Gå til innhold

Arna Bjørnar-SFK


sexxes
 Del

Anbefalte innlegg


Til helgen tas turen over til Bergen, hvor det faktisk skal være strålende sol, og forventet ganske så fulle tribuner. Begge lag har sitt å revansjere fra oppgjør her i fjor. AB slo Stabæk i cupen, men et par uker etter knuste man dem i serien.

 

Begge lag også med skuffende resultater i forrige runde. Stabæk med uavgjort mot Amazon (Donn light), og AB med uavgjort mot dumpekandidat, men sesongens positive overraskelse, Kattem.

 

Det er i hvertfall å forvente at man møter et lag som er der for å spille fotball. Det vil både sjokkere og skuffe meg om AB stiller med en 9-1-0 formasjon, som Amazon til tider kunne minne om. Banen var i fjor mindre god for å si det pent. Man kan jo drømme om at godværet siste dager har gjort den godt.

 

Tror vel det fort blir noe av den samme oppstillingen som sist. Skulle noen faktisk være klare etter skader starter de nok uansett på benken.

 

Så kan vi ikke komme unna dommerne. Christina Westrum Pedersen dømmer. Hun er jo ranket som Norges beste dommer, og dømte CL-semifinale for et par uker siden. I tillegg er hun også tatt ut til VM. Er jo å håpe og tro at hun er flinkere til å slå ned på det stygge spillet, og ikke stykker det opp ved å blåse for alt smått midt på banen. Hun dømte forøvrig 0-0 kampen mot Kolbotn.

 

Med seg har hun Bjørn Tore Tvedt og Tom Harald Grønevik. 4. dommer er Signe Kvalsvik Rydland. Dette er lokale dommere og dermed er man relatvit lite kunnskap om dem. Toppserien er ikke slik at man har faste dommertrioer, og det er heller ikke alltid de mest rutinerte på linjene (vel, noen ganger kan det kanskje være noen som har vel mye "rutine"). Dommerveileder er Tore Berentsen (positivt at det er en slik en på kampen. Det var det ikke på kampen mot Amazon. Kampdelegat er Tore Christian Albrechtsen Gjelsvik.

 

Ser vi på tidligere oppgjør mellom kllubben er det verdt å merke seg at på fem kamper har man møtt hverandre på fire forskjellige baner. Dette blir imidlertid det tredje oppjøret på Arna Idrettspark.

 

I 2009 ble det 1-1 borte på Arna Stadion etter at Melissa Wiik utlignet for oss helt på slitten etter et flott pretasjon av Lise Klaveness i forkant. Hjemmekampen ble spilt på sommeren i Telenor Arena. Der vant Stabæk konfortabelt 6-1, men det tok sin tid før scoringene kom. Det skal også sies at AB måtte bytte keeper i pausen. Kepperne i 1. omgang gjorde seg vel først og fremst bemerket i at det virket som hun hadde som mål å sparke ballen i taket!

 

I 2010 ble det seier i serieåpningen hjemme på Nadderud etter en sen scoring av Maiken Pape. I denne kampen hadde AB Erika skarbø tilbake i mål, og det merktes.

 

Neste oppgjør var cupkamp på det nye anlegget i Arna, og over 600 mennesker så en kamp vi helst vil glemme. Etter å ha tatt en tidlig ledelse med Line Holter! virket det som man hadde full kontroll, og det kunne fort blitt flere mål, men en opplagt Colombo i mål hindret flere mål, og i stedet ble det AB som scoret to ganger. Et tips er å ikke ha med motstanderlagets keeper på treningene.

 

Tre uker senere fikk man imidlertid sett tidenes beste fotballkamp av våre jenter. Det var propagandafotball av beste merke, og det stoppet ikke før man hadde puttet syv. Det er jo å håpe at ABs spillere har mareritt om den kampen fortsatt. Den skal dog bemerkes at syv av spillerne som startet den kampen ikke spiller på søndag. Imidlertid starter nok to av de som kom inn som innbyttere i den kampen.

 

Så håper og tror at spillerne er revansjesugne etter gårsdagens kamp, og at AB får unngjelde til de grader.

Endret av sexxes
Lenke til innlegg
Del på andre sider


Spesielt positivt: Ida og Marie.

 

Spesielt negativt: ABs innsats og banen. Fantastisk at NFF, som har så utrolig mange og firkantede regler for arena og stadionomgivelser generelt, ikke har regler som kan sørge for skikkelige baner. Ballen ruller jo ikke, den hopper bortover.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Kommet hjem fra kampen, og 1. omgangen var vel årsbeste. Flere store sjanser (bla et par i tverrliggeren), samt en feilaktig offsideavvikning av Melissa. Straffen virker også korrekt i dømt. Det er kontakt, og det gjør at Kristy går i bakken. Var faktisk en (skal ikke nevne navn) som sendte meg en melding om at det var filming. Det ville uansett vært helt meningsløst i en slik situasjon.

 

I 2. omgang virket AB mer skjerpet, og tok mer og mer over, men vi rir stormern av, og er ikke hell ufarlige heller. Dette er vel ved siden av Klepp regnet som den tøffeste bortekampen. Positivt også at etter å ha spilt på dette underlaget kan det ta litt tid før spillerne klager på dekket på Nadderud igjen.

 

Fem kamper på rad uten baklengs, og siden bortekampen mot Røa ifjor er det kun blitt et baklengs på 10 kamper. Da kan man vel ikke klage for meget på det deffensive spillet. Sjekker litt mer, og det er tre baklengs på siste 15.

 

Tv-kamp igjen på lørdag. Håper vi greier å mobilisere litt mer enn hittil i sesongen. Kunne vært fint med litt folk på feltet (og forsåvidt ellers på tribunen også).

 

Positivt at to stk. i utlendighet i Bergen også tok seg turen så vi var fire supportere + svigermoren til Roger.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Så desverre kampen fra sofakroken.

Er enig i det som blir sagt om 1.omgang. Fantastisk kult spill, både fra Supermario, Ida og Caroline.

Banedekket var horribelt.

Creds (igjen) til Roger, som tok turen på tribunen etter matchen, og takket de tilreisende.

Jeg gruer meg til neste sesong uten han.

 

Mon tro hva slags væske AB fikk i pausen. De var jo et annet lag i 2.omgang.

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
 Del

Arna Bjørnar-SFK
×
×
  • Opprett ny...