Gå til innhold

Alt er håpløst og vi gir oss ikke!


arni
 Del

Anbefalte innlegg

  • 2 uker senere...

Noen som vet om salget av sesongkort har tatt seg opp etter at rabatt gis?

 

Ja salget av sesongkort har økt siste par ukene, men om det har noe med prisjusteringen å gjøre er mer usikkert. Det har nok mer å gjøre med gode resultater i de siste treningskampene, Bæringen er hjemme fra hytten etter påsken og at seriestarten er veldig nære nå..

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Egentlig påfallende like den første hjemmekampen iår sammenlignet med fjorårets.

 

Belsvik jobber visst mye med Boli for å få ned skuldrene når sjansene byr seg foran et hjemmepublikum, men det funket ikke igår.

 

Alt i alt "lite futt i smellbonbongen" igår.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Trener Belsvik offensiv før kampen igår, noen som har sett noen kommentarer fra han om kampforløpet osv? Må vel kunne forvente å få litt fra trener eller sportssjef.....

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Hvis du ser en reprise av et intervju fra en hvilken som helst annen kamp, tror jeg den er relativt nære en evt kommentar fra denne kampen. Det samme gjelder forsåvidt for forventningene til neste kamp; god moral i spillergruppen, skal prøve å spille vårt spill, senke skuldrene.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Vel, denne kampen var rimelig spesiell. Noen tanker om erfaring i Adecco så langt osv.

 

Hepp,

 

3 poeng på 3 kamper er vel 2 bak skjema. Uavgjort på bortebane er strengt tatt godkjent, men jeg er for overbevist om at vi hadde kommet hjem fra Kongsvinger med 3 poeng hadde ikke dommeren bestemt seg for å gi KIL et par håndsrekninger. Men vi er ubeseiret etter 3 runder og har spilt 2 bortekamper, det er i sum ok.

 

Defensivt så synes jeg det ser rett så stabilt ut. Så langt har vi kun sluppet inn et reglementert mål i åpent spill. Drømmetreff a-la Tuelo sitt på lørdag og blinde og inkompetente dommere får vi ikke gjort så mye med. Men kun et baklengsmål utover det, er ganske sterkt. Jeg synes også å se en fremgang fra kamp til kamp, og vi har fått satt en firer som kommer til å bli tightere for hver kamp som går.

 

Offensivt er det ikke like overbevisende. Belsvik har havnet i et lite dilemma når han skal komponere midtbanen. Vi har tre gode SENTRALE midtbanespillere i Trondsen, Stengel og Haidar. Men vi spiller kun med 2, Trondsen og Stengel har vært gode sammen i oppkjøringen, samtidig som Haidar har vært mye borte på landslagsoppdrag. Det er ikke unaturlig at Belsvik ønsker å videreføre duoen Stengel og Trondsen sentralt, men samtidig så føler han nok at Haidar er for god til å sitte på benken. Derfor tvinger ham han ut på kanten. Det blir som å forsøke å stappe en firkantet kloss inn i et sirkulært hull, de funker ikke. Vi så det også i fjor – Haidar må spille sentralt for å fungere godt. Her må Belsvik bli tøffere i prioriteringene. Enten starte med Haidar eller Stengel i spann med Trondsen, og så benke den andre. Det betyr at vi kanskje ikke starter med våre 11 beste spillere, men 11’eren blir sannsynligvis bedre av å velge en annen spiller på venstre kant. Vi har Luc, Thorsby, Benjaminsen og Granli så det finnes alternativer.

 

Helt fremme så er det åpenbart at motstanderne våre frykter Boli. Hamkam forsvarerne hadde permanent grep i trøya hans i første kamp, og på Gjemselunden var de 2-3 mann på ham hver gang han fikk ballen. Dette skaper flere muligheter for oss. At han binder opp mer enn en spiller skaper rom for våre andre spillere. Men hittil har vi ikke evnet å utnytte dette. Alternativt må vi gi ham tetter støtte ved at midtbanen/kanten ligger tetter på når han mottar ballen og motstanderen sirkler seg inn.

 

Det er litt å jobbe med fremover, men ingen grunn til å grave seg ned. Det finnes mange gode muligheter til å løse de fleste utfordringene vi møter.

 

Den dårlige dømminga er det lite å få gjort noe med. Men jeg må jo si, med fjorårets mange avsløringer om kampfiksing friskt i minnet, at det påfallende mange matchavgjørende feil fra dommerne i hver eneste Adeccoligarunde (Ikke bare i våre kamper). Uansett, om dommernivået faktisk bare er så pinlig dårlig eller om de er korrupte, så har NFF et kjempeproblem!

 

@ringo

Endret av @ringo
Lenke til innlegg
Del på andre sider


Bra analyse (men uenig i mistenkeliggjøring av dommerne)!

 

Martin kan sannsynligvis bidra med tilsvarende råd som dine - håper at Belsvik benytter seg av hans erfaring.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Greit nok at 3 uavgjorte etter to bortekamper og en kamp i åkeren på Nadderud ikke høres så geærnt ut, men vi har altså ikke møtte allverdens motstand heller. Av de fem beste lagene i $$ sitt tabelltips (Ranheim + de fire øverste på sluttabellen) har vi ikke møtt noen. Likevel står vi uten seier. Vi har riktignok ikke møt de klareste dumpekandidatene (Elverum, Follo, Vard, Hødd og Strømmen) heller, men likevel...

 

 

 

Edit: ser nå at tabelltipset har KIL på nedrykk. Nå ble jeg enda mer usikker på prestasjonene våre...

Endret av geirti
Lenke til innlegg
Del på andre sider


Tja,

 

Vi spilte nesten en hel omgang med en spiller mindre etter et strengt idømt rødt kort. Vi tok likevel ledelsen igjen og KIL måtte ha en billig straffe for å utligne...

 

Som sagt, det er hjemme kampen mot Kristiansund vi ikke skal være fornøyd med. Men der også fikk vi vel ikke en straffe vi skulle ha hatt. La gå, det skulle vært avblåst for hands i situasjonen før, men to feil gjør ikke en rett...

 

@ringo

Lenke til innlegg
Del på andre sider


 

Sikkert hyggelig det, men tenkte mer på Belsviks analyse rundt at vi har inntatt 10.plassen i Adecco! Hvorfor midtbanen ikke fungerer som planlagt osv.

Vi har spilt tre runder. Unbeaten for faen!

 

Matematikern i meg hyler en seier og TO tap...

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
 Del

Alt er håpløst og vi gir oss ikke!
×
×
  • Opprett ny...