Gå til innhold

Nye spillere


knutta
 Del

Anbefalte innlegg


4 timer siden skrev fyR:

Ref. sms fra klubben når fornyelsesfristen gikk ut og ble utsatt til 13.2: "I løpet av den neste måneden håper vi at dere som sitter på gjerdet nå, går fra å tvile til å tro på dette Stabæk prosjektet. Det skal vi jobbe knallhardt for...." Må si jeg venter i spenning på hva som skal skje de neste 9 dagene...

 

Hvordan jobber de «knallhardt» for det? For om dette er knallhardt er jeg redd.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Nettavisen er også kjent med at Stabæk ønsker å sikre seg den ghanesiske prøvespilleren Ernest Boahene. Forsvarsspilleren har trent med laget den siste tiden om imponert såpass Nadderud-klubben ønsker å tilby han en kontrakt.

https://www.nettavisen.no/sport/kilder-til-nettavisen-solbakken-pa-vei-til-viking/s/12-95-3424241616

 

 

Lenke til innlegg
Del på andre sider


42 minutter siden skrev StabækJR:

Nettavisen er også kjent med at Stabæk ønsker å sikre seg den ghanesiske prøvespilleren Ernest Boahene. Forsvarsspilleren har trent med laget den siste tiden om imponert såpass Nadderud-klubben ønsker å tilby han en kontrakt.

Håper da at han har vist et helt annet nivå på treningene enn hva man fikk se (evt ikke se) i treningskampen. Noen som har sett han på trening?

Lenke til innlegg
Del på andre sider


27 minutter siden skrev kuk:

Håper da at han har vist et helt annet nivå på treningene enn hva man fikk se (evt ikke se) i treningskampen. Noen som har sett han på trening?

Fått skryt av medspillere for treningene iaf.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


36 minutter siden skrev bom:

Nå MÅ vi ha en ny midtbanespiller.

Er vi i det hele tatt i nærheten av å signere noen?

Kanskje vi i dagens situasjon skulle satse på en, eller muligens to svenske veteraner på midtbanen et par år. Noen som kan styre midtbanen, som også scorer mål med ujevne mellomrom. Sjekk ut Christer Gustafsson og Albert Ejupi. Regner med at begge disse spillerne ville hevet laget vesentlig fra dagens nivå.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Det er så fryktelig trist at vi aldri klarer å sette en stall tidlig nok til å spille inn ett system. Jeg syns aldri stallen har sett stusseligere ut enn nå- og vi er i februar. Er det 15-16 åringer og noen lykke-signeringer fra Afrika som skal bringe oss rett opp i Eliteserien igjen? 

Lenke til innlegg
Del på andre sider


1 time siden skrev Stephanois_:

Utrolig merkelig strategi å gå ut offentlig med navn på spillere man jakter

Ja den skjønner ikke jeg heller - med mindre man er enig med spilleren og vil sette press på klubben - men fortsatt ikke så snart.

Kan ha vært hybris også at man trodde det var nærmere forestående enn det i realiteten var.

Jeg tviler på at Næss blir stabækspiller i dette vinduet, men man håper jo.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


1 time siden skrev odd:

Kanskje vi en gang for alle. Skulle stoppet kjeften på Ingebrigt. På Ingebrigt. Neeeee-ei!

 

 

 

Bjarmann ga jo lov vel vitende om at at i hvert fall budstikka, men også andre medier er innom forumet i ny og ne

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Jeg håper Bjarmann har mer oversikt enn oss over hvilke konsekvenser det kan få at interessen offentliggjøres.

Og hvilke konsekvenser kan det få?

Næss visste om det. Agenten til Næss visste om det. Sarpsborg visste nok om det. 

Var tanken at Næss skulle snike seg til å skrive under for oss uten at kona hans skulle få vite om det? Hvis det var sånn at Næss heller ville flytte til Hamar eller Tromsø må vi for hans skyld håpe agenten hans har giddet å sjekke interessen fra Eliteserien på egen hånd, heller enn å vente på at Ingo skulle skrive noe på forumet vårt sånn at VG kunne fange det opp og en eller annen sportssjef skulle lese det i avisen.

(Eller kanskje hele greia er en tjeneste til Næss? Kanskje han aldri var aktuell, men at vi lekket dette for å gi han bedre forhandlingskort et annet sted?)

Lenke til innlegg
Del på andre sider


18 minutter siden skrev Tom Bruaset:

https://www.tv2.no/live/fotballborsen?feed=1208491200

 Engelskmannen Curtis Edwards er ventet til medisinsk test på Nadderud i løpet av kort tid

 

https://en.wikipedia.org/wiki/Curtis_Edwards

Spilte en del for Djurgården i 2020, i 2021 ble det bare 7 matcher i serien, noen kamper på benk og flere ikke med i kamptroppen. Usikker på om han var skadet i store deler av 2021?

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Rykten ut:

Curtis Edwards
Engelsmannen har haft det snålt om speltid och hamnat långt ned i hierarkin på innermittfältet, bakom Hampus Finndell men även Emmanuel Banda. Frågan är var han står när Elias Andersson ansluter igen efter sin lånesejour. Ryktas vilja lämna i vinter, men har också en mycket hög lön. Det kan tala för att han blir kvar ett år till. Kontraktet går ut 2022-12-31.
Ny adress: Oklart
Sannolikhet: 40 %

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Läsvärd artikel på Expressen om sympatiske Curtis. Hoppas verkligen han kan hitta en klubb med ett spel som passar han bättre till nästa år. Gillar hans karaktär och professionella inställning.

