Gå til innhold

2. Laget


Øyvind
 Del

Anbefalte innlegg


Vi må holde Hønefoss bak oss, og i tillegg passere to lag til. Lagene foran oss har rett under 1 poeng i snitt per kamp, så vi kan nok regne med at minst to av dem klarer 4 poeng på de siste 4 kampene. Nybergsund, som er det nederste laget har kanskje det enkleste kampprogrammet, så vi må nok ha omtrent 24 poeng for å berge plassen. Det vil si 9 poeng, altså 3 seire. Det er nok ikke særlig sannsynlig, men for å holde det minste liv i teorien om å berge plassen, er Moss nødt til å reise hjem med 0 poeng fra Nadderud på søndag.

Heldigvis har Moss svært lite å spille for.

Lenke til innlegg
Del på andre sider



Da blir det nedrykk, så får vi håpe på retur i 2020. Nivået på divisjonen skremte vel ingen i fjor (men det kan jo alltids finnes ett eller to lag som det kan være vrient å legge bak seg).

 

Andrelaget har tatt 12 poeng siste 12 kamper, det poengsnittet ville sannsynligvis holdt til å akkurat berge plassen om vi hadde klart det over en hel sesong.

 

 

Men det spørs om ikke klubben må være enda mer på jakt etter samarbeidsklubber heller enn å satse på at andrelaget skal være en god nok arena for spillerutvikling: Asker, Bærum, Skeid, KFUM for eksempel.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Det trengs altså minst 7 poeng, sannsynligvis 9, på de tre siste kampene for å holde seg. Det betyr blant annet at man må få med seg poeng hjem fra Fredrikstad.

 

Dette så mørkt ut, gitt...

 

Hønefoss rykket også offisielt ned i 3. divisjon i dag. Seks år etter å ha holdt nullen på Lerkendal møter de Mjøndalen 2.

Endret av RedWhiteandBlaa
Lenke til innlegg
Del på andre sider



Sommermånedene sluttet med at vi vant borte mot Elverum, da tenkte jeg "Wow! Nå har vi noe på gang!", siden har vi fire strake tap borte med samlet målforskjell 2-15, samt tre strake uavgjorte hjemme. Dette laget virker ikke å høre til i denne divisjonen. Men hva var det egentlig som skjedde i august? Hadde vi bare litt stang-inn, eller var det noen spillere (eller kombinasjon av spillere) som spilte da som ikke har spilt for andrelaget resten av året?

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Det er vel bare syltynn teori nå som kan sikre 2. div fotball på Nadderud KG2 neste år. STB må vinne sine to siste med til sammen 15 plussmål, samtidig som Nybergsund og Odd begge taper sin neste - og spiller uavgjort i siste kamp. That's not going to happen.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Og da var det gjort. 1-4 mot Mjølner. De styrer fra start til slutt og vi har vel til sammen 3-4 avslutninger. Snittalder på 17 i dag, målscorer Kristoffer Lassen Harrison er 02-årgang.

For sikkerhets skyld ligger vi sist igjen, siden Hønefoss vant mot Nybergsund.

Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • 1 måned senere...

Norsk Tipping-ligaen avd. 1: 

Eidsvold TF

Lørenskog

Træff

Molde 2

Stabæk 2

Sarpsborg 08 2

Kråkerøy

Spjelkavik

Herd

Nordstrand

Aalesund 2

Årvoll

Sunndal

Rommen

 

Ganske kjedelig, i bunn og grunn. Men litt avveksling fra det som forsåvidt er ganske vanlig for Oslolag, som er en blanding av Oslo og Nord-Norge. 

Lenke til innlegg
Del på andre sider


6 borte matcher lagt til Ålesund og Romsdal. Om oppsettet spikres tidlig så skal det være mulig å få grei pris på flyturene i hvert fall. 

Pratet med Teitur Thordarson på flyet for litt siden, da Drøbak skulle møte Herd, de fløy tur retur den dagen det skulle spilles match, da overnatting kunne drepe klubben økonomisk! Så er nok smart å følge samme plan for oss også!

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
 Del

2. Laget
×
×
  • Opprett ny...