Gå til innhold

Nye spillere


knutta
 Del

Anbefalte innlegg


Akkurat nå skrev Gladlaksen:

Stabæk har flere gode spillere som garantert blir fulgt av andre klubber. Er ikke helt usannsynlig at noen forsvinner ut, dette vinduet. Da er det greit å fylle på med noen, om så blir tilfellet.

Han har masse kvaliteter, leverte godt med målpoeng og skapte rom for de andre. Samt han kjenner klubben godt og kommer antageligvis fort inn i gjengen. Derfor ville jeg vurdert han.

Godt svart!

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Brochmann var veldig av og på. Produserte masse da vi spilte godt i første halvdel av 2017, var mindre medvirkende i 2018. Usikker på årsak/virkning-forholdet der, men også skeptisk på om vi trenger ham tilbake, selv om jeg digger typen.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Det er energien han evt. tilfører da - men vi har kanskje litt samme typen spiller i Edvardsen nå. 

Det var en tabbe å slippe/jage vekk Brochmann, (stryk det som ikke passer) men jeg er usikker på om det er riktig å hente han tilbake også, alt har sin egen tid.

Det blir nok store utskiftninger det kommende vinduet også... så ting kan og vil endre seg.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Det blir garantert store utskiftninger neste sesong. UT-lista kan fort se slik ut:

Demidov (legger opp)

Strømnes (lei av å sitte på benk, går tilbake til strømmen)

Ola (signere ikke ny kontrakt, vi selger for å få litt cash)

Bohinen (selges for 10mill+ til utenlandskklubb)

Skytte, Toto, Junker (lån avsluttet )

Braaten (legger opp)

da må vi ha inn minst 8 mann, der minst halvparten må være gode nok til

å gå rett inn på 11ern

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Geelmuyden ble vel akkurat bekreftet ut.

Gyasi og Rusike neppe ønsket av klubben.

Basert på hva som er skrevet tidligere vil neppe Renå Olsen forlenge. Mauritz kunne kanskje fått en sjanse til, men med den skadehistorikken er det kanskje ikke aktuelt? Lillevik er det vel ikke noe poeng å beholde med de to unge keeperne vi har rett bak han.

Av de andre Øistein nevner, er det vel naturlig å tenke Pignatel som erstatter for Strømnes. Så er det en plass ledig etter Demidov, helst en som ligger mellom Hanche/Yaw og Pignatel. Den øvelsen er alltid vanskelig. Finne en som er god nok når han trengs, men dårlig nok til å akseptere benken på Stabæk. Alternativt må vi hente "fra topp", men stoppere som skal være hakket bedre enn det midtforsvaret vi har sett de siste kampene blir vanskelig.

Er det opplagt at Bohinen selges? Kunne kanskje tenkt meg at klubber som bør være aktuelle for han (type Nederland, ikke Molde eller Hobro) vil se han en halv sesong til og heller kjøpe i sommervinduet. Uansett ser jo Askildsen ut til å komme for fullt nå og Hugo virker å ha holdningene til å klare en vinter med kriging for plassen. Synes fortsatt ikke vi har sett Lumanza for fullt, og nesten så han også bør regnes som en forsterkning.

Om Junker drar igjen er spissplassen den vi virkelig må jobbe med. Kinoshita har jeg ikke troen på. På tide for Ola Kamara å komme hjem?

Hvis Ola og Toutouh drar må JJ sette seg ned og se på både kantroller og formasjon. Oliver kan kanskje være klar for å starte på den ene siden. Så blir det et spørsmål om JJ vil ha to vinger i 4-5-1, 4-5-1 med Kassi som innoverkant eller tilbake til en renere 4-4-2 der en hengende spiss er den nest fremste (mot dagens kant).

I 4-4-2 vil jeg tro at Kassi som venstrekant med Jeppe på overlap, og Oliver som høyrekant, kan fungere. Da er behovet for spisser enda større. Kanskje er det vår finske venn som blir en av løsningene? Basert på det vi har sett vil han passe best i en hengerolle.

