Gå til innhold

Nye spillere


knutta
 Del

Anbefalte innlegg


Sånn som bob holder på på treningsfeltet er jeg ikke i tvil om at YEG blir matchfit om han holder seg unna skadene fremover. Overhodet ikke en jeg vil se gå! Tror dessverre Singh gjør seg bedre på utlån, så han drar på seg litt rutine når mande drar.

Forbanna møkkaregel as, ekstra-Eu-rasisme i system

Vi satser på at Bob får det til og at kroppen hans holder følge med treningen. Ellers synes jeg faktisk regelen er veldig bra. Har ikke noe med rasisme å gjøre men en miks av norske og utenlandske spiller på et lag er bra for utviklingen av norsk fotball

Lenke til innlegg
Del på andre sider


spørs hvor lenge den regelen vil leve. merkelig at ingen ennå har tatt den til retten slik som bosman

 

Tidligere var det begrensinger på antall utlendinger, det ble ulovlig og man fikk dagens regel om antall lokalt utviklede spillere. Jeg er veldig glad vi har dagens regel. Vi har vel sjelden mindre enn 7 utlendinger på banen. Jeg har sansen for de som spiller for oss i dag, men det er mer enn nok. Hvis vi ender opp med en lag lignende det Beveren i Belgia stilte med for noen år siden, som mer eller mindre utelukkende bestod av spillere fra deres akademi i Elfenbenskysten så ser du ikke meg på kamp lenger.

 

Jeg håper og tror vårt eget utviklingsarbeide etterhvert vil gjøre at vi slipper å streve med denne begrensningen uansett.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


For meg er Ville, Kassi og Mande våre spillere uansett regler. Kassi og Mande vil jeg også mene at er resultat av eget utviklingsarbeid.

 

I den betydningen at de er i troppen vår er de våre. For å ikke bli historieløse. Ville har vært i klubben i mindre enn tre år. Mix var til sammenlikning hos oss i 7-8 år.

 

Jeg synes det er helt riktig at spillere under 18 ikke uten videre skal kunne flytte fra afrikanske land for å spille akademifotball i Europa.

 

 

Manchester United kidnappet John Obi Mikel på en flyplass i Nigeria, mens Chelsea brøt internasjonal rett om menneskehandel for å sikre seg stortalentet.

Dette er noen av påstandene de to prisbelønte DN-journalistene Lars Backe Madsen og Jens M. Johansson presenterer i sin bok «Den forsvunne diamanten».

 

Reglene kan virke noe strenge når de krever tre år mellom 18 og 21, men som reglene er så er altså ikke Mande "nok" egenutviklet til at han noen gang blir regnet som utviklet i Norge. Uten at det hjelper Mande-situasjonen mener jeg at reglene heller burde vært at alle som kan bli regnet som egenutviklet dersom de blir i klubben til de fyller 21 også er innenfor. Nå er det sånn at en 16 år gammel svenske som flytter til Bærum ikke blir regnet som vår før han er 19. I praksis vil han ha spilt juniorfotball med norske tenåringer.

 

I tillegg burde det være regler rundt de som oppfyller krav om 3 år i landet i løpet av neste periode uten overgangsvindu. Kassi blir altså egenutviklet noen dager for sent til at han kan registreres som egenutviklet når vinduet stenger i juli, og kan heller ikke meldes inn som egenutviklet når han fyller 21 siden vinduet da er lukket.

Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • 2 uker senere...

http://www.budstikka.no/fotball/inge-andr-olsen/sport/stabak-jeg-tror-vi-definitivt-kommer-til-a-selge-spillere-i-sommer/s/5-55-106289

 

Kan bli en spennende sommer på forumet i år ;) Noen som har peiling på hvilke norske spillere som kunne kommet inn som forsterkninger men ikke vil sprenge budsjettet? Kjenner ikke Skogseid godt, ville han vært en klar forsterkning over Morten eller Nico?

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Skogseid er ingen forsterkning for Morten eller Nico, men gir oss mye bedre dekning i forsvaret når det kommer skader og karantener utover høsten.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


"Men forsvinner det spillere ut dørene på Nadderud, skal nye inn. Og nå vil bæringene helst ha spillere med det røde, norske, passet på innerlommen".

 

Hvis Diomande skulle forsvinne igjen allerede etter noen måneder, hva tenker dere om Mohammed Abdellaoue?

Her i Tyskland skrives det i dag at hans klubb (VfB Stuttgart) er villig til å slippe ham gratis, selv om han har kontrakt som løper ut i Juni 2017.

Eneste negative poenget er at han har vært kneskadet nesten over et år, og derfor er heller ikke så mange klubber i Bundesliga interessert i å hente ham.

Men jeg tror han er fortsatt god nok for noen år igjen i norsk Tippeligaen!

Endret av LEVERKUSEN
Lenke til innlegg
Del på andre sider


Vi har ikke råd til å ikke selge. Vi må heller se på hvordan vi kan forvalte pengene best mulig ved salg og likevel komme styrket ut av vinduet

Lenke til innlegg
Del på andre sider


http://www.budstikka.no/fotball/inge-andr-olsen/sport/stabak-jeg-tror-vi-definitivt-kommer-til-a-selge-spillere-i-sommer/s/5-55-106289

 

Kan bli en spennende sommer på forumet i år ;) Noen som har peiling på hvilke norske spillere som kunne kommet inn som forsterkninger men ikke vil sprenge budsjettet? Kjenner ikke Skogseid godt, ville han vært en klar forsterkning over Morten eller Nico?