Curtis Edwards, 27, känner att han går mot ett slut i Djurgården. Mittfältaren har inte spelat en minut i allsvenskan sedan den 23 augusti i bortamötet mot Mjällby och upplever att han längre inte ingår i planerna. Den här säsongen har Edwards spelat fem matcher i serien.
– Säsongen har varit en katastrof för mig, det har inte alls gått bra, men för laget har året varit väldigt bra så här långt. Förutom en del matcher har säsongen generellt varit positiv för oss i allsvenskan, vilket är fantastiskt. Men som jag sa, på ett personligt plan har säsongen varit fruktansvärd. Jag kan inte klaga för det har gått bra för laget, säger Curtis Edwards. 
Vad har förändrats för dig anser du?
– Hampus (Finndell) har kommit in i laget och gjort det på ett fantastiskt sätt. Från början var det rätt klart att både Magnus Eriksson och Rasmus Schüller skulle spela på mittfältet, det är två killar som gör det fantastiskt på träningar och matcher, så det handlade om vem som skulle lyckas ta den tredje platsen på mittfältet. 
– Det stod mellan mig, Hampus och Emmanuel Banda. Hampus har gjort det fantastiskt i år så jag kan inte riktigt klaga. Vårt mittfält är riktigt starkt och det är bara att acceptera situationen. Det är olyckligt för mig men sådan är fotbollen, det gäller att blicka framåt bara.

Har det varit tufft mentalt?
– Nej, inte riktigt. Jag har inte funderat så mycket på det. Vi har världens bästa jobb som får spela fotboll varje dag, jag är positiv och det tror jag du får höra om du frågar lagkamraterna. Jag har inte riktigt gått runt och funderat på om det har varit tufft på ett mentalt plan.
 

Har du fått en förklaring av tränarna angående speltiden?
– Nej, inte riktigt. Kim (Bergstrand) sa att jag är en fantastiskt duktig spelare senast vi pratade med varandra och att jag borde spela varje match, men ibland går det upp och ned på träningarna, och det är något jag försöker jobba på. Men samtidigt är vårt mittfält rätt givet och även om jag var fantastisk så hade jag nog inte fått spela.
Edwards självkritisk
Samtidigt kan det vara svårt att ändra ett vinnande lag?
– Ja, men samtidigt tror jag att Hampus spelstil passar Djurgården bättre. Han är fysiskt starkare än mig och bättre med bollen. Vi har ”Mange” som gör både assist och mål för laget och både Hampus och Rasmus (Schüller) känns stabila att ha bredvid där. Båda är viktiga defensivt för laget och jag tror helt enkelt det handlar om att jag inte passar in i spelidén.
Edwards spelade 25 matcher i allsvenskan för Djurgården i fjol, varav 18 från start och gjorde tre mål samt en assist. När han värvades till laget under guldsäsongen 2019 från Östersund spelade han tolv matcher varav elva från start. Trots att han fått mycket speltid de två första säsongerna är Edwards självkritisk till sina prestationer i klubben.

Han borde fått ut mycket mer, anser han.
– Jag spelade oftast som tia när vi vann allsvenskan 2019 och jag trivdes inte fullt ut på den positionen. Trots att vi vann SM-guld så kände jag personligen att jag inte presterade. Mina prestationer har helt enkelt inte varit jättebra sedan jag kom till Djurgården.

Han fortsätter:
– Det måste jag vara ärlig med och säga. Jag gjorde mål i första matchen (mot Sirius) men förutom det har jag inte nått min fulla potential och det är mitt egna fel. Det är så det är.
Edwards understryker att det inte är några hard feelings mellan honom och tränarna.
– Dom har ett jobb att göra och viktiga beslut att fatta. Ligger laget sjua i allsvenskan så kan du kanske kräva att få chansen, men vi gör det fantastiskt bra så det går inte att klaga.
Vad säger du om din framtid?
– Jag vill spela kontinuerligt, i år har jag spelat fem av 23 matcher. Jag vill helt enkelt spela fotboll och som det ser ut just nu så ser det inte ut att bli här i Djurgården något mer. Efter säsongen får jag sätta mig med Bosse (Andersson), Kim och Tolle (Lagerlöf). Nu gäller det att fokusera på de sista sju matcherna och vara redo om jag får chansen.
 

Du trivs i allsvenskan?
– Jag älskar att vara i Sverige, Stockholm och i Djurgården. Jag är positiv och lycklig här.
Hur ser du på avslutningen i allsvenskan?
– Det är en otrolig position att befinna sig i, vi har allt i egna händer. Jag hoppas att vi lyfts av förlusten senast och att vi kan börja vinna. Vi kan gå hela vägen utan tvekan, vi har laget för att vinna SM-guld och tillsammans har vi gjort en fantastisk säsong.
Edwards tillägger:
– Just nu handlar det om att föregå med gott exempel och vara en bra lagkamrat. Jag kan inte komma in hit på morgonen och dra ner moralen, Djurgården behöver inte det i ett sånt viktigt skede av säsongen. Klubben behöver spelare som ger hundraprocent och om jag ger mitt allt så pushar jag Magnus, Rasmus och Hampus att ge sitt yttersta för laget. Dom vet att jag jobbar hårt och det gynnar dom också i konkurrenssituationen.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


48 minutter siden skrev SuperDungeonMaster:

 

AH! Highlight-filmer. De klarer alltid å bygge forventninger for høyt. Tenker tilbake til Youness Mokhtar, Youssef Toutouh m.fl.

Så la være å se på da

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Digg med litt aktivitet i favoritt-tråden! Kjenner ikke til Curtis, men det høres umiddelbart mer spennende ut enn deltidsansatte fra Midt-Norge. 
 

Synes for øvrig det er på tide å få inn et par svensker og en islending snart.

 

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
 Del

Nye spillere
×
×
  • Opprett ny...