Gå til innhold

Nye spillere


knutta
 Del

Anbefalte innlegg


Anders Johan Johansen (AJ) er bekreftet ny spiller i G19-stallen.

 

AJ kommer opprinnelig fra Korsvoll IL, har spilt 3,5 år i Lyn og spilte med flagget på brystet i 2014.

 

Han er allerede igang på lagets treninger og starter i 1. klasse på NTG til uken. Kort intervju publiseres på stabak.no ila ettermiddag/kveld.

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Gjest Nr14

Moa returnerer til Vålerenga.

Skal vel strengt tatt ikke under dette emnet. Blir alltid litt spent i disse tider når det kommer nye poster her ;) Endret av Nr14
Lenke til innlegg
Del på andre sider


6 mill i signeringsbonus. Sjuke saker.. var ikke de akkurat konk???

Ironien her er jo at vi blir sett på som den største pappaguttklubben i Norge, mens både bergen, molde, tromsø og oslo har lag som er fostra opp av en rik onkel.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


 

6 mill i signeringsbonus. Sjuke saker.. var ikke de akkurat konk???

Betalte de for Moa?

 

Hahahahahahahaha,

 

Penger rett i dass!

 

@ringo

Hvis den porselenskroppen holder en sesong blir jeg imponert over Engas medisinske apparat

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Hvorfor gir vi fra oss Harald Holter til Kongsvinger? Trodde han var en av de som var nærmest a-laget av juniorene? Virker som det er et ganske langt steg fra junior til a-lag..

Ja det kan virke slik som veien er lang, blir spennende å se om noen lokale spillere får kontrakt til høsten, ref IAO uttalelser etter Fagermo s kritikk. Cornelius feks, hva skjer med ham ??

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Jeg vil heller ha Meling. Uansett tviler jeg sterkt på at vi hadde klart å få Vilsvik hit, han virker som en spiller som har godset som eneste norske alternativ. Med mindre de skulle rykke ned.

 

Edit: Nå ble jeg plutselig usikker, hvis han er høyreback så mener jeg seff Ville og ikke Meling.

Endret av Norris
Lenke til innlegg
Del på andre sider


Han spiller på begge backene, alt ettersom, så det er vel greit å nevne både Ville og Meling. Vilsvik hadde etter mitt syn vært en flott signering med tanke på å slanke frispillerkvoten, og at han er god i flere posisjoner. Men som Norris sier: Neppe det mest realistiske vi kan sikte oss inn på. Godset er vel en av klubbene med sunnest økonomi også.

 

Apropos Godset så tipper jeg de vil prøve å kvitte seg med Jørgen Horn og/eller Kim André Madsen før neste sesong. Begge er gode, men Godset synes nok det har blitt for mange skader på de to de siste par sesongene. Når de har Valsvik og Høibråten i tillegg, tipper jeg de kan tenke seg å bytte ut minst en av dem. Avhengig av medisinsk vurdering kan det være en mulighet til å styrke bredden i midtforsvaret betraktelig.

Endret av Perfect 7
Lenke til innlegg
Del på andre sider


Vil gjerne ha Stokkelien tilbake, vi hadde fått bra bredde på topp og jeg tror han og Dio hadde blitt en bra duo hvis vi skulle prøvd oss med to spisser i slutten av kampene. Dio er veldig bevegelig og har ofte ballen ute på kant. Da er det viktig å ha en god spiss inne foran målet. Vi ville nok fortsatt startet med bare Dio på topp, men viktig med bredde! Han går heller ikke på frispillekvoten, sm er et viktig poeng.

 

Oddbjjørn: Hadde det vært mulig og lagd et litt lengre intervju med IAO, snakke litt om hvordan sesongen har vært til nå og hva tankene han er om fremtiden. Bla. om det vil komme noen overganger før overgangsvinduet stenger?

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
 Del

Nye spillere
×
×
  • Opprett ny...