Gå til innhold

Mediedekning


$uperTerje
 Del

Anbefalte innlegg


 

 

Morsom agurksak fra VG+

"Her er eliteserielagenes botsystemer"

 

STABÆK

 

Botsjef: Ahmed El Amrani (botsjef Edvart Linnebo Race utlånt til Kongsvinger)

 

Apropos El Amrani: noen som vet status på skaden hans?
Snakket med han for 2/3 uker siden og da sa han kunne rekke Tromsø, noe han ikke gjorde. Så kan vel kanskje være klar igjen til helgen.

 

 

Han var ikke på treningen i går så han er nok ikke klar enda.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


 

 

 

 

Morsom agurksak fra VG+

"Her er eliteserielagenes botsystemer"

 

STABÆK

 

Botsjef: Ahmed El Amrani (botsjef Edvart Linnebo Race utlånt til Kongsvinger)

 

Apropos El Amrani: noen som vet status på skaden hans?
Snakket med han for 2/3 uker siden og da sa han kunne rekke Tromsø, noe han ikke gjorde. Så kan vel kanskje være klar igjen til helgen.

Han var ikke på treningen i går så han er nok ikke klar enda.

Snakket med han etter treningen i går, han har slått opp skaden og viste ikke hvor lang tid han var ute.

Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • 2 uker senere...
  • 4 uker senere...

" Vi registrerer at det er mer opplagt å bruke toaletter i møblerte hjem i Bærum, i motsetning til på Romerike der man gjerne kan tisse litt overalt uten at det gjør noe fra eller til, sier styrelederen i supporterklubben, Bjørnar Posse Sandboe."

 

Helt nydelig Posse, rett og slett nydelig.

 

http://www.tv2.no/sport/9186813/

Vi kan også takke TV 2s Helene Husvik, tidligere styremedlem i $$ for at det ble sak.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Muligens feil tråd, men noen med VG+ som gidder legge ut?

 

http://pluss.vg.no/2017/06/16/2833/2833_24073865

 

Riktig tråd, Ohi er nemlig på listen!

 

 

Eliteserien:

Her er årets lag – så langt

 

 

VGs fotballeksperter har tatt for seg de tolv første serierundene og satt opp årets drømmelag.

 

 

 

AV KNUT ESPEN SVEGAARDEN OG GEIR JUVA

PUBLISERT 16.06.2017

 

 

Mye ga seg selv, noe var det litt diskusjon om – og på to-tre plasser var diskusjonen både stor og hard. VGs «lupeansvarlige» har tatt for seg de tolv første serierundene.

André Hansen er en bedre keeper enn Andreas Lie, men vi følte likevel at Lie har fortjent denne plassen etter de 12 første kampene. Han har imponert mest.

At serieleder Rosenborg bare har én mann på dette laget, det vil sikkert noen mene er merkelig. Men det er et utslag av at forventningene til trønderne er enorme, og at de faktisk ikke har vært så fantastisk gode hittil.

På spissplassene har vi kanskje dårligst samvittighet: Sarpsborgs svenskdanske duo Jonas Lindberg og Patrick Mortensen hadde fortjent en plass her, etter sine meget gode vårsesonger. Problemet er bare at de to beste spillerne i Eliteserien denne våren, Björn Bergmann Sigurdarson og fenomenet, toppscorer «Ohi», spiller akkurat på de plassene.

Her er årets lag – så langt:

 

ANDREAS LIE, AALESUND

12 kamper, 0 mål, 0 assists

5,33 på VG-børsen, 2 ganger på rundens lag

 

Eliteserien_fotball_2017__Stabaek___Aale

Andreas Lie, Aalesund. Foto: NTB Scanpix.

 

 

* Lie tok utfordringen og vant kampen mot Pål Vestly Heigre, noe som slett ikke var sikkert i vinter. Han har vært god, delvis spektakulær, og Lie har en redningsprosent på 79. Men nå skal det også nevnes at han har gjort tabber og feil som har ført til baklengsmål, akkurat som i fjor. Så noen suveren sesong har han ikke hatt, men god nok til å komme på vårt lag.

 

AMIN NOURI, BRANN

12 kamper, 0 mål, 1 assist

5,42 på VG-børsen, 1 gang på rundens lag

 

Eliteserien_fotball__Brann___Stromsgodse

Amin Nouri, Brann. Foto: NTB scanpix.

 

 

* Nouri, kontraktsløs etter sesongen, har sin beste sesong noen gang. Nå får vi endelig se den Nouri vi mente vi så konturene av i tenårene, den raske, tøffe og sterke backen, som ikke lar seg passere. Nouri er også blir langt bedre med ball de siste årene, og han er nå på det nivået han kanskje burde vært allerede for noen år siden. Han har en del av æren for Branns solide sesong.

