Gå til innhold

Odd - Stabæk


frilin
 Del

Anbefalte innlegg


Har stor tro på Aase - i en lignende rolle som Veigar har!! Stor og sterk, god teknikk, godt ballmottak, god til å holde på ballen, god til å finne pasningsmuligheter, treffer nesten alltid med pasningene, spesielt god på hurtige flikker. Han er dessverre mindre god til å true rom, bevegelse, avslutte og mangler fart og ikke minst killerinstinkt!

 

Veigar og Aase sammen i en duo er ikke bra, men bra at Aase får mest mulig spilletid om dagen! Det trenger han! Han har dessuten fungert ganske bra på ving som innbytter tidligere i år.

 

Blir oppgitt og provosert av all kritikken han møter her inne på på stabak.no sitt kommentarfelt. Han er et stort talent!!

 

 

 

 

 

Du har sikkert hørt mye om denne gutten, sett han bli kåret til Norges største fotballtalent for et par år siden! Ja gutten hadde potensiale på gutt- og juniornivå men nå har det dessverre stangert! Og ettersom han aldri har hatt særlig treningstalent, eller killeinnstinkt ref egne erfaring og mange andre gode kilder så har han dessverre ikke det vi i Stabæk trenger, kan helt klart fungere som en god innbytter med sine fysiske styrke. Men fra start går det ikke sånn han er nå og jeg tviler på han vil utvikle seg på i nærmeste framtid...

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Mye i denne kampen handler om samme som mot Sogndal, stort sett elendig spill så lenge Torstein er på banen! Sluntrer rundt og gjør absolutt ingenting ut av seg hverken med ferdighet eller innsats, forsvarerne kan bare gi han litt press så gidder han ikke!!! Mot Sogndal ble det press etter 82 minutter da Torstein gikk ut, mot Odd press etter 60 da Torstein gikk ut til fordel for Skjelvik! Skjelvik gjør ikke altfor mye ut av seg, men skaper usikkerhet og er alltid en trussel...

 

 

Skjønner at du vil ha et tydelig poeng om at Torstein suger, men hvis det stemmer som du seier at han ble byttet ut etter 60 minutter så stemmer det ikke (tidene er omtrentlige):

45. til 60. minutt : Torstein er på banen, vi presser voldsomt

60. til 75. minutt : Torstein er ikke på banen, vi skaper absolutt ingenting

75. til 90. minutt : Torstein ikke på banen, vi presser voldsomt (og scorer tre mål)

 

 

Enig i at han ikke er helt heldig med mange av løpene sine, men la oss hvertfall holde oss til fakta.

 

Som innbytter er det utrolig vanskelig komme inn i kampen med en gang det tar stort sett noen minutter, som det gjorde for Jørgen mot ODD. Og de tidsestimatene dine er vel ikke helt korrekte, men enig i at det store presset ikke starter før 75. Det er ikke det at han ikke er heldig med løpene sine, han løper ikke det er det som er det største probemet...først innsats så ferdighet!!

 

 

 

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
 Del

Odd - Stabæk
×
×
  • Opprett ny...