Jump to content

Mediedekning


Rich
 Share

Recommended Posts

  • 2 months later...

 

Forundret over at det åpenbart ikke er en eneste annen klubb/supporter som klarer å se at det står StabækSatyren og ikke Stabæk Support, men men :)

 

 

Er vel litt uvant å måtte forholde seg til 3 ulike siter for en og samme klubb. Synes ellers Røa gjør det eneste riktige her ved å bruker ting fra andre siter til å skape nyhetssaker i en tid uten alt for mye nyheter.

Link to post
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Oooooooog Røa er i gang IGJEN!!

 

Dette begynner å bli en parodi. 4 nye spillere inn og så er vi plutselig et kjøpelag... javel.

 

Er det Siri Grønli som viser fine takter ved å fjerne alle spekulasjoner med "alltid uansett"?

 

Dette blir bra. Røa kan sippe over hva faen de vil, og det kommer de selvfølgelig også til å gjøre. Men hvem bryr seg? Møkkalag. Håper team strømmen blir nummer to, så Røa slipper europacup.

Link to post
Share on other sites


ja . . det er Siri nr. 13 :) Asker spiller fra Høyanger.

 

..hvor spiller de til?

... hele veien til Sauda. (PS: Alan er fra England, og snakker rimelig bra norsk - men han sliter litt med orddeling). Hi, Alan! How's things?

 

 

Ettersom dere har kost dere på dynamitegirls.nos gjestebok, tenkte jeg at jeg kunne ta kampen på deres hjemmebane. Er dere ukomfortable med ikke-fans på fandiskusjonsforum, må dere bare si fra. Og lytte etter lyden av glass som singler.

 

 

Nå, jeg tenkte jeg kunne oppklare hvorfor jeg og flere andre har litt problemer med Stabæks kvinnelag:

 

1. Asker

Askers økonomi er så dårlig at AIGs ledere kunne ha fått Nobelprisen i økonomi i forhold. Da de dummet seg ut for ørtende gang i 2008, hadde mange fått nok. Storlaget hadde blitt tvangsflyttet ned før 2006-sesongen, og det vitnet ikke om at de hadde lært en døyt. Så kommer dere og redder dem. Moral: dumhet lønner seg.

 

2. Stabæk

Stabæk har, på tross av mange dumme fordommer, kjempet seg opp fra ørtende divisjon til Tippeligaen uten å kjøpe seg til suksess. Sånn sett er dere en slags Askeladden, og all ære til Stabæk for det (og digg at noen andre enn RBK og VIF vinner). Kvinnelaget, derimot, dukket opp som resultat, virker det som, at Jenteløftet lovet mer oppmerksomhet til kvinnefotball. Verken Stabæk eller resten av Bæreum (bortsett fra døgnfluen Jardar på grensen til Asker) hadde noen kultur for fotball for kvinner. Never mind at dere har brukt penger på å vinne ved å kjøpe fire spillere, dere kjøpte et helt lag (Asker) for å få mer oppmerksomhet rundt Stabæk.

 

3. NFF slipper unna

Vi kan krangle til vi blir blaa i trynet om Frisk Forsikring, men egentlig er det sånn at NFF har gjort minimalt for å hjelpe kvinnefotballag (Jenteløftet - absurde banekrav = 0). Dersom Stabæk og LSK blir solskinnshistorier de første årene, kan NFF si at "det er den eneste løsningen", og dermed avskrive ethvert ansvar for å passe på rekruttering og stabilisering, noe de gladelig gjør med gutta.

 

4. Prisgitt de gode tider

Det er ørti eksempler på hva som skjer når (aldri hvis) klubber som har et etablert lag for begge kjønn gjør når de har dårlig råd. Bare spør olympisk mester Margunn Haugenes. Stabæk har allerede en økonomisk motbakke etter gulljakten i fjor - hvor lenge kan kvinnelagene håpe på at tippeligalagene (som roter bort langt større summer enn mulig for et kvinnelag) har råd til å ha et toppserielag på si?

 

 

PS: Jeg ble bedt om å lage en egen toppserietipping. Her er den:

http://kvinnefotball.blogsome.com/

 

-Andreas Kolle

Link to post
Share on other sites


Bra oppklaring. Men litt fakts i tillegg

 

Stabæk har hatt damelag i flere år. Det langsiktige målet har vært opprykk til TS. De beste spillerne har dog forsvunnet underveis til Asker og Røa. Her selv vært å sett på jenten mange år tilbake i blant annet Norway Cup. Stabæk Support har også vunnet kvinneklassen i supportercupen 6 av de senes 8 årene (ett år ble det tap i finalen da Bastionen stilte med Ullerne J17 og i 2008 deltok vi ikke). Det kaller jeg tradisjon :lol:

 

Frisk forsikring saken er meget dårlig behandlet av NFF - ingen tvil om det. Men det er da ikke Stabæks skyld. Hva skulle vi gjøre? Takke nei? Stabæk tok sjansen på å ta over Asker uten å ha økonomisk dekning for satsingen. Blant annet manglet hovedsponsor. Da takker man ikke nei når Frisk spør.

 

De "absurde" banekravene som NFF krever ligger i klubblisenskravne. Disse er vedtatt på fotballtinget og alle damelagene har stemt for at det skal innføres lisenskrav og for de kravene som ligger der nå. Burde således ikke komme som en overraskelse på noen at NFF (etter oppdrag fra medlemmene=klubbene) håndhever de kravene klubben selv har vedtatt. Om noen år komme alle klubben til å mene at innføring av lisens og kravene til anlegg var en meget viktig suksessfaktor. Se bare på TL, samme maset der og samme opplegg. Resultat - fantastisk mange nye flotte anlegg og masse mer publikum. Det er det lett å glemme når de ansatte i NFF påpeker mangler i en hverdag preget av dårlig økonomi.

 

Ellers cred for bra tabelltips. Vi viste ikke at at folk innen damefotballen tok slike ting på så blodig alvor. Vårt tabelltips er ment som tipping og moro og tidtrøyte i en lang vintersesong, men folk blir jo helt ville. Det er litt kulturforskjeller - det har vi nå fått med oss.

Edited by Rich
Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

Mediedekning
×
×
  • Create New...