Gå til innhold

Veien til Ullevål 2011


fantomet
 Del

Anbefalte innlegg


Regner med at det er flere enn meg som reiser rett fra jobb i byen til kampen på onsdag. Men skal vi møtes et sted for noen øl først, f.eks. på Majorstua (i nærheten av t-banen) et sted? Eller er det noen som er kjent nok på Refstad til å vite om det finnes et fornuftig sted å sette seg for noen øl mellom der t-banen stopper og fotballbanen? :)

 

 

T-bane stoppet på økern stopper på riktig side av ring 3 ifh. til fotballbanen. Her er det derimot lite annet enn industri, dog man finner økernsenteret her. Der er det en sushirestaurant, men lite passelig oppvarmingssted før kamp.

Hasle t-bane stopp har derimot de fasiliteter jeg tror du etterspør, da jeg regner med at de har skjenkebevilgning på Hasle Pizza, som ligger et steinkast unna stoppet. Jeg tipper gåturen fra Hasle vil ta ca. 20 minutter til fotballbanen, eller muligens 30.

 

 

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Bare fem kamper igjen på veien til Ullevål. Etter i morgen, insha'Allah, kun fire.

Det å vinne disse 4-5 kampene er hva som bidrar til fest.

Når festfotballen uteblir, ofret på kynismens alter - ber jeg om at den STORE fest - og hvor veien dit ikke er lang - blir prioritert. Høyt!

Hvem i Stabæk har har hatt som oppgave å undervise og oppdra JL i norsk fotballidentitet? Hvem har påtatt seg ansvaret? Jeg orker nemlig ikke se på at vi har svensk innstilling, spiller med svensk entusiasme, eller går til denne turneringen som et svensk lag ville ha gjort.

Her betyr cupen noe. For meg, -nesten alt. Og uansett den beste måten å komme seg ut i Europa på (som norske mestere) hvis vi da ikke har tatt mål av oss til å vinne hele tippeligaen med en slik sårbar og tynn stall.

 

De følger med på hockey på H/L. De tror på mirakler. De tror de bare skal ut å slå noen svensker en gang til. STOPP dem! (om ikke annet, så for Tordenskiolds soldaters skyld)

Endret av fantomet
Lenke til innlegg
Del på andre sider


Interessant lagoppstilling som presenteres på stabak.no. Ollé Ollé som back som det mest overraskende. Ellers liker jeg at Haris er i midtforsvaret. Mener han har blitt straffet litt ufortjent mye etter første serierunde sammenlignet med de andre midtstopperne, som ikke har overbevist noe mer. Også positivt med Andersen Aase på topp. Tror egentlig han er bedre enn Ondo og bare mangler litt kamptrening på førstelaget og et par forløsende scoringer i Tippeligaen. Og Jon er vel tilbake i mål for å bli, vil jeg tro.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Interessant lagoppstilling som presenteres på stabak.no. Ollé Ollé som back som det mest overraskende. Ellers liker jeg at Haris er i midtforsvaret. Mener han har blitt straffet litt ufortjent mye etter første serierunde sammenlignet med de andre midtstopperne, som ikke har overbevist noe mer. Også positivt med Andersen Aase på topp. Tror egentlig han er bedre enn Ondo og bare mangler litt kamptrening på førstelaget og et par forløsende scoringer i Tippeligaen. Og Jon er vel tilbake i mål for å bli, vil jeg tro.

Skal ikke se bort i fra at Mix tar backen, mens olle olle går opp på vingen. Men det mest oppsiktsvekkende i mine øyne er at vi ikke lar folk som Pontus og Veigar hvile.. Spesielt sistnevnte, som nok kommer til å spille det som er av minutter i Tippeligaen. Skulle gjerne sett at han fikk litt tid på benken i en kamp vi SKAL kunne vinne uten ham

Endret av stabæk_lange
Lenke til innlegg
Del på andre sider


Jeg foretrekker at vi starter med våre presumptivt beste(Henning, farnis og veigar ble nevnt) og heller tar dem ut tidlig om vi leder i stedet for å starte med b-lag og havne bakpå. Så stor er ikke nivåforskjellen på våre nest beste og hasle/løren.

