Gå til innhold

Nye spillere


knutta
 Del

Anbefalte innlegg


Så har VIF vært å signert unge Sandmoen, plukker stadig talenter i Stabækland.

 

Vi har signert Brede Sandmoen som debuterte i 2. div som 15-åring. Velkommen til oss! http://www.vif-fotball.no/news/article/olpboslkkech1195vpwvhrukw/title/brede-sandmoen-klar-for-valerenga

 

 

Dette er vel en spiller som STB siklet etter også?

Endret av guttensindet
Lenke til innlegg
Del på andre sider


Etter hva jeg skjønner var aldri Braathen et alternativ. Høiland var nesten i boks inntil Marcus Pedersen ble skadet, da vippet det over i Strømsgodsets favør. Hva vi til slutt kommer opp med vil vise om dette var synd eller ei ?

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Braathen til Brann er helt greit. Kampen i går viste vel som mange har skrevet her inne at vi må ha inn tre helst litt erfarne spillere. Det er veldig bra med de unge spillerne, og de klarte seg fint, men det holder ikke gjennom en hel sesong er jeg redd,

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Google oversetter:

Sadrak Eghan vil umiddelbart flytte til Stabaek FC. Den 21 år gamle offensiv midtbanespiller er på lån til 1. august for den norske klubben.

Tidligere denne måneden ble avsluttet arbeidsforholdet til Eghan mens hans kontrakt med FC Twente fortsetter fram til midten av 2017.

Ted van Leeuwen: «Sjadrak tre tiår siden som en ung talentfull spiller på FC Twente og har en 4,5 års kontrakt. Arbeidstillatelse kjøre lenger enn 3 år, og du kan fornyes automatisk under samme forhold i fortiden. I mellomtiden endret loven, men kontrakten går Sjadrak fortsatt på. FC Twente har ikke ressurser til å sikre at et forlenge høyere beløp, men i sommer for å endre kriteriene igjen. Vil snart starte den nye sesongen i Norge og Sadrak få muligheten til å spille mye de neste seks månedene. Vi vil følge ham tett. "

Sadrak Eghan spilte sist sesong 41 kamper for Twente og scoret seks ganger.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


 

 

Det er vel ganske åpenbart..?

?
Åpenbart i den forstand at det er den eneste måten en klubb fri for midler kan skaffe seg kvalitetsspillere på som kan gå rett inn og heve laget

 

Da regner jeg med at det er den endelig erkjennelsen på at pengene etter Dio aldri gikk til ny sportslig satsning men atter en gang til gammel moro selv om andre ting ble indikert av flere i fjor høst og man trodde jo på den historien. Kanskje burde man ikke være så historieløs, men det fordrer kanskje enda mer åpenhet fra de som sitter i styre og stell. Sikkert noen her inne som har god kjennskap til det men ikke den gemene hop blant oss supportere

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Med den grunnstammen av spennende juniorspillere vi har nå så er det kanskje en okey strategi å låne inn kvalitetsspillere som hever nivået, fremfor å hente middelmådigheter på fast kontrakt. Slik det ser ut nå kan jo dette faktisk bli sesongen hvor vi endelig får se noe av potensialet til akademiet og kan dyrke frem såkalte egenproduserte, norske spillere. Det er et spennende, men tøft utgangspunkt. For å lykkes trenger vi nå å krydre stallen med topp kvalitet, og da er fort lån den beste muligheten. Vi hadde jo aldri kunne signert en spiller som har spilt jevnlig for Twente på annet vis.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


På spissplassen vil det overraske meg om ikke IAO har sett på Ousman Jallow. Gambier, med fortid i Brøndby, Rizespor og HJK. Står uten klubb for øyeblikket. Ikke alltid fryktinngytende effektiv, men det var heller ikke Dio før vi fikk tak i ham i fjor.

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
 Del

Nye spillere
×
×
  • Opprett ny...