Gå til innhold

Nye spillere


knutta
 Del

Anbefalte innlegg


Tony var glimrende i fjor inntil han fikk problemene i Haugesund kampen i fjor høst. Siden det har han egentlig aldri kommet skikkelig tilbake til slik vi så han og elsket han. Håper virkelig at et miljøskifte kan få det tilbake og at vi får en liten slump penger for han. Alle monner drar så hvis han og Mande ut kan gi oss en solid stopper defensiv midtbane i retur tar jeg gjerne det fremfor å sitte stille i denne båten.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


 

 

Rart karrierevalg av Brochmann om han drar til Kristiansund. Betaler de så veldig mye mer i lønn enn oss?

 

Nei, men vesentlig større sannsynlighet at de spiller i tippeligaen i 2019. Det er ikke rart i det hele tatt.

Voldsomt pessimistisk du var nå da. Syns faktisk Kristiansund er et av de dårligste lagene vi har spilt mot i år - tapte vel 1-0 etter straffe der oppe i en kamp hvor vi vant sjansestatistikken. Blir ikke overrasket om vi ser Kristiansund i OBOS et av de nærmeste årene.

Ja de blir neppe værende i TL over lang tid, men de har 9 poeng mer enn oss så langt og dermed vesentlig større sjanse for å overleve årets sesong. Så kortsiktig sett vil det være å trade oppover. Vi har på sikt et større potensial, men vi sliter sportslig og vi sliter med interessen for klubben.

 

Ja jeg er pessimistisk med tanke på høsten. vi har et sterkt behov for å styrke troppen. Det har vi ikke lykkes med så langt. Det har man forsåvidt også forstått på brakka og dermed så har man snakket om å øke konkurransen i stede. Men om nan henter Sandberg og Valencic, samtidig som man kvitter seg med Brochmann og Mande så har man jo ikke styrket bredden i troppen heller.

 

Det kan være vi berger likevel, men da skal vi ha litt flaks tror jeg. For den jobben som har vært gjort i sommer er ikke god nok (fremdeles tid å rette på det dog)

Lenke til innlegg
Del på andre sider


 

 

 

Strømnes til strømmen ble også nevnt på eurosport under seiersintervjuet etter kampen i går

Håper det betyr at Næss er på vei inn ... vært fint å få bekreftet det asap *sitter på nåler*

Ikke aktuelt med Næss i følge Budstikka.

https://www.budstikka.no/sport/fotball/stabak-fotball/oppdatert-status-pa-nicolai-nass-siste-overgangsnytt-far-du-her/s/5-55-707807

Den er bak betalingsmur

Stabæk, Asker FK, Bærum SK og ØHIL kan gjøre spilleravtaler på overgangsvinduets siste dag. Følg utviklingen og oppdateringer her!

DEL

 

NB! En anbefaling kan være å trykke F5-tasten ofte. Løpende oppdateringer vil følge gjennom hele dagen. Se status for alle de lokale toppklubbene nederst i saken.

 

11.40: Stabæk er fremdeles på spillerjakt - og da helst etter en midtstopper.

 

Få nyhetene servert i innboksen.

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Budstikka erfarer derimot at en mulig avtale for Nicolai Næss nå skal være uaktuell.

 

Heerenveen-spilleren kommer ikke til Nadderud i denne omgang. I stede forsøker han å skaffe seg en annen norsk eller utenlandsk klubb, alt etter om Heerenveen slipper tredjevalget deres på stopperplass.

 

Næss spilte i Stabæk mellom 2013 og 2016.

 

11.40:

 

Ohi Omoijuanfo sa selv til VG i går at hans agent Atta Aneke hadde blitt kontaktet av Vålerenga, med tanke på en overgang.

 

Overfor VG betraktet Ohi en overgang til VIF som "ikke aktuelt".

 

11.40:

 

Det nyeste ryktet er at Tidens Krav (abo) mener at midtbanespiller Tonny Brochmann kan være på vei ut av portene på Nadderud.

 

Danskens agent skal ha opprettet dialog med Kristiansund, men dette har ikke blitt bekreftet av klubbene eller spilleren selv.

