Gå til innhold

2. Laget


Øyvind
 Del

Anbefalte innlegg



Pause nå, har hatt god kontroll jevnt over, men det er ganske sjansefattig begge veier. Bør vel fort ha et par mål til for å ikke stresse alt for mye mot slutten.

 

Kristoffer Askildsen har imponert meg, styrer midtbanen og har en veldig fin pasningsfot.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


1-1. 66. min.

2-1. 67. min. Cheng.

2-2. 73. min.

Rødt kort til Odd. 79. min.

 

2-2 slutt.

 

Vi hadde nok av sjanser til å score flere mål. Sandberg var trygg og god, og hindret blant annet en tredje scoring til Odd da en spiler var alene mot keeper rett før slutt.

Endret av Slum
Lenke til innlegg
Del på andre sider


2-2. Får ikke klarert ballen ordentlig, kommer etterhvert et innlegg og Odd-spilleren får gå opp ganske uforstyrret og scorer.

 

Vi hadde et bra trykk etter 2-1-målet og produserte et par bra sjanser, synd vi ikke klarte å sette ett til.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Odd-spiller river ned Aga, som er på vei igjennom, og får direkte rødt! Ser ut som om keeper hadde grei kontroll på det gjennomspillet, så den der er streng.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Tenker Strømnes er glad han byttet klubb...

Han har sikkert bedre lønn og kort reisevei, så hvorfor ikke?

 

IA har nok hatt like mye flaks som magic touch. Selv blind høne kan finne korn.

Endret av mbh
Lenke til innlegg
Del på andre sider


Nå har vel Strømnes også lidet av at makkeren hans ( Hanche) har hatt tidenes uflaks-sesong, og en midtbane med tenåringer som ikke hjelper. Skulle vi rykke ned vet vi hvertfall at vi har en midtstopper som skal fungere i Obos...

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Mhm,

 

Alternativt at vi overvurderer Hanches kvaliteter...

 

Jeg tror kanskje jeg hadde forsøkt Strømnes på midtbanen litt tidligere i sesongen hadde jeg vært Toni...

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Bortekamp mot Fram Larvik i kveld. Fram vant 2-1 på Nadderud i vår etter at Børkeeiet fikk to gule for munnbruk (og fikk deretter sone karantene på A-laget). Har Fram fremdeles problemer med å få elleve mann på banen? I så fall bør dette være overlegen revansje.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


På FIKS er det registrert syv spillere i lagets tropp. Om det er alt de stiller med kan det jo bli interessant, men mest sannsynlig blir vel kampen blåst av etter få minutter.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Dette skrev Fram før helgen:

 

Stabæk 2 motstander i Framparken mandag

Når seriespillet tar til igjen lørdag, ligger Raufoss på 1. plass - 3 poeng foran Fredrikstad, Elverum og Alta. Fra 2. til 7. plass skiller det bare 2 poeng. Hele øvre del av tabellen ser derfor i øyeblikket ut til å bli involvert i opprykkstriden.

Frammane befinner seg på 12. plass på tabellen – det vil si under nedrykksstreken. Det er vel ingen overdrivelse å si at hovedårsaken til dette var en ekstrem skadeliste i løpet av vårsesongen, som blant annet gjorde at Petter Belsvik de siste kampene før ferien måtte ty til nødløsninger for i det hele tatt å få stablet sammen en innbytterbenk. Det hele kulminerte som kjent med den famøse bortekampen mot Nybergsund IL Trysil

Petter har gitt seg, og Jostein og Ørjan har inntil videre tatt over treningene. 5 – 6 spillere har kommet til i løpet av ferien – blant dem gamle kjenninger som Sian Dyngeland og Sindre Lie. Rapportene fra de siste treningene bærer preg av optimisme - både på det fysiske og psykiske plan. Så får vi bare håpe dette gir seg positivt utslag også når alvoret starter igjen i Framparken mandag.

Styrkeforholdet lagene imellom kan ha endret seg i løpet av ferien, som følge av tilganger og avganger på spillere. Man skal derfor være forsiktig med å utrope favoritter i helgens kamper. Serieleder Raufoss bør imidlertid sikre seg alle poengene hjemme mot et Nybergsund IL Trysil som bare har tatt ett poeng på bortebane i år. Det bør gi frammane mulighet til å få nærkontakt med sistnevnte igjen – og også kontakt med Moss og Odd 2. Moss møter nemlig Fredriksstad borte, mens Odd 2 mandag får besøk av Grorud – som bare har ett bortetap i år.

Ellers har vi lørdag følgende kamper: Hønefoss – Alta, Mjølner – Asker og Bærum - Elverum

Stabæk 2 har tapt alle sine bortekamper hittil i år. Det kan lett føre til undervurdering, en felle vi får håpe guttene våre ikke går i. Det sier seg imidlertid selv at bare 3 poeng er godt nok for frammane mandag.
For første gang siden kampen mot Hønefoss 9. Juni (siste seier) kan frammane – forhåpentlig - stille et lag med "normal" innbytterbenk.

Kampen mandag i Framparken begynner kl.18.00. Så får vi håpe at så mange som mulig av dem som ønsker at Larvik fremdeles skal ha et lag i PostNord-ligaen, vet sin besøkelsestid! Få med deg familie og venner og bidra til at guttene våre virkelig får følelsen av å spille på hjemmebane. Minner om at barn har gratis adgang!

Kommer du?

Lenke til innlegg
Del på andre sider


1 Herman Kristian Wulff

17 Andreas Hanche-Olsen
3 Morten Renå Olsen
16 Steinar Strømnes
7 Kristoffer Askildsen
15 Emil Bohinen
10 Tonny Brochmann
6 Christopher Cheng
18 Jesper Norman Daland
11 Filip Valencic
9 Oscar Aga

 

Laget vårt.

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
 Del

2. Laget
×
×
  • Opprett ny...