Gå til innhold

Mediedekning


$uperTerje
 Del

Anbefalte innlegg

  • 2 uker senere...

https://www.budstikka.no/stabaek-fotball/stabaek-reiser-til-hemsedal-for-a-bygge-samhold/682729!/
 

Gutta er jo på tur til Hemsedal uten trenere osv, støttes av klubben. Står litt om internkampen, ikke spennende. 
Gutta trener godt for tiden i følge Kjønø.

Det var flere prøvespillere med i kampen, men det er trolig bare Emmanuel Kpatai som blir med videre på trening i neste uke.

– Jeg ser noe spennende i ham, sier Kjønø.

Sammy Skytte var ikke med i kampen,  Ifølge Kjønø sliter han med en kneskade.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Ser på Stabæks FB sider at det raser i kommentar feltene... senest i saken om salg av Solbakken. Så mye negativt det er rundt "evalueringen", burde man kanskje forbigå at stallen tømmes og heller vente til vi får en gladsak å skrive om? Eller er all PR god PR???

Lenke til innlegg
Del på andre sider


1 minutt siden skrev elvis:

Ser på Stabæks FB sider at det raser i kommentar feltene... senest i saken om salg av Solbakken. Så mye negativt det er rundt "evalueringen", burde man kanskje forbigå at stallen tømmes og heller vente til vi får en gladsak å skrive om? Eller er all PR god PR???

Nå er det sånn at ting skjer plutselig i fotball, man driver ikke klubb bare på følelsene til supporterne, de skriver til og med på nettsiden at det jobber godt med nye spillere inn

Lenke til innlegg
Del på andre sider


18 minutter siden skrev tobb:

Nå er det sånn at ting skjer plutselig i fotball, man driver ikke klubb bare på følelsene til supporterne, de skriver til og med på nettsiden at det jobber godt med nye spillere inn

Ok, da gleder jeg meg til poster om de nye spillerne det jobbes godt med. Håper ikke Bjarmann og Kjørnø leser kommentarene i mellomtiden.

Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • 2 uker senere...

15 minutter siden skrev odd:

Så er det slutt på tiden der Stabæk satt med både finansminister og sentralbanksjef. Fra Øystein Olsens siste årstale:

Takk til dere som har lyttet til meg i min tid i Norges Bank.

Sentralbanksjefer kommer og går. Men sentralbanken består.

Alltid. Uansett.

 

 

Rett og slett gåsehud da jeg hørte det på radioen i dag! 

Lenke til innlegg
Del på andre sider


18 timer siden skrev StabækJR:

Skulle ønske klubben kunne gi oss mer innhold i media enn bare et enkelt intervju på 2 min med ny spiller. Ser andre klubber får ut en podcast med hver nye spiller som kommer. Dette kan ikke være så vanskelig?
 

Og hva skjedde med denne YouTube-serien man var så godt igang med i høst? Her har man mulighet til å bygge profiler og vise fansen hvordan klubben er utenfor de 2x45 vi ser fra april-desember. 
Hvordan vil klubben bygge profiler hvis man aldri får hverken se/høre dem?

 

https://www.stabak.no/nyheter/er-du-var-nye-innholdsprodusent

Lenke til innlegg
Del på andre sider


21 minutter siden skrev Nr14:

Noen som har adgang og kan gi en oppdatering..

https://www.budstikka.no/fotball/lover-brak-pa-arsmote/689149!/

 

Torsdag er det årsmøte i Stabæk Fotball. Supporterne lover støy.

– Jeg mener at det har vært for mye preik og for lite handling i Stabæk Fotball i den siste tiden, sier Bjørnar Posse Sandboe. 

Han har i en årrekke vært Stabæk Supports valgte leder. Den posisjonen sa han fra seg på supporterklubbens siste årsmøte. Men han er fortsatt fansens talsmann.

Og stemmen, den kommer han til å bruke:

– Årsmøtet er der man skal si hva man mener om hvordan klubben har blitt driftet i 2021. Og jeg ønsker at man tar et oppgjør med hvordan 2021 var, sier den frittalende supporteren.

Ser man tilbake på sesongen, bør det være nok å ta tak i. Trenerskifte, elendige resultater, en spillerlogistikk som har fått mye kritikk og dertil nedrykk fra eliteserien til 1. divisjon.

Alt i alt er ikke dette uvanlige hendelser i en fotballklubb. Men etter nedrykket signaliserte Stabæk Fotball at hver stein skulle snus for å finne årsaken til misèren. Eksterne folk skulle evaluere klubben.