 

Sykt moro med Torstein! Jeg synes han er en voldsomt spennende spiller som viser at han vil noe med fotballen ved å trene seg tilbake etter det som må ha vært en fryktelig tung periode for han! Ikke noe hadde gledet mer enn om han putter to kasser og forøvrig maltrakterer motspillerne gjennom samfulle nitti.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Tenk hvor gøy det hadde vært om start-oppstillingen er en 3-5-2 formasjon.

 

MMS er en bedre stopper en back, så også Harris. Og med Hammer mellom de to har vi en spillende stopper vi kan bruke som oppspillspunkt. Mix og Olle Olle er vinger som har vist de kan jobbe bra hjemover. Med Henning og Palmi som "holding midfielders", kan Pontus utfolde seg mer fremover, hvilket vil gjøre det vanskeligere for motstanderen å ta ut Veigar siden Pontus også vil true samme rom.

 

Pluss til Jørgen for å Matche Torstein og Palmi i form, de kan fort bli viktige spillere i den kommende tiden. Også håper jeg at Jiress og Jørgen får spilletid ila. kampen...

 

Spennende!

 

edit: bare synd jeg mest sannsynlig ikke rekker å se kampen =(

Endret av MSL
Lenke til innlegg
Del på andre sider


Men det mest oppsiktsvekkende i mine øyne er at vi ikke lar folk som Pontus og Veigar hvile.. Spesielt sistnevnte, som nok kommer til å spille det som er av minutter i Tippeligaen. Skulle gjerne sett at han fikk litt tid på benken i en kamp vi SKAL kunne vinne uten ham

Det kan ikke være stort behov for å hvilke spillere allerede etter 7 kamper. Hadde de følt de trengte det, hadde de nok blitt hvilt. Av de i eller like utenfor førsteelleveren er det fem stykker jeg mener det er helt riktig å bruke i denne kampen. Jon må selvsagt spille, fordi han er på vei tilbake fra skade. Haris og Hammer trenger flest mulig gjennomkjøringer sammen i midtforsvaret. Det samme gjør Veigar og Torstein på topp, som jeg tror er vårt beste spisspar. Utover det hadde det vært vel så interessant å benytte spillere som Benjaminsen, Suka Suka, Stengel og Skjelvik som dem som er tatt ut til å starte.

Endret av Perfect 7
Lenke til innlegg
Del på andre sider


Veldig gledelig med Jon tilbake!

 

Haris er ikke bare "straffet" for en skrekkelig kamp mot LSK, han var jo en levende trussel mot oss selv i trneingskampene også. Skulle vi samkjørt noe stopperpar hadde vi selvfølgelig brukt de som skal spille neste seriekamp. Å la Haris spille nå er ren veldedighet for at han ikke skal være helt ute i kulden. Får vi tilbud mot å bytte han mot Risp i sommer tipper jeg vi tar den ti av ti ganger.

 

Aase har kanskje et større potensiale på lang sikt, men pr nå er jeg trygg på at Ondo er en bedre spiss.

 

Jeg ville gjerne sett Mix sentralt sammen med Henning i en kamp som dette.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Veldig gledelig med Jon tilbake!

 

Haris er ikke bare "straffet" for en skrekkelig kamp mot LSK, han var jo en levende trussel mot oss selv i trneingskampene også.

 

 

Skal ikke argumentere mot dette, men Haris var faktisk en brikke i et lag som gjorde at vi vant mye treningskamper i vinter (holdt vi ikke nullen i en del kamper han spilte også?). Det Haris trenger nå er noen gode opplevelser på A-laget, og forhåpentligvis starter det allerede i morgen. Fremover er det avgjørende at Haris opplever støtte og tilitt. Selvtilliten fikk nok en kraftig karamell etter LSK 0-7.

