Gå til innhold

Stabæk - Strømsgodset


Bendel
 Del

Anbefalte innlegg


Ollé Ollé var håpløs sist, men skal én kamp være nok til å få smake benken? Når han har dagen, er han vår beste kantspiller. Han bør starte og få mulighet til å vise bedre innstilling i denne kampen. Men gjør han ikke det er det helt ok å ta han av tidlig.

 

Et annet element som må tas med i vurderingen er at verken Palmi eller Johan er gode defensivt (de er vel strengt tatt våre to svakeste spillere defensivt) så det å bruke dem på hver sin kant samtidig kan innebære stor risiko, eventuelt backer som må stå igjen i forsvar hele tiden, som ikke er optimal bruk av verken Vegar eller Bjarni.

 

Største skuffelse med Olle Olle er for meg at han fremdeles sliter med å stå 90 min og fusker med sine defansive plikter utover i kampen. Greit at han ikke var fit idet han kom til klubben men nå har det gått et halvt år. Sånn sett kan han være en større impact-sub enn f. eks Aase men etter kampen i Fredriksstad er det vel lite som tyder på endringer.

 

Spennende å se om Bergholtz får sin debut, i god Stabæk-ånd blir han vel den 47. sentrale midtbanespilleren som får kant-oppgaver men spennende dog....

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Ad AJOO: Får håpe det ikke er frustrasjon over at klubbens økonomi i liten grad sannsynliggjør ny kontrakt som er grunnen til formsvikten. Som P7 skrev: På sitt beste er han vår beste kantspiller, og selv på en dårlig dag har vi ikke mange alternativer til ham på venstre kant. Han bør starte, men om han "spiller" som mot FFK er det ut etter 30 min. I min verden var utfordreren på venstrekant primært Skjelvik. Så spørs det om vi får se Bergholtz debutere på venstrekant? Jeg tviler i hvertfall på om JL tør å gamble med nye spillere i sentrallinja nå som vi har mista 2 av kontinuitetsbærerne der.

 

Det hadde jo (ref P7s innlegg) vært å håpe at MB er en toveisspiller. I så fall bør veien til startellevern være kort. Vi har for få midtbanespillere som fungerer godt i den defensive jobbinga.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Første 10: Herlig brasseforsøk av Palmi, herlig Bjarni-mål, og latterlig gult kort til Hammer (Kamara låser armen hans og løper med den i lås ti meter, dommer gir Hammer gult for holding..)

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Lenge siden sist jeg har sett Espen Berntsen dømme svakere enn i dag. Første halvtimen av kampen bærer preg av at han har svært lite kontroll...

 

Prestasjon å gi gult kort til spilleren som blir holdt

Lenke til innlegg
Del på andre sider


En meget solid kamp, og vår andre clean sheet denne sesongen. Til tross for godt spill de siste kampene, viste flere av spillerne tegn til litt nøding da de kunne/burde gått rett på mål, dette skjedde vel minst 4-5 ganger i løpet av kampen. Videre er jeg litt forundret på at JK brukte så god tid på utspill i 1. omgang. Ettersom vi vanligvis ikke har vært så gode defensivt, burde man vel bare hatt høyt balltempo og brukt angrep som beste forsvar?

 

Hopper videre til litt interessant statistikk. 4 seire på rad er ikke hverdagskost for oss, sist gang var i gullsesongen 2008, da klarte vi det imidlertid i 2 perioder i tillegg til klubbrekorden på 6 strake seire.

6 ganger tidligere har vi klart 4 seire på rad, 2 ganger 5 seire på rad og 2 ganger 6 kamper på rad. Med en slik stabilitet ser det lyst mtp resten av sesongen, da vi har blitt dårligst nr. 5 (surprise) disse sesongene.

 

Våre neste kamper er som følger

Brann H (Innbyrdes hjemme: 10-1-4)

Branns siste 6 borte 2-0-1, 10-11

 

Viking B (innbyrdes borte: 4-3-8)

Vikings siste 6 hjemme 4-2-0, 10-3

 

TIL H (5-2-7)

TILs siste 6 borte 1-1-4, 7-11

 

Vi har meget god sjanse for å klare 5 strake seire, men tangering av klubbrekorden på 6 strake seire ser vanskelig ut, men mindre vi skal reddes av vår gode borteform denne sesongen (siste 6 bortekamper 3-2-1)

 

6 kamper:

- Brann, HamKam, RBK,Lyn, AaFK, FFK (april-juni 2008)

- LSK, Sogndal, Lyn, Haugesund, Kongsvinger, Viking (juli/aug 1997)

5 kamper:

- Lyn, AaFK, Viking, TIL, Godset (juni/juli 2007)

- Molde, RBK, Moss, TIL, Bryne (juni/juli 2001)

4 kamper:

- FFK, B/G, RBK, AaFK (juli/aug 2008)

- Molde, HamKam, Brann, VIF (sept/okt 2008)

- Start, VIF, B/G, Moss (juni/juli 2002)

- Molde, Brann, RBK, Viking (sept/okt 1999)

- Sogndal, B/G, Moss, Kongsvinger (juli/aug 1998)

- RBK, TIL, Godset, Viking (aug/sept 1998)

 

97 5. plass

98 Bronse

99 5. plass

01 4. plass

02 5. plass

07 Sølv

08 Gull

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Våre neste kamper er som følger

Brann H (Innbyrdes hjemme: 10-1-4)

Branns siste 6 borte 2-0-1, 10-11

 

Fin statistikk, men ser ut som noen Brann kamper ikke kom med.

 

Brann siste 6 borte:

19.05 Strømsgodset 0 - 1

29.05 Tromsø 0 - 4

18.07 Fredrikstad 2 - 4

16.06 Viking 0 - 3

27.06 Sarpsborg 5 - 3

31.07 Odd 3 - 2

2-0-4

Fra VG Live

Endret av henny
Lenke til innlegg
Del på andre sider


Vi er definitivt med i gullkampen. Deilig!!

 

Hvem hadde trodd dette etter 0-7, arena og pengetrøbbel, våre (på papiret) beste spillere har forsvunnet osv. ?

 

Taper Molde mot Fredrikstad i dag er det åpent i toppen igjen. Vi har positiv målforskjell og har bare sluppet inn 3 mål mer en Molde! Creds.

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
 Del

Stabæk - Strømsgodset
×
×
  • Opprett ny...