 

 

Er ikke Skogseid fortrinnsvis back?

Endret av guttensindet
Lenke til innlegg
Del på andre sider


Hepp,

 

Har ikke sjekket statusen til Muhamned Keita, men mener han sleit litt i Polen sist jeg sjekket. Kanskje han har lyst til å ta en Dio? Men han er kanskje ikke norsk?

 

@ringo

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Det har som nevnt 100 ganger tidligere ingenting å si når det kommer til å være egenutviklet eller ikke, men han er nasjonalt utviklet og går dermed ikke på noen frikvote uavhengig av nasjonalitet

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Det kan bli en slitsom sommer merker jeg. Ønsker mest av alt å beholde spillere....

Hepp,

 

vi vet jo at vi må selge og selv om vi får ta et ørlite forbehold, så rykker vi sannsynligvis ikke ned. Mission accomplished! Da er det vel et perfekt tidspunkt å cashe inn på det vi kan og samtidig få på plass noen nye karer som da får bedre tid på seg frem mot neste sesong!

 

@ringo

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Samtidig som det er over 7 mill i premiepengeforskjell på 2. og 5 plass i TL (For TL 2014)

Plassering kan ikke være avgjørende for budsjettet, men greit å ha i bakhodet nå som TL nærmer seg halvspilt og vi ligger på en solid 2.plass. Selge unna en nøkkelspiller til 5 mill, kan være kostbart..

Endret av kuk
Lenke til innlegg
Del på andre sider

Gjest Nr14

Det eneste formildende med et salg er hvis en utlending går ut og erstattes av en norsk på lang kontrakt så vi over tid ikke ligger å sprenger opp mot kvotegrensen. Dette vil gi oss mye mer fleksibilitet ift hvordan stallen komponeres de neste årene. Hvis vi feks selger typer som Dio, Næss og Meling er vi ute å sykler.

Endret av Nr14
Lenke til innlegg
Del på andre sider


Tja, vi solgt Boli dyrt og fikk Dio I stedet - som er enda bedre. Jeg skal ikke klage om vi klarer å gjøre en lignende deal med en eller to spiller... Det er bra for økonomi på kort sikt, og for å få nye spillere (vise at vi ikke står i veien for de som vil ut).

 

Derimot kan vi selvfølgelig ikke bytte ut halve stallen i hvert vindu ...

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Dette er altså spillerne det er interesse for i følge Budstikka:

 

Diomande

Sayouba

Kassi

El Ghanassy

Meling

Næss

Issah

 

Asante er ikke nevnt, men klubber har kanskje sett at poengfangsten hans ikke helt har stått is til med prestasjonene.

 

Diomande bør det komme et veldig høyt bud på for at vi skal selge. Det vil være umulig å erstatte han på samme kriterier (norsk, alder, kvalitet, pris) og vi er avhengig av andre salg i tillegg dersom vi skal erstatte han. (Frigjøre plasser på frikvoten). Samme kriterier gjelder forøvrig Næss også, men i noe mindre grad. Vil nok være lettere å finne en erstatter for

 

Kassi blir riktignok egenutviklet etter sesongen, men jeg tipper Kassi forsvinner dersom det kommer et bud på ca 1-2 millioner. Rett og slett for å frigjøre plass på frikvoten i tillegg til at han ikke har hatt den utviklingen man hadde ønsket.

 

Meling er kanskje en spiller vi kan ha muligheten til å leie resten av sesongen dersom han blir solgt til f.eks tyskland (2. bundesliga?)

 

El Ghanassy har jo skyhøyt potensiale, men tror vi kan finne en leiesoldat som leverer tilsvarende resten av sesongen dersom han forsvinner.

 

Issah er jeg usikker på hva vi kan forvente å få for ved et evnt salg

 

Et salg av Sayouba bør iallefall gi oss tilsvarende igjen som det vi fikk ved Boli, men merker at jeg er litt skeptisk til å ha Singh som førstevalg allerede nå.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Jeg vil prioritere salg i følgende rekkefølge:

 

1. Kassi

2. Sayouba

3. El Ghanassy

4. Issah

5. Asante

6. Meling

7. Næss

8. Diomande

 

Mister vi de øverste tre (og får inn gode erstattere) tror jeg det går bra. Alt under det begynner å se litt sketchy ut.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Sayouba som en soleklar nummer 1 på salgslisten. Kommer den riktige klubben på banen kan han redde budsjettet for 2016 allerede nå.

 

Kassi vil gi småpenger og bør bare selges hvis vi ikke vil ha han i troppen. Sannsynligvis tjener han ikke spesielt bra heller.

 

Ghanssy gir også småpenger, men der er det mer et spørsmål om hvilke muligheter vi har for å forlenge. Krever han for mye er det kanskje like greit å selge han med en gang.

 

Issah har hatt en fremgang og påvirkning som har vært veldig bra. Beholder han gjerne!

 

Asante er jeg usikker på. Om en kinesisk klubb kommer på banen kan vi ikke si nei til de beløpene som blir aktuelle. Å selge internt i Skandinavia vil ikke gi mye penger.

 

Meling, Næss og Diomande vil alle kreve at vi henter erstatter på det norske markedet, så da må det fantasipriser til for å gjøre det interessant.

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
 Del

Nye spillere
×
×
  • Opprett ny...