 

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Blir spennende neste sesong å se hvilken konsultasjon av spisser vi har. Sikler litt bare å tenke på boli på topp med den gjengen vi har idag så målet må vel være å finne en ny boli. Tror også valencic vil være verdifull neste sesong og være partner med denne nye boli’en

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Hvor er Gyasi om dagen? Skadet, eller bare fullstendig ute i kulden? Har ikke sett ham i kamptropper på lang tid, ei heller for 2. laget.

Det spørs vel om han får forlenget kontrakten etter å ha vist så lite, men han har noen kvaliteter som gjør at Janne kan tenkes å få noe ut av ham (gitt at han er skadet nå, hvis ikke så er det vel tydelig at klubben har gitt ham opp).

Rusike synes jeg veldig synd på, og håper (kanskje litt naivt) at han kan få en sesong til på å vise hva han er god for.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


De signalene jeg har fått peker i retning av at klubben ikke ser seg tjent med å ha en spiller som tar opp en plass på utenlandskvoten, er svært skadeutsatt, og har et veldig ujevnt nivå. Så han ryker.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


3 timer siden skrev kkh94:

De signalene jeg har fått peker i retning av at klubben ikke ser seg tjent med å ha en spiller som tar opp en plass på utenlandskvoten, er svært skadeutsatt, og har et veldig ujevnt nivå. Så han ryker.

Gyasi eller Rusike, eller begge?

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Ikke noe rykte men ser at El Ghanassy er uten klubb. Kanskje han trenger litt kjærlighet igjen? Gi han noen måneder med opptrening i kjente omgivelser og la han blomstre igjen neste sesong. Skjønner at dette ikke er veldig realistisk, men herregud så gøy det hadde vært! 

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Jeg synes Ghanassy var dritbra etterhvert når han var her jeg. Ja, takk! Asante ble aldri den samme spilleren etter at han dro. Det er vel en sånn spiller Junker trenger for å få bruk for farta si. Om Junker er her neste år da. 

Lenke til innlegg
Del på andre sider


14 timer siden skrev boie:

Vi har allerede  flere sånne prosjekter i klubben nå...

Vi har vel bare Lumanza som til en viss grad er et oppussingsobjekt (Hvis vi kan kalle en spiller som er utrent men fortsatt topp 5 sentrale midtbanespillere i landet oppussing?). Boli kom vel tilbake fra Ålesund med ødelagt kne og selvtilit på bunn. Han fikk tid, kjærlighet og selvtilit. Ble vel en ok avtale det? Både i hva han leverte på banen for oss og hva vi solgte han for. Tenker El Ghanassy kan bli en lignende historie. Når det er sagt så aner jeg ikke om dette i det hele tatt er aktuelt mtp ønske og lønnsnivå. Men han har jo allerede signert for en gang tidligere så hvorfor ikke.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


23 minutter siden skrev blaasoldat:

Kunne Helland vært noe, kommer evt med vinnermentalitet og ett ønske om å slå tilbake.

 

Ser han er ute etter kampen i går og hinter til at han søker nye jaktmarker

image.thumb.png.4cb23e36164351157f4412a970d77033.png

Lenke til innlegg
Del på andre sider


En Helland som er skadefri er jo klasse. Men som hentydet over må man nesten regne med at han går halve sesongen skada. Og med vår vanligvis tynne tropp er jo det et ganske sjansespill. Vi har jo allerede Kassi som vanligvis blir skadet hver tredje kamp.  

Lenke til innlegg
Del på andre sider


11 minutter siden skrev ingo:

Har trua på Helland. Han er involvert i mange målpoeng hver eneste sesong. har fin dødballfot, godt skudd og er en type. 

Dekker du lønna Ingo? Må sikkert kjøpes ut av kontrakten også, ut 2020..

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
 Del

Nye spillere
×
×
  • Opprett ny...