 

TORE REGINIUSSEN, ROSENBORG

11+1 kamper, 0 mål, 0 assists

6,00 på VG-børsen, 3 ganger på rundens lag

 

Eliteserien_fotball_2017__Stabaek___Rose

Tore Reginiussen, Rosenborg. Foto: NTB scanpix.

 

 

* Noen avskrev Reginiussen allerede for noen år siden, kanskje på grunn av en stigning i antall skader med årene. Men nå går det motsatt vei. Reginiussen har sin beste sesong på noen år, styrer RBK-forsvaret, rydder unna, starter angrep – og er farlig på dødballer. At han er i landslagstroppen nå, det er helt fortjent. Kanskje har han mistet litt fart, men det tar han igjen på klokskap.

 

SIGURD ROSTED, SARPSBORG 08

11 kamper, 3 mål, 0 assists

5,36 på VG-børsen, 2 ganger på rundens lag

 

Eliteserien_fotball_2017__Sarpsborg___Va

Sigurd Rosted, Sarpsborg 08. Foto: NTB scanpix.

 

 

* Har hatt en meget god sesong så langt, og var i landslagsdiskusjonen denne gangen. Rosted spiller med en miks av klokskap, god fart (når det trengs) og er trygg med ballen. Hodespillet er også solid. Så langt er det blitt tre mål. Falt litt av etter en utvisning, men har løftet seg igjen i de siste kampene, og 22 år gammel er han utvilsomt den mest spennende, norske stopperen i sin aldersgruppe.

 

RUBEN KRISTIANSEN, BRANN

12 kamper, 1 mål, 0 assists

5,33 på VG-børsen, 1 gang på rundens lag

 

Eliteserien_fotball_2017__Sogndal_Brann_

Ruben Kristiansen, Brann. Foto: NTB scanpix.

 

 

* Litt som kollegaen på andre backen, Nouri, så har Ruben Kristiansen spilt seg bedre og bedre under tiden i Brann. Kanskje ble det for mange klubbskifter (TIL, VIF, Brann) en periode, men nå ser vi den slepne, tekniske, men også solide backen med den gode venstrefoten. Har vært viktig for Branns solide spill denne våren, og bør være i landslagsdiskusjonen hvis dette fortsetter.

 

DANIEL BRAATEN, BRANN

10 kamper, 2 mål, 3 assists

5,80 på VG-børsen, 3 ganger på rundens lag

 

Eliteserien_fotball_2017__Sogndal_Brann_

Daniel Braaten, Brann. Foto: NTB scanpix.

 

 

* Du skal aldri avskrive Braaten. Han er lei av å høre om «av-og-på-knappen», naturlig nok, men det er litt sånn enten eller med Braaten, og denne våren har det vært klart mest «på», der han ser ut til å trives bedre enn på mange år i karrieren. Braaten får lov å bruke fysikken som kantspiller i Brann, og den fysiske stilen passer ham bra. Lagkameratene nyter godt av fysikken hans.

 

FREDRIK HAUGEN, BRANN

12 kamper, 3 mål, 4 assists

5,83 på VG-børsen, 4 ganger på rundens lag

 

Eliteserien_fotball_2017__Sogndal_Brann_

Fredrik Haugen, Brann. Foto: NTB scanpix.

 

 

* Haugen var talentet som Brann trodde de hadde sett noe stort i. Så stoppet det litt. Men gradvis har de som så «noe» i Haugen, fått rett. Kanskje fordi han har forstått at dagens midtbanespillere må være «toveisspillere», kanskje er han bare blitt tryggere med alderen. Sannheten er i hvert fall at Fredrik Haugen har sin beste sesong, og han bør være i landslagsbildet.

 

BABACAR SARR, MOLDE

8 kamper, 0 mål, 0 assists

5,75 på VG-børsen, 2 ganger på rundens lag

 

Eliteserien_fotball_2017__Odd_Molde__1_2

Babacar Sarr, Molde. Foto: NTB scanpix.

 

 

* Enten han spiller midtstopper eller som et skjold for forsvaret på midtbanen: Babacar Sarr er kanskje Moldes viktigste spiller. Molde sliter når han ikke er på banen, det så vi før de hentet ham fra Sogndal i fjor, og vi har sett det de gangene han har vært uaktuell denne sesongen. Sarr er en fysisk spiller, men også en klok en. Han binder forsvar med angrep og er bedre med ball enn folk tror.

