Gå til innhold

Stabæk - Godset


Notrac
 Del

Godset v SS  

52 stemmer

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Vennligst logg inn eller registrer deg for å stemme i meningsmålingen.

Anbefalte innlegg


Imponerende å være spå mange uten å dra igang en eneste ssng! Engelsk tribunekultur på sitt beste :)

 

Først.... grattis alle med en god gjennomført treningskamp. Fantastisk kamp egentlig med nye ansikt på banen som viser seg så til de grader fram. Videre må jeg si at det er lenge siden jeg har smilt så mye som under kampen mot Godset i dag. De få gangene de fikk låne ballen var jeg ikke engstelig et sekund. I første omgang så jeg en mulig første 11'er med tanke på at det er usikkert rundt Mix. Likevell var det gledelig å se et lurt smil på ham i dag. Kanskje vi beholder gutten? Knall i så fall.

 

En annen gledelig ting i dag. Ikke så mange, men sterke i hallen. Takk SS for hvordan dere sto frem i dag. Flere av dere sang for 4. Det hørtes og det varmet.

 

Godset var for meg den første riktige måleståkken mot sesongstart. Når vi parkerer laget fra Drammen slik vi gjorde i dag, vokser håpet om en spennende sesong og mange resultatgode kamper utover. Lenge siden jeg har sett vi skape så mange sjanser på forskjellige måter. Fra kant, rett på, skudd, overhopp, finter..... alt.... smiler godt her jeg sitter å skriver med gode minner kort tid tilbake.

 

 

En siste ting. Kjære Daniel N.... når noen sier en og en halv, så betyr det en voksen og et barn..... da vet du til neste gang. Stor takk til IAO som kom oss begge til unnsetning. :-))))))))) :lol:

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Samme lurte jeg på, syntes det de blaa hadde overraskende god kontroll. Jeg tar det nesten for gitt at Godset spilte en relativt svak kamp, for selv i andre omgang når vi byttet hele midtbanen, hadde vi relativt god kontroll. Når det er sagt, så står jo ikke første oppstillingen vår pdd mye tilbake for noen andre.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Spilte Godset med fullt mannskap? Vi har jo slitt med dem som faen på TA før. Eller hadde de bytta plass med godsetunionen?

Med det lydvolumet som var på Godsetunionen, så skulle man trodd at de hadde byttet ja. Jeg synes heller det var godset som var dårlig i denne kampen, en Stabæk som var bra. Merkelig nok synes jeg Alta er det beste laget vi har møtt i år og også den kampen vi har vært best i, vi ledet jo aldri den kampen som endte 3-3

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
 Del

Stabæk - Godset
×
×
  • Opprett ny...