Gå til innhold

Mediedekning


$uperTerje
 Del

Anbefalte innlegg


Jeg så ikke veldig mange Leicester-kamper, men av det jeg så er jeg helt uenig i at det var gørr kjedelig. Spillere som løper mye og jobber iherdig for hverandre, raske og effektive angrep og solid forsvarsspill.

Leicester spilte ikke drittfotball - helt enig med deg

Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • 2 uker senere...

 

Stabæk har fått en klubbjournalist som skal jobbe på frivillig basis.

Hva er vedkommendes navn?
Det vet jeg ikke men tror de sa han hadde jobbet i Fædrelandsvennen. Han hadde ringt til flere klubber og Stabæk sa selvfølgelig ja. Endret av SAU
Lenke til innlegg
Del på andre sider


Kanskje litt marginale medier, men Jørgen Tjærnås (sønn av Lars) har lagd en liste over de 100 beste utlendingene som har spilt i Eliteserien. 14 av 100, inkl. alle de tre på pallen, har vært i Stabæk: https://www.nordicbet.com/no/blogg/fotball/eliteserien/100besteutlendinger-plass-5-1

 

6 av topp 10 (7 om vi regner Annan) fra Stabæk. Overlegent! Tjærnås er vel Hønefoss-supporter så vidt jeg husker, så han har ikke blaa briller heller. Hadde VG eller andre tabloider laget en lignende artikkel, så hadde vi vel kun hatt med Alan og Nannskog.

Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • 3 uker senere...

Dokumentar Utgaver

Spillernes dom:

Eliteseriens verste garderobe

Den er trang og gammel, toalettet mangler lys, dusjene er dårlige og luften det samme. Én eliteseriegarderobe får det glatte lag, men det er bred uenighet om hvilke lag som har den beste og verste fansen. Her er dommen fra 16 eliteserieprofiler.

AV EVEN BRAASTAD

PUBLISERT 17.08.2017

Her tipper jeg at de fleste sier Åråsen?

 

Det er Lillestrøms toppscorer, Erling Knudtzons, respons da VG spør om hvilken bortegarderobe i Eliteserien som har de dårligste fasilitetene.

 

Og Lillestrøm-spilleren har helt rett.

 

FAKTA

Eliteserieprofilene svarer:

 

VG har stilt 16 profiler fra Eliteserien en fra hvert lag åtte spørsmål om motspillere, fans og sesongen som kommer.

 

Del 1: Eliteseriespillernes dom: Disse rykker ned

 

Del 2: Han er Eliteseriens «grisespiller»

 

Men hva gjør Lillestrøms garderobe så soleklart dårligst av samtlige i Eliteserien? Og hvilke fans er seriens beste, og hvem gir minst lyd fra seg?

 

Alt får du svaret på i denne saken.

 

HVILKEN BORTEGARDEROBE ER DÅRLIGST I ELITESERIEN?

STEFFEN HAGEN, ODD

 

Jeg synes egentlig det er stort sett bra nivå nå. Vi har ikke spilt borte mot Kristiansund ennå, så vi får se hvordan den er. Men jo, Lillestrøm må jeg si. Den er nok dårligst. Det er bare én do der, og man får ikke lukket døren engang, for det er jo ikke lys inne på den ene doen de har.

 

ANDREAS HANCHE-OLSEN, STABÆK

 

Åråsen er ikke noe særlig til garderobe, altså. Først og fremst fryktelig trang.

 

SIGURD ROSTED, SARPSBORG 08

 

Det er stort sett ganske mye bra, men om jeg må velge blir det jo Lillestrøm sin.

 

BJØRN HELGE RIISE, AALESUND

 

Lillestrøm. Altså, den er så liten, den er gammel og det er så vidt litt varmt vann i dusjen. Den er vel ikke akkurat laget for at motstanderne skal ha det godt. Hjemmegarderoben til Lillestrøm er litt bedre enn bortegarderoben, den er i hvert fall litt større. Bortegarderoben er jo en fjerdedel av den.