Uheldig

Det er her mye av årsaken til supporternes irritasjon ligger:

– For det første synes jeg det er veldig rart at styret og administrasjonen ikke skal evalueres før årsmøtet, når vi har gjort det så klart at fansen trenger informasjon for å gjenopprette tillit. Det er svært uheldig.

– Det stemmer heller ikke med hva supporterne ble fortalt på vårt årsmøte, eller hva klubben selv har fortalt på sine nettsider. Evalueringen av administrasjonen skulle vært ferdig 10. februar, da vi hadde årsmøte i Support. Nå får vi vite at den ikke engang er påbegynt, og ikke vil starte før etter klubbens årsmøte, fortsetter Posse.

– Jeg synes klubben motsetter seg involvering og gir lite rom for kritiske spørsmål, selv når de lover en åpen og ærlig evaluering. De har gjort muligheten for å være medlem i klubben nærmest usynlig i årevis, og da informasjonen om dette endelig kom på nettsidene ble det publisert under en måned før årsmøtet. Dermed er det for sent for de som ønsker stemmerett.

Benkeforslag?

– Jeg tror en liten klubb som Stabæk er mye mer tjent med at folk og supportere rundt kan ta aktivt del i klubben og involvere seg selv og kompetansen sin. Nå møter vi en ledelse som fortsatt ikke kan eller vil si hva som gikk galt i fjor, samtidig som vi skal kjøpe sesongkort.

 

– Hva kommer supporterne til å gjøre på årsmøtet?

– Jeg kan hverken avkrefte eller bekrefte om vi kommer med noen benkeforslag. Skal vi sende inn forsterkninger, må det være noen som forsterker styret.

– Jeg håper alle som kan og som bryr seg om Stabæk kommer. Det er det eneste som kan binde oss sammen, stille krav og spore til entusiasme. Jeg personlig tror ikke det er nok tillit til dagens ledelse i Stabæk Fotball, sier Bjørnar Posse Sandboe.

Forventer engasjement

Styreleder Espen Moe er ikke på valg. Han sier han forventer et litt mer engasjert årsmøte enn tidligere.

– Vi vet at det blir flere deltagere og forventer at en del kommer til å si sine meninger. Det er egentlig bra at det er mer engasjement, sier Moe og legger til at han håper det kommer gode innspill.

Han forventer ikke benkeforslag på de to styremedlemmene som er på valg.

– Det får vi eventuelt ta stilling til om det skulle bli sånn.

Moe har fått med seg at det er støy rundt klubben for tiden.

– Internt og innenfor sporten tror vi at vi har fått på plass en del ting. Det har ikke helt vist seg på fotballbanen ennå. Skal vi gjenvinne tilliten må vi levere sportslig, sier han og legger til at han er kjent med at mange mener mye – også om enkeltpersoner i klubben.

– Det er nok bare en brøkdel som kommer til meg. Jeg ser at det er en del synspunkter som går på enkeltpersoner. Når man rykker ned skjer det samme som hvis en bedrift går dårlig – det vil være mange som har meninger.

Tar tid

Da nedrykket var et faktum ble det varslet at hver stein skulle snus. I januar ble evalueringen av det sportslige apparatet gjennomført. Ifølge Stabæks nettside konkluderte den med at hovedtrener Eirik Kjønø og sportslig leder Torgeir Bjarmann har tillit. Siden har det vært stille.

Moe sier de også har kommet langt når det gjelder evalueringen av administrasjonen og at styret skal under lupen fra 10. mars.

– Alt skal være ferdig før påske. Vi skulle gjerne gjort det tidligere, samtidig har vi andre jobber og dette tar tid.

Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • 2 uker senere...

2 timer siden skrev Posse:

Jeg tar av meg hatten for Nikolai, han har stått sykt på og har mye av æren for at det har blitt så bra. 🎩

Hva med deg selv?

Lenke til innlegg
Del på andre sider


16 timer siden skrev blaasoldat:

For en film. Her leverer du igjen @Posse med flere!

Endelig en supporterlåt som ikke høres ut som en blanding av svensk danseband og DDE...Helt nydelig- for en stemme. Nei, nå ble jeg glad!

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Veldig interessant lite klipp rundt 14.30 med Gift og hvordan han tar tilbakemeldinger, hvordan piggy og azemi påpeker det samme på forskjellige måter og hvordan han tydeligvis ikke presser/løper nok. 

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
 Del

Mediedekning
×
×
  • Opprett ny...