Gå til innhold

Nye spillere


knutta
 Del

Anbefalte innlegg


Helt enig med enda en jævla islending ... Prøver å lese meg opp på Diomande ved å lese linkene på wiki... merker meg at han fikk sparken på dagen i Skeid i 2010 8så det får vi bare håpe på var umodne unoter han har vokst fra ... men ikke minst ... at han har en sterk vilje til å bli best! Tror det kan være et greit utgangspunkt og en god egenskap å ha når du kommer under vingen til BB

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Kikka innom gamle tråder i Godsetunionen sitt forum. Det kan gå litt varmt for seg her inne imellom, med det forumet var direkte bi-polart:-P

 

Virker som han hadde noen gode perioder i Godset, og en del dårlige perioder. Denne posten oppsummerer vel hva forumet mente om at han dro:

Ser det antydes en salgssum på 2 mill.
Da synes jeg det er helt ok å slippe ham.
Scorer mye i.f.t. spilletid, men er skadeplaget og ustabil i prestasjonene.

 

(Skal sies at det nok var Kovacs og Kamara som holdt han utenfor laget, vi har ikke helt den samme situasjonen på spissplass)

Endret av GeirSJ
Lenke til innlegg
Del på andre sider


 

Er Diomande en spiller folk har venta på?

 

Tja,

 

Vi får gi han tid. Sånn i utgangspunktet er det vel ikke akkurat noe scoop. Som andre også har vært inne på så virker han å være litt ujevn, men han har åpenbart et interessant toppnivå og målsnittet er helt greit. Det blir spennende å følge.

 

@Slum er en spiller dritt, så kan du regne med at P7 og jeg er på saken! ;)

 

@ringo

 

Målsnittet er greit ja, i samme skala som Boli. Det har forsåvidt Assante også, så da blir det hvertfall noen mål neste år!

Håper han tar noen steg og blir jevnere i prestasjonene for oss da. Kanskje man tilogmed klarer å legge opp spillestilen litt etter hva Diomande trenger, så blir det virkelig bra.

 

Men uansett; Vi har nå en spiss! Vesentlig forbedring fra i går

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
 Del

Nye spillere
×
×
  • Opprett ny...