 

Personlig elsker jeg spillertyper som både tar og gir litt juling, og tror at de fleste lag heves av å ha en sånn type. I så måte infrir han til de grader.

 

Lykke til i morgen, Haris!!

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Han var heller ikke noe verre enn de andre i forsvaret mot LSK, men var likevel den som ble gjort til den største syndebukken. @ringo redegjorde for hvordan han fikk skylden for andres feil, eller fikk ansvaret alene for situasjoner der det egentlig var kollektive feil.

 

Jeg mener både Skjønsberg og Hammer mangler besluttsomhet og har en litt nølende spillestil, i tillegg til at de av og til svikter i markeringene og er altfor "ballwatching". Vi så nye eksempler på det mot Haugesund. Hammer er ung og lærer av hver kamp, så det er helt fint å ha tålmodighet med han. Men Haris mener jeg bestemt har mindre av svakhetene til de andre og flere og større defensive styrker og ikke burde vært den som ble sendt til galgen først.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Allikevel er det ingen tvil om at Haris er bedre defensivt enn både Hedenstad, Hammer og Skjønsberg og har mer å bidra med offensivt enn sistnevnte.

 

Et billig, retorisk poeng er at det må defineres som en viss tvil om dette all den tid JL og Bakke konsekvent velger å ikke bruke han.

 

Haris er god til å gå hardt i dueller på relativt stillestående motstandere. Han har vist svært dårlig evne til å posisjonere seg. Det gjelder både i de store bildene der han er på helt feil sted, men også det å følge bevegelige spillere.

 

Mot dårlige spisser, som feks Holmlia, fungerer en sånn stopper bra, men mot spisser av en viss kvalitet faller han gjennom.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Hva sa jeg. Vålerenga er ute av cupen. Vi er videre! Brann går snart ut i ekstraomganger. B)

 

Edit: Men vil ikke akkurat tro at det er sesongbeste. Håper Lennartsson forstår hvor mye cupen betyr.

Endret av Jan Fredrik
Lenke til innlegg
Del på andre sider


Det er helt greit å snuble seg gjennom cupen ved å gjøre akkurat nok til å gå videre og bruke den som avlastning og kamptrening. Årsbeste-prestasjonene kan vi spare til seriekamper, når det spilles om poeng. Kjipt med skade på Ondo, men fint at det ble et mål på Aase.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


 

 

Mine topp tre:

 

Maestro: "For en ubrukelig gjeng!! Hva i helvete har skjedd med disse gutta siden oktober i fjor? Ikke kom trekkende med skader og dårlig oppkjøring. Dette er KATASTROFE!! Ring forbrukerombudet!! "Norges beste angrepsfotball", "Norges Barcelona"". Jammen sa jeg smør!! Newsflash: Barcelona løper!! Dere er 11 kjøleskap med ambolter i skoa iført Vål'engas vakre drakt. Herregud, har jo sett lik som rører seg mer. Trener dem ikke? I så fall, hva trener de på? Bridge?? Så kampen på nett-TV og det var vanskelig å se når det var bufring og når det var angrepsspill på skjermen. Fy faen så FLAUT. Gutta burde gå til Valle og løpe rundt og rundt hele natta. Gjerne hele morgendagen også. Ynkelig, ræva, flaut, pissa på av en gjeng amatører. HELVETE!"

G-Mazta: "har tattovert meg. så jeg bærer alltid en supportereffekt, men akkurat nå vurderer jeg å rive'n av og tørke meg i rævva me'n!"

Gafa FG: "dere skulle faen meg hatt juling, jævla ronkere! håper dere reiser hjem i skam, og brenner fingra av dere på komfyren! måtte deres nærmeste pisse i såret!"

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
 Del

Veien til Ullevål 2011
×
×
  • Opprett ny...