 

Brochmanns kontrakt i Stabæk går ut ved årsskiftet.

 

11.55:

 

ØHIL skal nærme seg en mulig låneavtale for en ikke navngitt spiller. Mer om dette lenger nede i artikkelen.

 

12.58:

 

Midtstopper Steinar Strømnes foreløpige karriere i Stabæk kan beskrives som skuffende.

 

Etter å ha begynt sesongen i startoppstillingen, forsvant Strømnes mer og mer. En hodeskade i juni har gjort Strømnes uaktuell for spill frem til nå nylig.

 

Nå kan Strømnes være på vei tilbake dit han kom fra - til Strømmen i 1. divisjon på lån, ifølge Budstikkas kilder.

 

Dette kan være et tegn på at en ny stopper er på vei inn i Stabæk-troppen.

 

13.12:

 

Målvakt Mande Sayouba mistet startplassen til nyankomne Marcus Sandberg mot Rosenborg.

 

Nå skal Sayouba være på vei ut. Danske Odense (OB) skal stå klar til å hente ivorianeren, ifølge fyens.dk.

 

Nettstedet melder at Sten Grytebust kan komme til å stå sin siste kamp for klubben denne helgen, og at Sayouba skal erstatte Grytebust etter dette.

 

Sayoubas kontrakt i Stabæk går ut ved årsskiftet.

 

Overgangsvinduet stenges kl. 00.00 onsdag kveld.

 

 

 

Overganger i Stabæk så langt:

 

INN: Marcus Sandberg (Vålerenga), Filip Valencic (HJK Helsinki), Aboubakar Keita (FC København, lån), Morten Renå Olsen (tilbake fra lån i HamKam).

 

UT: Ingen.

 

 

 

Overganger i Asker FK så langt:

 

INN: Martin Tangen Vinjor, Ludvig Halvorsen Langrekken (begge fra Kongsvinger, lån), Tomasz Sokolowski (klubbløs).

 

UT: Balal Arezou (klubbløs)

 

– Nei, her skjer det lite. Vi er veldig fornøyde for denne gang. De to nye fra Kongsvinger vil bringe med seg mye bra. Begge kom inn mot Narvik og gjorde det bra, Ludvig scoret to for Asker 2 i går, og er veldig nære en startplass i vår neste a-kamp, sier trener Kevin Nicol.

 

– Vi trenger alle mann alle. Jeg regner ikke med at vi mister noen, med så lite tid igjen til vinduet stenger. Det blir tett helt inn, og vi trenger så sterkt lag som mulig. Jeg er positiv til høstsesongen, også med tanke på at vi får mange spillere tilbake fra skade, sier skotten.

 

 

 

Overganger i Bærum SK så langt:

 

INN: Thomas Nygaard (FK Tønsberg).

 

UT: Fredrik Haugli, Christopher Wingate (begge til amerikansk college), Didrik Fredriksen (studier), Håkon Øverby (Ready, lån)

 

– Vi signerte Thomas Nygaard, en sentral midtbanespiller fra Tønsberg, på tirsdag. Han er en typisk dyptliggende sentral spiller, men kan også brukes som en nummer ti, sier Bærum-trener Luke Torjussen.

 

– Etter at vi mistet Didrik Fredriksen har vi sett etter en spiller med den samme energien og evnen til å komme seg inn i boksen. Det mener vi at vi har funnet i Thomas, sier Torjussen, som også kan fortelle at Nygaard var nær en overgang til Bærum før sesongen.

 

Den gang strandet en mulig avtale, fordi Nygaards jobb- og reisesituasjon ikke tillot en overgang.

 

Nygaard har scoret 19 mål på de 41 siste kampene for FK Tønsberg i 3. divisjon.

 

– Vi tror han kommer til å være bra i 2. divisjon, og at han også har potensiale til å bli enda bedre enn nivået i divisjonen, sier treneren.

 

 

 

Overganger i Stabæk Kvinner så langt:

 

INN: Julie Stafne Gustad (Sarpsborg 08)

 

UT: Ingen.

 

– Det blir lite som skjer her. Vi jobbet med noen spillere, og prøvde ulike ting, men det skjer ikke noe her før vinduet stenger, sier Stabæk-trener Vanja Stefanovic til Budstikka.

