Gå til innhold

De andre lagene


Rich
 Del

Anbefalte innlegg

  • 4 uker senere...
  • 3 måneder senere...

Etter å ha sett alle lagene unntatt Lillestrøm på La Manga er vel først og fremst følelsen at det ikke er veldig klart hvilke lag som rykker ned. Amazon og Medkila overrasker positivt, mens noen av de andre skuffer. Toppen skal være Avaldsnes, Lillestrøm og Stabæk. Rimelig sikker på at de to siste er på topp tre, mens Avaldsnes kan bli alt fra 1-7/8. Noe sier meg at sprekker det først der så sprekker det, men det behøver ikke å skje.

 

Vålerenga var positive (stilte med nesten et rekruttlag i braktapet mot Lillestrøm), og er det laget som kan ta medalje om Avaldsnes sprekker.

 

Amazon og Medkila vet at de vil kjempe mot nedrykk, og det kan være en fordel. Når Arna/Bjørnar snakker om medalje blir jeg mer urolig. Det kan tyde på at man fort får en "vi er for gode til å rykke ned"-holdning, og man vet jo hvordan det kan ende. Røa vil nok alltids kjempe seg til nok poeng. Trondheims/Ørn har vel et greit lag, mens Kolbotn og Klepp nok også skal passe seg. Sandviken virket overraskende svake. Mye nye spillere kan bety at laget trenger litt tid, så spørs det om det er tid nok. Så jeg velger å sette Bergens-lagene nederst, og ser ikke bort fra at 2016 kan bli uten lag fra Hordaland i toppen på både herre og kvinnesiden. Mulig Åsane kan rykke opp? På herresiden er vel neppe Nest-Sotra gode nok.

Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • 3 uker senere...

Det viste seg det.. Bra med en brakseier etter det sure tapet mot LSK.

 

Man kunne også cashet inn rimelig bra på at Ørn snudde mot Avaldsnes. Skuffende av Nordlie og ikke klare å holde på ledelsen, men bra for oss :)

Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • 3 måneder senere...

Er det ingen grenser i Toppserien (jamfør 9 i Tippeligaen)?

 

Eller er det bare at flere av disse utlendingene går på norske kvote (3 år i landet som U-21-spiller)?

Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • 4 uker senere...

8 poeng opp med en kamp til gode. Hvis...

- Vi vinner i Avaldsnes

- Vi vinner hengekampen mot Trondheim-Ørn

- Avaldsnes taper på Lillestrøm

 

.. så har vi tatt dem igjen. Av disse er det seieren vår mot Avaldsnes som er den minst sannsynlige.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Avaldsnes har i tillegg en bortekamp mot Kolbotn til helgen. Langt fra sikkert at det blir seier mot et revansjelystent Kolbotnlag. Deretter er det vel kun Røa i nestsiste serierunde som kan bli tøffe for laget fra Karmøy. Forhåpentligvis gir Røa Avaldsnes en tøff kamp i cupen også.

Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • 1 måned senere...

http://www.vg.no/sport/fotball/kvinnefotball/tom-nordlie-er-ferdig-i-avaldsnes/a/23537743/

 

Men noen ganger må man sette andre ting i livet foran
fotball.

 

Den setningen der åpner vel for spekulasjoner for det tyder ikke på at det er en annen trenerjobb han har fått.

 

Og det kan jo være alt fra sykdom i nær familie til en eller flere misfornøyde spillere.

Endret av sexxes
Lenke til innlegg
Del på andre sider


Men hva har han gjort?

 

Her spekuleres det i en episode...

 

http://www.vg.no/sport/fotball/kvinnefotball/for-fire-dager-siden-ba-om-ro-rundt-egen-framtid-i-gaar-forlot-avaldsnes/a/23538069/

 

– Det oppsto en situasjon som gjorde det vanskelig for Avaldsnes å fortsette samarbeidet, vurderer sportsjournalisten.

 

– Kom tirsdagens nyhet overraskende på dere?

– Ja, det gjorde det. Men etterpå har jeg snakket med kilder tett på klubben, og for dem kom det ikke overraskende i det hele tatt. Det har ligget i kortene en stund, sier Grøttland.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Ellers presterte Isabell Herlovsen det kunststykket å bli utvist etter kampslutt i gårsdagens CL-kamp. Dermed ingen tur til Sveits for henne neste uke. For øvrig hadde jeg gjerne sett at flere av de norske dommerne hadde hatt guts til å gjøre det samme.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Er jo også typisk Herlovsen at hun mener det er kjempetabbe av dommeren. Knuffing med motspillere, og kaste ballen på en av dem. Høres ut som grunnlaget for utvisning er der. At Herlovsen skal ha fått støtte fra spillerne til Zürich har jeg veldig vanskelig for å tro.

Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • 2 uker senere...
  • 2 uker senere...

Lillestrøm mottar gull etter å ha tapt med fire mål hjemme. Kan jo humre litt av det, og dermed ble det faktisk Avaldsnes som scoret flest, og slapp inn minst i år! Skal nevnes at både Lillestrøm og Vålerenga stilte med reservekeeper i mål.

Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • 2 uker senere...

Hva skjer med cupfinalelagene neste år? Avaldsnes har visstnok bare to spillere med kontrakt for 2016. Det er dog spillere som Mjelde og Magnusdottir, men allikevel.

Lillestrøm skal kutte med 4 millioner, og det er vel mer enn budsjettet til de fleste andre klubber i Toppserien. Er vel klart at den islandske keeperen forsvinner, og også fire av de seks andre utlendingene står uten kontrakt for neste år. Følger man samme prinsippet i forhold til dem som keeperen skal alle disse forsvinne. De to siste med kontrakt, Van den Berg og Löfwenius har vel ikke vært de mest sentrale i år, men begge har vel muligens slitt med skader.

 

Så blir det spennende hva disse to lagene klarer å erstatte disse med. Så sånt sett er vel Stabæk pr. i dag bedre rustet foran 2016, men er vel fortsatt avhengig av å få inn en goalgetter (ønsker Thorsnes seg tilbake?) selv om Bjånesøy finner tilbake til gamle takter.

Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • 2 uker senere...
  • 2 måneder senere...

1-1 mellom Avaldsnes og Lillestrøm. Betenkt etter 1. omgang hvor Avaldsnes dominerer i starten, mens Lillestrøm tar over etter hvert. I 2. omgang styrer Lillestrøm mer, men har nok med at Avaldsnes gjør en del bytter, og det er stor forskjell i kvalitet på de som går ut og de som kommer inn. Lillestrøm må gjøre et bytte ti minutter før slutt, ellers hadde de neppe gjort det for ingen av de få utespillerne på benken holder Toppseriestandard. Skal dog sies at Berget, Herlovsen og Mykjåland var på tribunen. Begge lag virker svært sårbare for skader, og mener at vi har en bedre benk. Så får vi se om det får noe å si i løpet av sesongen.

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
 Del

De andre lagene
×
×
  • Opprett ny...