 

KJETIL WÆHLER, SOGNDAL

 

Det har etter hvert begynt å bli ganske bra standard over alt. Så det er ikke så enkelt, men Lillestrøm sin er trang og kjedelig.

 

MAGNAR ØDEGAARD, TROMSØ

 

Det første som slår meg er Åråsen. Den er fæl. Den er gammel, det er fryktelig varmt der og dårlig luft. Dusjene er dårlig.

 

FREDRIK PALLESEN KNUDSEN, HAUGESUND

 

Jeg har ikke spilt nok kamper til å ha vært innom alle bortegarderobene i Eliteserien ennå. Jeg synes ikke det er så stor forskjell på de vi har vært hos så langt.

 

BENJAMIN STOKKE, KRISTIANSUND

 

Det er ikke så voldsomt mye dårlig. Men Lillestrøm er nok verst. Vi har ikke møtt dem i serien, men spilte en treningskamp før sesongen der. Den var trang og trist.

 

PÅL ANDRÉ HELLAND, ROSENBORG

 

Dundalk. Nei da, i Eliteserien. Det går jo litt på hva man forventer ut ifra størrelsen på klubben og, og da må jeg si Lillestrøm. Den er forbanna trang og dusjene er dårlig.

 

Fikk du med deg? Getligaens verste garderobe

 

 

SCORER: RBKs Pål André Helland scorer 01 målet under eliteserien i fotball mellom Lillestrøm og Rosenborg på Åråsen stadion i 2014.

 

Foto: Stian Lysberg Solum

TOMMY HØILAND, VIKING

 

Der må jeg faktisk tenke litt. Nei, Lillestrøm sin. Den er så gammeldags, trang og dårlig.

 

SIVERT HELTNE NILSEN, BRANN

 

Lillestrøm har den dårligste. Den er veldig trang. Så er det bare ett toalett, og der vet jeg ikke engang om det går an å lukke døren. Den er «innafor», men hvis man må rangere, så er vel den dårligst.

 

ERLING KNUDTZON, LILLESTRØM

 

Her tipper jeg at de fleste sier Åråsen? Den er helt forferdelig altså, så jeg kan forstå det egentlig. Tidligere var Odd verst, men nå har de jo oppgradert, så den er helt ok.

 

JONATAN TOLLÅS NATION, VÅLERENGA

 

Det er jevnt over ganske bra fasiliteter. Jeg føler det er nyoppusset nesten overalt. Men jeg kan vel si Stabæk. Jeg var ikke med mot de sist, men sånn det har vært tidligere på Nadderud, så får jeg si de.

 

FREDRIK AURSNES, MOLDE

 

Det er vel Lillestrøm det. Jeg må gå for den.

 

FLAMUR KASTRATI, SANDEFJORD

 

Lillestrøm. Det kan være «mind games», altså. Det er jo piss å komme dit. Det er en trist og sliten garderobe, også er den sykt liten. Det må være den minste av alle.

 

ESPEN BUGGE PETTERSEN, STRØMSGODSET

 

Det er en knallhard konkurranse mellom Nadderud og Åråsen. De er jo gamle og forfalne. Nadderud er kanskje litt freshere. Åråsen er veldig slitt. Den har gått ut på dato.

 

Rosenborg: Angripere for 200 millioner

 

HVEM HAR DEN BESTE FANSEN BORTSETT FRA EGET LAG? OG HVEM HAR DEN ELITESERIENS DÅRLIGSTE FANS?

STEFFEN HAGEN, ODD

 

Best: Det er jo Rosenborg. De er desidert best og størst.

 

Dårligst: Ja, si det. Nei, jeg vet ikke, men sånn som å reise til Ålesund og Stavanger er jo ganske annerledes nå enn det var for noen år siden. Når man har spilt noen år, så husker man tilbake. Det er ganske glissent i forhold til før. Det er ganske mange relativt store stadioner med få tilskuere og da blir det stille.