 

ANDERS TRONDSEN, SARPSBORG 08

12 kamper, 2 mål, 4 assists

5,83 på VG-børsen, 4 ganger på rundens lag

 

Eliteserien_fotball_2017__Sarpsborg___Va

Anders Trondsen, Sarpsborg 08. Foto: NTB scanpix.

 

 

* Åpnet sesongen best av alle i Eliteserien, og serverte målgivende og scoringer etter tur. Så stoppet det litt, men fortsatt er Trondsen en av ligaens beste spillere. Han har egentlig alt – inkludert fart (det ser bare ikke sånn ut), og han kan brukes i mange posisjoner. Vi setter ham ikke sentralt, der han selv mener han er best. Venstrefoten hans er det klasse over, og fysisk er han meget bra.

 

BJÖRN BERGMANN SIGURDARSON, MOLDE

11+1 kamper, 5 mål, 2 assists

5,91 på VG-børsen, 4 ganger på rundens lag

 

arets_bergmann.jpg

Björn Bergmann Sigurdarson, Molde. Foto: BJØRN S. DELEBEKK, VG.

 

 

* Kanskje Eliteseriens beste spiller, i hvert fall den mest komplette. Islendingen har fått noe av karrieren satt på vent på grunn av en lang skadehistorie. Og det er kanskje grunnen til at han fortsatt spiller i Norge. På sitt beste holder Sigurdarson internasjonal klasse. Han er like god som tilrettelegger og som avslutter, har en voldsom fysikk, er god med ball og han gjør medspillerne gode.

 

OHI OMOIJUANFO, STABÆK

12 kamper, 9 mål, 0 assists

5,58 på VG-børsen, 2 ganger på rundens lag

 

Eliteserien_fotball_2017__Stabaek___Sarp

Ohi Omoijuanfo, Stabæk. Foto: NTB scanpix.

 

 

* Toppscorer. Var det noen som så den komme? I hvert fall ikke mange, der «Ohi» er en spiller vi har hørt om i mange år, uten at han har klart å slå helt gjennom. Nå har han gjort det, og landslagsplassen var fullt fortjent. Han har vært skarp hele sesongen, satt inn tre mål i to kamper og vært ligaens farligste og mest interessante spiss. Spørsmålet er om han klarer å følge opp.

 

VG_Arets_lag.jpg

ELITESERIENS DRØMMELAG: VGs «lupeansvarlige» har kåret årets lag – så langt i år.

Endret av Jan Fredrik
Lenke til innlegg
Del på andre sider


Fordi han ikke vil risikere helsa til alle brukerne av banene våre ved å ukritisk kaste seg på en idé lokalpolitikerne plutselig slengte ut av seg? Miljøvennlighet er vel og bra, men det må være lov å ta gjennomtenkte beslutninger, uten at man blir kalt 'lite fremtidsrettet'.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Tunvold sier det eneste rette. Å gå bort fra gummigranulat uten et velprøvd alternativ er naiv symbolpolitikk. Å si at han ikke er fremtidsrettet pga dette er skivebom.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Tunvold sier det eneste rette. Å gå bort fra gummigranulat uten et velprøvd alternativ er naiv symbolpolitikk. Å si at han ikke er fremtidsrettet pga dette er skivebom.

Vi har dessverre ikke noe valg. Det finnes ingen metoder for å fjerne mikroplast fra naturen.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


 

– Det som har vært vår kritikk er at ingen av idrettslagene visste om dette før det ble fremlagt på møtet torsdag, sier Tunold

 

 

Jeg føler dette er et godt poeng for hvorfor dette ikke ble vedtatt sist torsdag. Skal man utforme retningslinjer for fremtiden bør man ta velinformerte avgjørelser der partene ikke havner bakpå, også om intensjonen bak forslaget er god. Nå vil sikkert kommunen og klubbene kommunisere tett om dette frem til neste mulighet til høsten. I mellomtiden har vi alle resirkulert plastavfall og lagt engangsgriller helt inn i containerne som er satt ut, flinke og miljøbevisste som vi er.

Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • 2 uker senere...

 

Herligheten! Er vel heller mange andre som hadde fortjent erstatning for den belastningen det har vært å ha hatt med han å gjøre.

"Trøsten" her får være at det sjelden er store beløp man får ved denne typen urettmessig straffeforfølgelse.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


En annen trøst får være at denne fyren må leve med seg selv resten av livet. Det er ille nok. Han kan kanskje omgås en annen udugelig tidligere Stabækansatt også, og det gjør det ikke akkurat bedre. Farvel og "takk" for alt, din parasitt.

Endret av geirti
Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
 Del

Mediedekning
×
×
  • Opprett ny...