Gå til innhold

Nye spillere


knutta
 Del

Anbefalte innlegg


4 timer siden skrev Bebe:

I utgangspunktet pleier jeg å ignorere dine forsøk på trolling her på forumet. Men hva i all verden mener du med ditt siste sleivspark?

Bjarmann har vel ikke vært tregere med å sikre spillere/fornyelser enn det vi har vært vant med. Og ikke kom med noe ræl om 2020-2021, hvor det var pandemi, er du snill. 

At vi ikke møter opp til sesongstart. Det har vel skjedd de siste par sesongene. Eller har du blitt historieløs?

Lenke til innlegg
Del på andre sider


3 timer siden skrev Latmann:

Sandberg ledig fra 1.1.2023?

Hørt han er en habil keeper :)

Hvordan er helsetilstanden hans? Har vel ikke spilt siden august. Har jo en del aldersbestemte landskamper, men er jo ingen rutinert keeper.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


12 timer siden skrev FranckTheBank:

Du mener vi var veldig gode de to foregående vårsesongene under Jönsson og Kjønø? Og det var pga god jobb fra Bjarmann på overgangsmarkedet at vi imponerte stort?

Korttidsminne? Og du sammenligner da med årene før også?

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Keepersituasjonen har sikkert vært vanskelig. Først glipper Sandberg, og så glipper Rossbach. Greit å jobbe i parallell, men rykter setter seg jo. Kanskje greit at vi er mer proffe enn Rossbach, og ikke hadde forhandlinger med andre ferdig, bare for å trekke oss?

Spissplassen har vi visst om lenge. I min naivitet satser jeg på at det betyr at lista ligger høyt. Å signere dårlige spillere kunne de sikkert gjort unna på et par dager. 

Lenke til innlegg
Del på andre sider


5 timer siden skrev FranckTheBank:

Bjarmann var der vel ikke årene før nedrykket. 

Nei men en forgjenger som absolutt aldri hadde troppen i boks. Jeg synes Bjarmann bygger tropp i motsetning til forgjengeren hvertfall !!

 

Lenke til innlegg
Del på andre sider


26 minutter siden skrev SAU:

Har han bestemt seg?

Mulig jeg (eller Nettavisen) misforsto. Var de enige, for så Rossbach bestemme seg for å vente på andre muligheter, håper jeg vi raskt strøk han fra listen og gikk videre. 

Lenke til innlegg
Del på andre sider


3 timer siden skrev Mihawk:

Ulla!

Har på følelsen ikke klubben har tro på Ulla som eliteseriekeeper. Han fikk hverken matcherfaring i OBOS eller mulighet for utlån PostNord/OBOS. 3.div er for dårlig matcharena når du har passert junioralder med god margin. Redd han blir en ny Brauti, men jeg tar gjerne feil..

Lenke til innlegg
Del på andre sider


På 3.1.2023 den 22.05 skrev rykkinn:

Noen som kunne vært aktuelle fra denne oversikten?

På Molde-listen var det en imponerende liste av spillere som har vært bedre før..

Lenke til innlegg
Del på andre sider


11 timer siden skrev Luringen:

Ikke at vi trenger stopper og han ser nok etter andre klubber først, men Kurucay er god

Vi trenger en stopper!

Eller i hvert fall kanskje.

Næss er bankers. Jeg håper vi satser på Pignatel selv om det sikkert kommer noen dårlige kamper. Så tror jeg dessverre ikke Pedersen og Wangberg holder et høyt nok nivå til å forsvare en plass som førstevalg. Veum og Hornburg skal vi nok ikke anse som mulige førstevalg ennå. Da står vi igjen med Walstad som den tredje. Er han god nok, og vil han primært være stopper eller venstreback?

Mitt lille bett: Med mindre Pedersen og/eller Wangberg forsvinner henter vi ikke flere stoppere, siden vi har (for) mange allerede. Men ideelt sett bytter jeg gjerne de to i én som holder høyere nivå og aksepterer Veim/Hornburg/Lange som backup. 

Lenke til innlegg
Del på andre sider


15 minutter siden skrev @ringo:

Keeper og 1-2 spiss(er) og så får vi se hva vi har penger til etter det... Men det er viktig at vi treffer på de signeringene... 

En sentral midtbane spiller også sammen med Haugen og Hammy, Krogstad og Patrick som back up og kjemper for plassene. Sitter ikke akkurat å gnir meg i hendene med tanke på Edwards på midtbanen borte på Aspmyra feks.

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
 Del

Nye spillere
×
×
  • Opprett ny...