Gå til innhold

Mediedekning


$uperTerje
 Del

Anbefalte innlegg


Dette kan vel neppe kalles mediedekning, men så akkurat at supporterene til Newcastle United har en avstemning på sitt forum om hvilket lag de skal følge, som en bigeskjeft i protest mot eieren. Det virker som det er ganske tilfeldige lag som er slengt inn på lista og eneste lag fra Skandinavia er Stabæk, som per nå har 2% av stemmene. I utgangspunktet er jo dette ganske uinteressant, men skulle Stabæk hevde seg i avstemningen kan jo dette generere ganske enorm medieinteresse og nettrafikk. Verdt et forsøk?

 

http://www.newcastle-online.org/nufcforum/index.php/topic,95407.0.html

 

Er mildt sagt ikke helt kjent med Newcastle, hvilket nummer har den mest berømte trøya?

 

Edit: det var nummer 9, som jeg gjetta, hadde feil på annet kontrollspørsmål...

Endret av geirti
Lenke til innlegg
Del på andre sider


Stabæk på 3. plass. Hvis halvparten av de som leser denne tråden nå stemmer er vi på 2. plass. Og hvis alle som har lest den i dag stemmer leder nok Stabæk med minst dobbelt så mange poeng som Gateshead.

 

Stem!

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Ville antatt at den beste måten ville vært å ikke poste masse propaganda før Stabæk ledet avstemningen, gjorde det kanskje litt for åpenlyst hva som holdt på å skje. :P

Å ha stemt de til topps, for så å ha begynt å poste hint til at man må sjekke ut Stabæk hadde nok vært veien å gått. ;)

Lenke til innlegg
Del på andre sider


 

Hvem hadde vel trodd vi ville lære amerikanerne Æ før vi gjorde det med Europa?

 

 

jeg synes vi også skal få æren for å lære dem Ø , her i anledning at den rare bokstaven dukket opp i navnet på laget vi slo.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


TV2 hadde et innslag på sportsnyhetene om Bob. Han ser hver kamp 15-20 ganger (!!), og sier at det ikke er noe vits i å høre på tabelltippingen siden folk ikke ser dem på trening og vet hvor motiverte og trente de er. Ser ikke ut som det ligger ute som eget klipp ennå, men et interessant bilde fra reportasjen er denne oversikten over laget: Screenshot%202014-05-21%2020.08.44.png

 

EDIT: får visst ikke bildet til å vises, men der ut som dette var utgangspunktet for startoppstillingen og en ting som var interessant var at Morten var det eneste alternativet i 10-er rollen, mens på høyrekant lar han Mike, Luc, Emil og Craig konkurrere.. På venstre var kun Boli og Stian aktuell.

Endret av duckster
Lenke til innlegg
Del på andre sider


Kult for Chixa at de fikk profilering i 2 mot 1! Konspirasjonsteoretikeren i meg hvisker at det var mindre hederlige grunner som gjorde at TV2 valgte å ikke ta en spiller fra Stabæks herrelag, men jeg lar tvilen komme rasshølene til gode og velger heller å glede meg på Elises og damelagets vegne!

Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • 1 måned senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
 Del

Mediedekning
×
×
  • Opprett ny...