Gå til innhold

Turtråd: Sogndal - STB


alltidblaa
 Del

Anbefalte innlegg


Vi blir jævlig mange blaa i Sogndal denne helgen! Oppfordrer alle (som ikke allerede har bestemt seg) om å sterkt vurdere å bli med på denne turen. Det kommer til å bli en tur og en kamp vi sent vil glemme. Eller hur?

 

Påmeldingskjema publiseres på stabaek.no i morgen formiddag. Så da har dere litt tid til å tenke dere om :)

Lenke til innlegg
Del på andre sider


De fleste vet at Sogndal ligger på Vestlandet og dit er det langt, men Sogndal ligger nesten innerst i en av verdens lengste fjorder, noe de andre "fotball byene" på vestlandet ikke gjør. Til Sogndal er det "Bare" 30,5 mil fra Bekkestua, i tilegg til en liten fergetur. Eller 9 mil lenger en Hemsedal. Kjøreturen hjem går på ca 4t20min. Vi vil derfor være på Bekkestua rundt kl 01.15, noe som vil være levelig for de som har fleksitid på jobben eller ikke begynner grytidlig. Så her er det bare å melde seg på til en trivelig tur til og fra og bra stemning på stadion, med mange blaa på tribunen.

Jeg er sikkert ikke den eneste som får et nytt navn på Banehopperen etter denne runden.:D

 

 

Pinlig.... ruteplanleggeren jeg brukte, sendte meg om Fagernes, da er det 325km. Om Hemsedal er det 305km, jeg syntes jeg ville fått litt høy gjennomsnits hastighet om Fagernes. Nå blir det 71,75 mot 76,5

Endret av Buss1 Marius
Lenke til innlegg
Del på andre sider


Det er kanskje verdt å notere seg at det er slutt på sommertid natt til søndag, og klokken skal stilles 1 time tilbake.

Kan jo være greit å slippe å vente én time på de andre på Bekkestua en søndags formiddag...

Lenke til innlegg
Del på andre sider


På tidenes kanskje kjipeste dag som Stabæk-supporter er det godt å vite at det for fotballsupportere alltid er noe å glede seg til.

 

Fy feite, jeg gleder meg sannsynligvis like mye til avreise lørdag som Yngve Hallen gleder seg til dommen faller i sanksjonsutvalget! Det blir årets helg for oss. Håper det kommer mange etter på søndagen også.

 

Vi er der! Alltid. Uansett!

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Hvor mange er det påmeldt på SS sin buss?

Tur-Bjørn har ikke kontorjobb, så han får ikke svart før han kommer hjem fra jobb. På Torsdag kveld var det 14, det var noen som var med til Ålesund, som ikke hadde meldt seg på enda, men som kommer til å gjøre det. Uansett er det fremdeles god plass på bussen.
Lenke til innlegg
Del på andre sider


Hva hadde denne klubben vært uten lojale supportere som dere som gadd å stille opp i Songdal og lage en god ramme rundt en ellers trist kamp. All ære til dere som stilte opp og stod på på tribunen! Får håpe "tifoen" havnet på film, for den ønsker jeg å se.

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
 Del

Turtråd: Sogndal - STB
×
×
  • Opprett ny...