Gå til innhold

Mediedekning


$uperTerje
 Del

Anbefalte innlegg


Interessant å sjekke lønna til de som har kommet til oss fra RBK, Molde og Brann. Jeg antar at det bildet vil se helt annerledes ut for årets inntekter.

Og når de melder flytting fra distriktsnorge, må de vel også forholde seg til helt andre skattesatser?

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Alltid morsomt å lese ekspertenes tabelltips i ettertid:

http://www.vg.no/sport/fotball/aalesund/ekspertene-gull-til-rosenborg-stabaek-rykker-ned/a/10138621/

 

VG har foreløpeig en riktig med Molde på topp, TV2 har 2 riktige(VIF og B/G) ellers har Dagbladet, NRK og Afteposten ingen inne akkurat nå.

 

"Fortapte Stabæk

 

I bunnen mener ekspertene at nyopprykkede Stabæk er sjansløse."

 

Morsomt med etterpåklokskap!

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Slår du sammen tipsene deres, får du denne tabellen:

1. RBK (de er 17 poeng unna denne plassen før denne runden)

2. Molde (13)

3. Godset (4)

4. Viking (12)

5. Brann (17)

6. FKH (12)

7.-9. Odd (18), VIF (5) og AaFK (5)

10.-12. Start (2), Glimt (0) og LSK (8)

13.-14. Sandnes (6) og SIL (0)

15. Sarpsborg (10)

16. Stabæk (16)

 

Halvparten av lagene er 10 poeng eller mer unna den plasseringen de ble spådd å lande på. Det er ganske mange drøye bom. Rosenborg, Brann, Odd og Stabæk er de fire største bommene, de ligger i snitt 17 poeng(!) unna sin "ekspertspådde" plassering. Jeg skal ikke kommentere treffsikkerheten utover at jeg nøyer meg med å sette "ekspert" i hermetegn.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Hepp,

 

Det er vel en grunn til at det kalles tips også :)

 

TL er notorisk ustabilt, praksisen med å stenge overgangsvinduet etter seriestart hjelper ikke akkurat det heller. Men man må nesten analysere tipsene ut fra den informasjonen som forelå på analysetidspunktet, alt annet blir feil.

 

@ringo

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Til å være tips for en såpass ustabil liga som TL, så er det overraskende stor likhet mellom tipsene. Alle fem har Viking på fjerde. Aller fem har AaFK på åttende. Alle fem har STB på sekstende. Alle har RBK, Molde og Godset topp 3. Fire har Sarp på femtende, og et tips har dem på 14. Og så videre. Reelle "eksperter" burde vel ha større grad av "overraskende" tips for en slik liga? Ingen tippet at Haugesund skulle slite, ingen tippet at Stabæk kunne klare seg rimelig greit, ingen tippet at Odd skulle ha en kanonsesong.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Ja, jeg merket det samme da jeg la sammen tipsene på starten av sesongen (har en Excel-fil for dette, og ganske mye annet). Tror aldri jeg har sett en så uniform gruppe med tips. Den mest markante uenigheten virket å være hvilket lag som ble tippet som seriemestere.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Hepp,

 

Slik er det vel vanligvis?

 

Det er jo der vi i satyren har funnet vår nisje, vi har stort sett alltid våget å bryte normen. Vi bommer nok vel så mye som vi treffer vi også, men det er treffene folk flest husker. Rart det der :)

 

@ringo

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Herregud for noe rall. Uskyldige folk som har vært anklaget for ting de ikke har gjort skal man dra opp igjen, men en trener som misbruker unge talenter, ser man ikke behov for å nevne. Sportsjournalister ass...

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Budstikka deler ut biletter til Fornebulandet til søndagens kamp! Satser på fullt hus da. Kan vel sikkert dele ut gratis på bortesupport til bæringer også, kommer vel ikke mange fra haugesund som ikke har noe å spille for...

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Han Marius er flink han altså :) Men det er riktig at de fikk noen flere slow-mo-bilder av meg for å få bilder fra flere kamper. Så trenger man ikke å se trynet mitt så mye...

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Sør Arena er et rimelig sykt prosjekt, MEN det skal sies at Start aldri har hatt noen stor tradisjon for organisert tribunekultur, slik vi har hatt i Osloområdet. Det viser seg jo også på tallene de hadde i utgangspunktet - 500 mot våre 2000. Det har vært fullt på Sør Arena, uten at det nødvendigvis har vært særlig mange syngende.

Endret av kkh94
Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
 Del

Mediedekning
×
×
  • Opprett ny...