 

ANDREAS HANCHE-OLSEN, STABÆK

 

Best: Jeg har ikke spilt på Lerkendal ennå, men regner med det er bra der. Men jeg synes det var ganske Marienlyst egentlig. Vi spilte der 16. mai og da var det ordentlig bra trykk der.

 

Dårligst: Der går jeg for Vålerenga. Rett og slett.

 

SIGURD ROSTED, SARPSBORG 08

 

Best: Klanen er best.

 

Dårligst: Sogndal er verst. Der er det fryktelig stille, altså. Ikke noe særlig stemning der.

 

BJØRN HELGE RIISE, AALESUND

 

Best: Lillestrøm uten tvil. Supporterne lager liv og røre i 90 minutter, og da jeg spilte der selv, og når jeg spiller der nå, så lager de en entusiasme og stemning som er utrolig moro. Også har du Klanen som nummer to.

 

Dårligst: Da må jeg si Viking. Der er det nesten helt dødt. Den er så stor, og det er så få som lager liv, så blir det nesten helt stille.

 

Anbefalt: Historien om Kjernen

 

 

LABER STEMNING: Steffen Ernemann på et glissent Viking stadion i mai.

 

Foto: Carina Johansen

KJETIL WÆHLER, SOGNDAL

 

Best: Jeg må si Vålerenga kanskje?

 

Dårligst: Dårligst, skal vi se, det kan vel være i Tromsø. Det er akkurat ikke noe stor stemning på Alfheim.

 

MAGNAR ØDEGAARD, TROMSØ

 

Best: Man må jo si Rosenborg. De er flest. Men hvis du tenker antall og hvem som er best, så er det Lillestrøm.

 

Dårligst: Ja, det er vel flere stadioner hvor det ikke er noe bra trøkk. Skal man nevne noen Det er bra trøkk på Lillestrøm, Vålerenga og Rosenborg, ellers midt på treet.

 

FREDRIK PALLESEN KNUDSEN, HAUGESUND

 

Best: Jeg synes faktisk det var ganske bra på Kristiansund Stadion. Det er en veldig tett og kompakt stadion og det var godt. Det var nesten fullt, og de er ferd med å skape noe bra der oppe.

 

Dårligst: Kanskje Nadderud. De har jo bare den ene siden, det er løpebane der og veldig åpent.

 

BENJAMIN STOKKE, KRISTIANSUND

 

Best: Vi spilte jo på Lerkendal nå, og Rosenborg er i egen klasse der av lagene vi har møtt. De er kjent for det også, og de har tatt seg opp betraktelig.

 

Dårligst: Stabæk-fansen hørte jeg ikke mye til. Det er jo en bane med løpebane rundt og da blir det fryktelig lang vei bort til supporterne.

 

 

GOD STEMNING: Rosenborg takker supporterne i Kjernen etter eliteseriekampen i fotball mellom Rosenborg og Brann på Lerkendal stadion denne sesongen.

 

Foto: Ole Martin Wold

PÅL ANDRÉ HELLAND, ROSENBORG

 

Best: Når Brann Stadion er full, så er det bra trøkk der. Jeg synes også Godset-fansen har vært bra. Det er ofte fullt hus på Marienlyst når vi spiller der, og da er det bra trøkk.

 

Dårligst: Supporterne til Molde. Punktum.

 

TOMMY HØILAND, VIKING

 

Best: Det må være Molde. Ja, de er best.

 

Dårligst: Vet ikke.

 

SIVERT HELTNE NILSEN, BRANN

 

Best: Hødd. Noen andre enn de? Nei, det vet jeg ikke. Hødd er best bortsett fra Brann.

 

Dårligst: Når vi reiser på bortekamp, så føles det ofte som om vi er på hjemmebane, siden supporterne våre alltid er med og er mange. Jeg tror må jeg si Tromsø, der var det ikke så mange selv om det var første seriekamp. Da føltes det i hvert fall som vi var på hjemmebane.

