Jump to content

Turtråd: FFK - STB


Mikki
 Share

Recommended Posts


Er i samtaler med en bekjent i cruisebåtbransjen, som kanskje har en egnet båt til oss. Er det stemning for å ta båtveien egentlig? I '08 gikk vi med flere tusen i underskudd på å arrangere båttur, og det siste vi trenger akkurat nå er å bruke penger på noe som folk ikke er interessert i.

Link to post
Share on other sites


Nå var vel ikke årsaken til underskuddet nødvendigvis at det var liten interresse eller liten betalingsvilje. Båten var vel ganske full.

 

Problemet var måten innkreving av penger var lagt opp. Fortsatt er det folk som ikke har betalt for den turen.

Link to post
Share on other sites


Klarer man å stable det på beina når det ikke blir søndagskamp da? De færreste har vel anledning til å ta seg fri hele dagen når det er mulig å være på jobb først..

Edited by PhunxZtar
Link to post
Share on other sites


I 2008 kostet det 400 kr pr hode, om jeg ikke husker feil. Og det stemmer som Albert sier at underskuddet skyldes manglende betaling, for båten var full (115 pers). Poenget mitt var heller det at $$ har ikke har råd til å gå med et slikt underskudd igjen, spesielt ikke i år.

 

Jeg er også spent på om det blir nok folk når kampen nå er flyttet til fredag. Selv tar jeg meg glatt fri, for turen i 08 var rett og slett herlig! Så med bjørk, Isla, SAU og undertegnede mangler vi bare 111 pers.

Link to post
Share on other sites


Er også klar for båttur den dagen. Selvfølgelig skal det ikke koste $ masse penger, dette må være (tilnærmet) selvfinansiert.

 

Angående det økonomiske kan man vel bare kjøre tidlig, bindende påmelding. Dersom det ikke er nok påmeldte når båten må ha endelig beskjed (en uke før kanskje?) så avlyser man hele greia. Betaling bør vel være senest når man går ombord på båten.

 

Edit: mangler 110 pers

Edited by geirti
Link to post
Share on other sites


Jeg er også med, mangler bare 107 nå.. Men et lite spørsmål til alltidblaa: hvorfor har vi spesielt i år ikke råd til et sånt underskudd? Ligger vi under budsjett, har vi hatt uventede utgifter, eller hva? Jeg stusset litt over den formuleringen.

Link to post
Share on other sites


Vi har foreløpig færre medlemmer og sesongkortinnehavere enn i fjor. I tillegg ble den veldig gode avtalen med klubben om fordeling av sesongkortsalget nedjustert i vår disfavør foran årets sesong.

 

Vi lider ingen krise, men de økonomiske betingelsene er strammere enn tidligere. Mindre frihet til å satse med andre ord.

 

Back on topic!

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

Turtråd: FFK - STB
×
×
  • Create New...