 

– Hva tenker du om den troppen som skal forsøke å øke poengfangsten i høst?

 

– Jeg hadde ikke store forventinger om spillere inn, økonomien er ganske "tight". Det gjelder å fokusere på dem vi har. Julie (Stafne Gustad) har kommet inn fra 2. divisjon, men vi har ikke signert spillere som går rett inn i førsteelleveren. Får vi mange skader og suspensjoner, kommer vi til å slite litt, men jeg håper vi skal unngå dette, sier hun.

 

 

 

Overganger i ØHIL Kvinner så langt:

 

INN: Ingen.

 

UT: Ingen.

 

– Vi har én mulig låneavtale inn, som kan komme i havn før kvelden. Ellers har vi ingen planer om å gjøre endringer. Vi tror at troppen er god nok for å nå målet vårt, og spillerne skal klare å nå det målet, sier sportssjef i ØHIL Kvinner, Mikkel Mørch Sollie.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Tungt å innse det, men hat vi først hentet ny førstekeeper vil det være bra om Sayouba drar i sommer, enten vi får overgangssum eller ikke. Å ha eliteseriens beste reservekeeper er nok ikke førstepri i en litt tung økonomisk situasjon.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Tror han er ganske solid, jeg. Når FCK har sørget for å kunne hente ham tilbake et halvt år før låneavtalen går ut, så tilsier jo det at han ikke er langt unna å få spille der.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Nå får vi ikke inn flere, så forsvinner Mande, Tonny og kanskje Hugo, og så er vi tilbake der vi var for en måned siden...

 

Jeg er ikke like positiv som jeg var for et par dager siden, og selv da hadde jeg ikke mer enn moderat tro på at vi berger plassen.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Kommer 22.30??

På deadline sendingen deres.

 

Erik Auklend på Twitter: "Stabæks stopperjakt er over. Har ikke funnet den rette typen, Inge André Olsen har gått hjem for kvelden. Steinar Strømnes blir på Nadderud for å kjempe om en plass med Demidov/Granli/Hanche-Olsen"

Endret av Hushovd
Lenke til innlegg
Del på andre sider


Tror han er ganske solid, jeg. Når FCK har sørget for å kunne hente ham tilbake et halvt år før låneavtalen går ut, så tilsier jo det at han ikke er langt unna å få spille der.

Jeg håper jo jeg tar feil, men jeg er ikke overbevist. Han er utvilsomt et stort talent (ref tilbakekjøpsklausulen), det betyr jo ikke at han er rett spiller i den rollen for oss.
Lenke til innlegg
Del på andre sider


Hva skulle vi gjort? Kjøpt/lånt tre-fire spillere til den posisjonen, i tilfelle den vi satser på ikke er rett spiller? Vi har jo åpenbart ikke lånt inn fyren fordi han kan bli god om noen år, han er lånt inn for å ha en rolle, enten i førstelaget eller som sterk utfordrer, NÅ.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Er det lys i brakka?

Var i hvert fall lys der for 5-10 minutter siden. Kan selvfølgelig være at de jobber med de som skal ut også.

 

Jeg er uansett optimist, siden vi nå har stødigere keeper, Moussa tilbake, og presumptivt bedre alternativer også i de to andre nye, og en tilbake fra utlån, enn de som nå er på vei ut.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


 

Er det lys i brakka?

Var i hvert fall lys der for 5-10 minutter siden. Kan selvfølgelig være at de jobber med de som skal ut også.

 

Jeg er uansett optimist, siden vi nå har stødigere keeper, Moussa tilbake, og presumptivt bedre alternativer også i de to andre nye, og en tilbake fra utlån, enn de som nå er på vei ut.

 

IA Olsen sier til Eurosport at det ikke blir noe mer inn. Vært en god del på blokken i forhold til midtstopperposisjonen.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Vår beste forsterkning nå er vel nesten at ingen av de andre bunnlagene ser ut til å gjøre spesielt gode vinduer heller. At vi får igjen gutta fra skade er også klare forsterkninger.

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
 Del

Nye spillere
×
×
  • Opprett ny...