Gå til innhold

De andre lagene


Rich
 Del

Anbefalte innlegg


Urædd viste seg i 1. omgang mot Klepp som en soleklar nedrykkskandidat. Svak keeper og forsvar, men to mål av Melissa Wiik i andre sørget for 2-2, og Klepp virket også svært svake.

 

Avaldsnes slo Røa 2-0 uten å imponere, og Ryland bør nok trene litt med vekter.

 

Vår spiller med en kamp på benken i fjor, Dovland, følte tydeligvis for litt "sydenferie" og er med hos Medkila igjen etter en treningsfri vinter.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


1-1 mellom Arna/Bjørnar og Kolbotn. En relativt underholdende kamp, og Arna/Bjørnar har skaffet seg en keeper som nok vil redde noen poeng. Dog oddsen for at hun blir utvist i løpet av sesongen bør ikke være for høy. Solveig god for Kolbotn i 1. omgang, men mer anonym i 2.

Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • 1 måned senere...

Vålerenga vinner borte mot Kolbotn, og reduserer itv. topplagene fra fire til tre. Så 1. omgang, og om 2. omgang var tilsvarende var ikke seier til Vålerenga ufortjent. En bombe må det uansett sies å være.

Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • 2 måneder senere...

Hvor ble det av innlegget jeg var sikker på at jeg skrev i går?

Vel, treneren til Avaldsnes drar tilbake til Tyskland. Offisielt er det pga. familie, samt at han fått jobbtilbud der. Avaldsnes skal ha gjort sitt for å få beholde han.

 

Dog fikk jeg høre lørdag at det var stor misnøye med han og spillestilen hans. 5-4-1 på et lag som har mange offensive spillere måtte vel føre til konflikt. Tror derfor ikke Avaldsnes gjorde så mye for å beholde han, men noen ny stortrener har de ikke på plass ennå. Ikke sikkert det blir så lett neste gang etter hva som har skjedd med Nordlie og Bell.

Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • 1 måned senere...
  • 1 måned senere...

Lillestrøm har jo vært suverene de siste årene, men Mykjåland legger opp, Haavi er på vei til Boston Breakers og Herlovsen flørter visstnok vilt med en eller flere utenlandske klubber. Disse spillerne står med 45 av Lillestrøms seriemål.

 

Lillestrøm har riktignok forlenget kontrakten med noen spillere, men med exit i CL er det vel ikke usannsynlig at Spitse også forsvinner. Da står laget igjen først og frem med en knallsterk bakre firer, samt noen unge og lovende. Således lukter det mye 0-0 og 1-0 neste år. Skal dog ikke juble for tidlig for Lillestrøm kan selvsagt hente inn, men man klarer ikke å erstatte disse tre-fire spillerne med andre fra Toppserien.

 

Ellers også interessant hva som skjer i Avaldsnes. De fleste spillerne er vel på utgående kontrakter, og spennende hva som skjer med utlendingene. Dog begge klubber kan jo friste med CL også neste sesong. Det kan ikke vi :(

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Kolbotn tapte i dag.

 

Da har vi 4 poeng og ni mål ned med to kamper igjen. Det eneste som gjør at det er spennende fortsatt, er selvfølgelig at de to kampene våre er mot Avaldsnes og LSKKFK. Men selv om vi skulle tape begge de to, så tar vi bronsen om Kolbotn avgir poeng i en av sine to gjenværende kamper. Jeg er i ferd med å få trua.

Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • 1 måned senere...

Medkila vinner 6-3 sammenlagt over Lyn. Etter 4-3 i Harstad var det en viss spenning til dages kamp på Kringsjå, men Medkila to mål foran etter 30 minutter. Hadde deretter full kontroll, selv om Lyn prøvde litt det første kvarteret av 2. omgang. Dog kunne man skjønne hvorfor Medkila havnet der man havnet. Skal nok få slite neste år også.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Pest eller kolera. Synes pest virker verst, så da blir det Lillestrøm. Samtidig føles det ganske om Røa kan gå rundt å skryte av at de er det eneste norske laget som har slått Lillestrøm i år.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Sandvei og Skammelsrud Lund i Lillestrøm legger begge opp. Dermed er også halvparten av forsvarsfireren borte. På en måte jubler jeg over at Lillestrøm svekkes ytterligere. Samtidig synes jeg det er bekymringsfullt når to landslagsspillere i 20-årene legger opp. Begge hadde vært høyaktuelle for EM-troppen neste år.

