-4 sesonger igjen. Det hele handler om motivasjon og hvor flink man er til å ta vare på kroppen. Hvor nøye man er på hva man putter i seg og at man passer på å få nok hvile og rekreasjon. Samt at man må passe på å tilpasse treningene.

 

Jeg tror det er fullt mulig å utvikle seg som fotballspiller selv om man befinner seg i andre halvdel av 30 årene. Selv også fysisk. Morten Berre hevder vel til og med at han har blitt kjappere på eldre dager :) Men det gjelder selvsagt ikke for alle.

 

Vi trenger modene og erfarene spillere som kan være forbilder i det daglige treningsarbeidet, som tilfører ro, ledelse og karakter på banen. Jeg tror Riise er punch nok til å "vinne" treningene. Men jeg tror ikke han har modenheten eller lederegenskapene til å møte kravene vi må ha til denne kategorien spillere i under kamp. At vi ikke har råd blir dermed uinteressant, Riise møter ikke kravene.

 

Spørsmålet er vel om Høiland gjør det. Jeg er ikke overbevist, men jeg er sikker på at han vil passe bedre for den rollen han skal ha i laget enn Riise, som mentalt er mer på nivå med de yngste gutta vi har i troppen.

 

Ellers er det jo gledelig mange rykter. Dessverre tilsier vel all erfaring at rykter som treffer pressen før ting er klare sjeldent blir noe av. Så vi får se om spillere som Dahle, Høiland, Nystrøm, Nikolaisen, Eriksen og Hæstad ender i den vakre Blaa eller om det blir neglebiting utover jula og nyåret.

 

@ringo

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Elverum-spiss Kent Håvard Eriksen og Kongsvinger-back Morten Hæstad. Flere klubber ryktes å være interesserte i dem. Odd, Start og Bodø/Glimt sies å ønske seg Hæstad mens Eriksen er/har vært på prøvespill i Haugesund, samt at Sandnes Ulf skal være interesserte.

 

Det er vel naturlig å anta at Start ligger godt an hvis de ønsker Hæstad, men broren hans bor jo i Oslo og han kjenner Stokkelien fra tiden i Start. Ikke umulig at Oslo kan være like fristende som å flytte hjem igjen allerede nå.

 

En tanke som slo meg, hvis vi skulle velge å gå for Eriksen, er at vi kan velge å konkurrere på andre betingelser enn lønn (som vi ikke kan konkurrere på uansett). Han har blitt forholdvis het til førstedivisjonsspiller å være. Vi kan neppe tilby det samme som andre klubber, men vi kan f.eks. gi Elverum en videresalgsklausul dersom Eriksen signerer for oss, selv om han er bosman. Regner med at vi har et godt forhold til Elverum fra før pga Hedenstad, kanskje kan vi ha et konkurransefortrinn der hvis vi bygger videre på det og går for sympatiske, solidariske totalpakker. Det kommer jo helt an på hvor interessert Eriksen er i at Elverum skal få noe igjen for han. Han har jo ikke vært der så lenge så det kan hende dette ikke betyr noe for han. Vi får be Hedenstad ta en samtale med han hvis vi skulle velge å gjøre et fremstøt.

Endret av Perfect 7
Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
 Del

Nye spillere
×
×
  • Opprett ny...