 

ERLING KNUDTZON, LILLESTRØM

 

Best: Den er tøff, men Rosenborg skal ha «kred» for at de fyller stadion. De skaper en trøkk og en fin ramme rundt kampene.

 

Dårligst: Det har vært en bra utvikling på Odd, det var stille der før. Det er ikke det beste trykket i Sarpsborg heller, men det er ikke noe jeg tenker på når jeg spiller kamper.

 

JONATAN TOLLÅS NATION, VÅLERENGA

 

Best: Jeg synes Brann Stadion er spesielt. Nystemten har jeg ikke noe til overs får, jeg har kun dårlige assosiasjoner med å vente i to minutter. Men jeg synes Brann-fansen er bra. Selv om RBK-supporterne er flere, synes jeg trøkket på Brann Stadion kan være vel så bra som på en full Lerkendal.

 

Dårligst: Jeg har alltid syntes at Åråsen har vært et høl. Og Kanarifansen er oppskrytt. Nå er det selvfølgelig god stemning der når vi kommer dit, men fra tiden i Ålesund husker jeg at det var den tammeste bortebanen.

 

 

BATALJONEN-ROS: Flere trekker frem Brann Stadion som et sted med svært god stemning.

 

Foto: Marit Hommedal

FREDRIK AURSNES, MOLDE

 

Best: Det er Brann.

 

Dårligst: Viking. Du får følelsen av at det er hundre stykker siden det er så stor stadion med så lite folk på tribunen.

 

FLAMUR KASTRATI, SANDEFJORD

 

Best: Det er jo Lillestrøm, der er det jævlig bra trykk. Også har du Godset. De to vil jeg si.

 

Dårligst: I år var vi i Stavanger, der var det ikke så bra stemning. Jeg sier Stavanger. Det blir dødt når det er så stor stadion, og så er det ikke fullt, da blir det spredt og ikke nok volum.

 

ESPEN BUGGE PETTERSEN, STRØMSGODSET

 

Best: Må nesten si Lerkendal, mest folk og trøkk.

 

Dårligst: Det er ganske stille i Sandefjord og Molde, men jeg sier Sandefjord. Vi har ikke møtt de der ennå i år, så de får ta det som en utfordring når vi kommer!

 

LES MER FRA VG+:

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Benjamin Stokke, Kristiansund: "Dårligst: Stabæk-fansen hørte jeg ikke mye til. Det er jo en bane med løpebane rundt og da blir det fryktelig lang vei bort til supporterne." Ja, og så hadde vi kanskje vår dårligste dag på tribunen på flere år.

 

Ellers digger jeg at Hanche svarer at Enga har Eliteseriens dårligste fans. Mulig det blir bedre på den nye stadionen deres, men det har vært mange stusselige forestillinger på tribunen på Ullevaal de siste årene. Tribunekampen vi hadde der i 2015 var veldig bra, da.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Litt off topic: Har $$ mulighet til å utnevne æresmedlemmer? I så fall burde vi vurdere det for Abelone?.

Men er hun medlem av $$? hvis ikke bør vel heller klubben gjøre det?

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Det vil koste en hundrelapp å melde henne inn i $$. Det alene tror jeg er en gest hun setter stor pris på. Og jeg tror ikke vi vil få problemer med å finne noen som vil gi bort den hundrelappen. :)

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Det vil koste en hundrelapp å melde henne inn i $$. Det alene tror jeg er en gest hun setter stor pris på. Og jeg tror ikke vi vil få problemer med å finne noen som vil gi bort den hundrelappen. :)

Selvfølgelig stiller vi opp for dette!

Lenke til innlegg
Del på andre sider


SAU: Litt av poenget med et æresmedlem er vel at de ikke skal betale? Om hun var medlem fra før eller ikke er ikke så vesentlig i denne sammenhengen.

 

Jeg har ALDRI sagt noe om betaling, hvor får dere det fra ?

Jeg kom kun med et spørsmål fordi jeg lurte.

Endret av SAU
Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
 Del

Mediedekning
×
×
  • Opprett ny...