Gå til innhold

Varmlunchen på Telenor arena


Anders C
 Del

Anbefalte innlegg


Jeg synes speakeren vi har nå fungerer ganske bra. Han er stort sett ikke flåsete og leverer det publikum vil ha - bytter, litt praktisk info, resultater. Det vi derimot ikke trenger er klovnete innslag og forsøk på humor. Hvis noen her inne kunne bedt han om å følge litt med på hva som skjer nede til høyre hos Stabæk Support hadde det blitt meget bra. Jeg liker'n.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Har ikke noe imot speakern, han må bare prøve å synkronisere litt bedre med oss.

 

Det er for eksempel perfekt å gjøre annonseringer 3 sek etter at $$ er ferdig med et rop. Det vil både føre til at spillerne og tilskuerne hører ropene våre bedre og oftere, i tillegg til at vi på $$-feltet får med oss hva han sier. Win - win.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Så spørs det om det blir så mange flere varme luncher da...

Stabæk kan kastes ut av Telenor Arena i følge Budstikka i dag..

 

 

 

Jeg sliter med å forstå at de femten kampene vi spiller kan komme så i veien for planleggingen av events. I 4-5 måneder (mars-november) har vi ingen tidspunkt hvor vi må ha hallen. Resten av året er det bare å forsyne seg av hverdagene, og det er vel heller ikke krise om vi må flytte en kamp midt i sesongen. F.eks. flytte en kamp som skulle gått en søndag i august til onsdagen etter fordi Tina eller Bruce skal ha konsert på lørdagen. Skal dette virkelig være så vanskelig å få til? Ikke med mindre NFF er helt nazi (som ossph34r.gif )...

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
 Del

Varmlunchen på Telenor arena
×
×
  • Opprett ny...