 

Med tanke på merittlisten til Lillestrøm de siste årene er dog fullt mulig at de fortsatt kan trekke til seg mange av de beste spillerne fra de andre klubbene. Men foreløbig ser serien neste år ut til å kunne bli mye mer spennende, og for vår egen del føler jeg at vi kan bli alt fra nummer 1-12 slik det ser an nå.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


LSK og landslagsspillerne Marita Skammelsrud Lund (27) og Marit Sandvei (29) Legger opp med umiddelbar virkning. Begge var tatt ut til kommende landslagskamp mot Tyskland.

Fikk de ikke forlenget med LSK eller vesentlig lavere lønn der?

http://www.vg.no/sport/kvinnefotball/var-tatt-ut-til-landskamp-legger-opp-umiddelbart/a/23852609/

 

Utrolig trist når spillere som ville vært med på landslaget enda noen år legger opp før de blir 30. For de fleste skyldes det økonomi, hadde de kunnet spille fotball på heltid så hadde de kanskje fortsatt, i dag er desverre det å være fotballspiller kunn en hobby de tjener litt lommepenger på. Hos oss har jo Ida Enget lagt opp alt for tidlig.

Vi får håppe den såkalte satsingen på kvinnefotball medfører større intekter til klubbene noe som gir mulighet for høyere lønn til alle spillere.

Selv om det er possitivt for oss, at LSK mister lanslagsspillere, så ser jeg ikke positivt på utviklingen.

Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • 1 måned senere...

Vålerenga ser ut til å få styrket laget. Har skaffet seg Teigen Allen fra Australia. En spiller jeg kunne tenkt meg, men regnet som uoppnåelig. Hvorfor hun velger et av lagene som sliter i bunnen kan man jo lure på.

Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • 1 måned senere...

Ryktene skal ha det til at Isabell Herlovsen kanskje muligens er på vei til en kinesisk klubb. Intill noe mer konkret kommer opp kan dette være en overgang som har oppstått i hennes fars hode.

 

Hva ble det med den kjempesigneringen Vålerenga skulle offentliggjøre mandag?

Endret av sexxes
Lenke til innlegg
Del på andre sider


Hva ble det med den kjempesigneringen Vålerenga skulle offentliggjøre mandag?

Vi får håpe den kommer, for det de presterte i treningskampen mot oss på fredag, var ikke mye å skryte av. De trenger nok mer forsterkninger enn de 2 utenlandske som er signert men ikke har kommet enda.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Vålerenga har vel signert fem utlendinger, og var vel bare en av dem som spile mot oss. Den australske spilleren skal vel spille finale i hjemlandet på søndag før hun kommer. En rutinert dansk landslagsspiller har de også fått. De to amerikanerne vet jeg mindre om, men den ene av dem var rimelig fast på Boston Breakers ifjor. Så for min del ønsker jeg ingen flere toppsigneringer.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Bekreftet at Herlovsen drar til Kina. Overgangssummen skal være på over femhundretusen. Gir jo Lillestrøm mulighet til å kunne skaffe seg en kvalitetsspiller eller to. Bare slik at vi ikke jubler for høyt nå. Greide jo uavgjort mot Avaldsnes i går uten Herlovsen.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Keeper, som kommer fra Portland Thorns. Vært kåret til beste målvakt i den amerikanske serien. Imponerende, men har visstnok ingen landskamper. Har ellers spilt i Argentina, Australia og Kypros. Første (og eneste?) målvakt til å score mål i serien i USA.

 

Hårfrisyren hun har under kampene er helt forferdelig. Bedre frisyre utenfor banen:)

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
 Del

De andre lagene
×
×
  • Opprett ny...