Gå til innhold

De andre lagene


Rich
 Del

Anbefalte innlegg


klippe klippe glippe klippe:

 

"Røa - Kolbotn 0-4

 

En lang sesong avsluttes med et kjempeflott sølv for Dynamite Girls. En klønete avslutning på hjemmebane bør ikke komme i veien for en fantastisk innsats av nye Røa. For dette har vært en hard sesong som krones på et flott vis av en fantastisk gjeng som nok en gang har satt ekspertene på plass.

 

For nå er det offisielt sølv det blir. Etter mye om og men og dersom Stabæk taper mot Trondheims-Ørn og Saturn er i det sjuende huset, ble det klart at den lille gullsjansen er borte. Men man skal være ganske pessimistisk av natur om man henger med hodet etter det.

 

Selve kampen er lite å skrive hjem om. I møkkavær ble det enveiskjøring fra bortelagets side i 80 minutter, og bare i de siste ti minuttene ble det noe angrep fra Røas side. At disse angrepene resulterte i minimalt får så være. Kolbotn vant fortjent etter først et kaosmål av evigunge Maureen Mmadu, og deretter tre mål av Rebecca Angus; to av dem på skudd og et på retur etter en fantomredning av Caro. Vi ble rett og slett utspilt av et Kolbotn i kjempeform som var gode i alle ledd, men med en spesielt giftig Rebecca Angus. I 89 minutter var Kolbotn nærere enda et mål enn vi var redusering, men så fikk vi til slutt en straffe. Heller ikke den ble omsatt i mål, og dermed ble det 0-4.

 

Én ting er å bli slått så kraftig på banen, vi ble like kraftig slått på tribunen. Heldigvis var dette dannede publikummere, som ropte og klappet da våre jenter fikk sine høyst fortjente sølvmedaljer. Dette var Røas første sølv, og i motsetning til Kuppern's mantra, er ikke sølv nederlag. Sølv er, og bør være, langt over forventningene, og det vitner om en kjempeinnsats som alle Røa-fans kan og bør være stolte av.

 

Røa - Kolbotn 0-4

0-1 Maureen Mmadu (19)

0-2 Rebecca Angus (38)

0-3 Rebecca Angus (57)

0-4 Rebecca Angus (60)

 

Dommer: Monica Larsen

Ingen kort

 

Røas beste: Ada Finskud. På en dag hvor ingen fungerte, tok hun tak og var en konstant trussel de 26 minuttene hun spilte. Hun hadde to gode sjanser og skaffet oss straffesparket.

Kolbotns beste: Rebecca Angus. Tre mål og mange farligheter på Redcars store datter.

 

Røa (4-3-3): Caroline Knutsen - Hedda Strand Gardsjord, Siri Nordby, Gunhild Herregården, Janne Stange - Guro Knutsen Mienna (82. Karoline Rud), Marthe Braavold Johansen (64. Ada Finskud), Cathrine Rolness - Katrine Andresen, Elise Thorsnes, Kine Kvalsvik (46. Stine Andreassen)

 

Kolbotn (4-4-2): Tinja-Riikka Korpela - Cecilie Liane, Runa Vikestad, Anja Sønstevold, Andrine Hegerberg - Camilla Christensen (76. Nora Byom-Nilssen), Maureen Mmadu, Ingvild Isaksen, Ann Mari Dovland (76. Heidi Valø) - Line Smørsgård, Rebecca Angus (66. Ada Hegerberg)"

Lenke til innlegg
Del på andre sider


 

 

Menmen, DJ Smaaland tar jo tross alt mellom 20 og 25 000 for å lage helt nye sanger, så man hadde vel ikke råd til å betale for mer enn ny tekst til en eksisterende sang.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


 

 

Menmen, DJ Smaaland tar jo tross alt mellom 20 og 25 000 for å lage helt nye sanger, så man hadde vel ikke råd til å betale for mer enn ny tekst til en eksisterende sang.

 

Han tenkte vel såpass langt som at svært få Røa-supportere har hørt en eneste russelåt ...

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Artig å se at Røa satser stort på offensive spillere. Glemmer de at de har sluppet inn 31 mål i år, mot våre 8?

Gleder meg til neste år.

 

Så får de vel også en Marit Fiane Christensen på retur også. Hun er jo ikke akkurat superdritt.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Ingen bombe, snarere helt forventet. Hva skjer med spillerne til Donn? Nå besto jo troppen av veldig mange utlendinger, og de forsvinner vel de fleste sikkert tilbake der de kom fra (ikke ment så stygt som den kan virke), men det er kanskje et par som kan være interessante for de andre toppserieklubbene? Ser vel ikke helt at noen derfra passer inn ho oss.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Blant de utenlandske spillerne forventer jeg at de fleste drar tilbake til USA. Litt usikker på Vanja Stefanovic. Vet også at Amazon har siklet på noen av de spillerne, så det kan hende at noen går dit. Det gjelder forsåvidt også hjemlige. Det kan bety at Amazon tar store steg, ettersom de da har et stabilt godt lag. De har jo faktisk tatt en haug med poeng i forhold til tidligere antakelser.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Thomas, du har en jobb å gjøre. Du har telefonnummeret til Lene Mykjåland?

Lene har mast lenge, men nå har også Marta meldt seg på i kampen om å få være med i SFK.

Et jævlig mas dette her... :P

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Kolbotns Rebecca Angus (hun som puttet tre mot Røa) flytter til Sverige for å spille for Jitex. Skulle tro det ville svekke laget, men har jo inntrykk av at for hver god spiller som forlater den klubben blir man et hakk bedre. :rolleyes:

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Trist at Trondheims/Ørn ikke klarer å by på noe som kan ligne motstand en gang. Tipper kvinnefotballen fikk mange nye tilhengere etter den fantastisk spennende kampen her.

 

Edit: og jeg ser ingen som helst grunn til å gratulere Røa - de har vunnet nok. Er det ikke fire strake i både serie og cup de har nå?

Endret av geirti
Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
 Del

De andre lagene
×
×
  • Opprett ny...